Za Slušný Svet píše:Súhlasím s tými, ktorí si myslia, že takéto hlúpučké vyjadrenia by si mohol Sagan odpustiť... Veľkosť niektorých športových legiend spočívala aj v tom, ako sa vedeli správať a ako si vedeli vážiť svojich športových kolegov... Ja by som už asi aj bol rád, keby z tejto detinskosti Peter vyrástol... Reči o pijaviciach, roztrhnutých psoch a nadávky na súperov zo začiatku mohli niekoho pobaviť, dokonca mohli fanúšikovia nadobudnúť pocit, že Sagan je hrdina, ktorý bojuje s veternými mlynmi, no po čase prestávajú byť vtipné a začínajú byť otravné.
Človek môže byť akýkoľvek dobrý cyklista, môže povyhrávať všetky preteky svete, ale keď nevie ovládnuť svoju hubu, tak to stojí za figu borovú... Samozrejme, že mu neprajem nič zlé. Budem mu v sobotu držať palce, nech vyhrá to svoje milované San Remo...
Za Slušný Svet píše:Súhlasím s tými, ktorí si myslia, že takéto hlúpučké vyjadrenia by si mohol Sagan odpustiť...
elviska píše:Za Slušný Svet píše:Súhlasím s tými, ktorí si myslia, že takéto hlúpučké vyjadrenia by si mohol Sagan odpustiť... Veľkosť niektorých športových legiend spočívala aj v tom, ako sa vedeli správať a ako si vedeli vážiť svojich športových kolegov... Ja by som už asi aj bol rád, keby z tejto detinskosti Peter vyrástol... Reči o pijaviciach, roztrhnutých psoch a nadávky na súperov zo začiatku mohli niekoho pobaviť, dokonca mohli fanúšikovia nadobudnúť pocit, že Sagan je hrdina, ktorý bojuje s veternými mlynmi, no po čase prestávajú byť vtipné a začínajú byť otravné.
Človek môže byť akýkoľvek dobrý cyklista, môže povyhrávať všetky preteky svete, ale keď nevie ovládnuť svoju hubu, tak to stojí za figu borovú... Samozrejme, že mu neprajem nič zlé. Budem mu v sobotu držať palce, nech vyhrá to svoje milované San Remo...
A odkiaľ máš že si neváži kolegov? Povie názor, tak si neváži kolegov? Ja nemám z toho taky pocit. A ani zo správaním to moc nemá nič spoločné. Nech ostane aký je, zase podaktorí ho chcete zmeniť. Tak potom nech mu zákazu vyjadrovať sa, a budeme všetci spokojný. A nikde Sagan slovo pijavica nepovedal, len povedal svoj názor. A ta nadávka bola ešte minulý rok nie teraz, ale hej ľudia s mobilom natočia video, zverejnia a potom už je najhorší. A ten vtip zo psom si asi nepochopil, lebo viacerí sa na tom bavia, najmä v zahraničí.
arcoolka píše:
PS: nezdá sa Vám že sa Petrova angličtina o dosť zlepšila oproti minulému roku?
Mino píše:arcoolka píše:Nerieš petrovu angličtinu, na to že sa ju učí 5 rokov hovorí obstojne. Mali by s ním robiť rozhovor v taliančine, v nej komunikuje tuším lepšie ako v slovenčine.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 35 hostia