Za Slušný Svet píše:23) TotalEnergies - žiadne prekvapenie sa nekoná, na tom drese nie je nič originálneho, ale to sme v podstate všetci čakali, že Peter bude pretekať v nevkusných dresoch, takže žiadne sklamanie sa nekoná.
pmts píše:No keďže sa nám čo nevidieť začne nová sezóna, mám na vás fanúšikov cyklistiky otázku ohľadom dvoch cyklistov, ktorý tvarovali minulú dekádu ale zranenia im zabránili v posledných rokoch výraznejšie prehovoriť do výsledkov... Myslíte že sa tento rok Froome a Pinot vráti a ako prehlasujú, budú schopní zaútočiť na Tour resp. Giro? Prípadne aký veľký progres myslíte že dosiahnu oproti minulej sezóne (ak vôbec nejaký...)?
zakliata.panna píše:2.) Chybu treba hladat aj na strane nasho zvazu, ked nevie redizajnovat majstrovsky dres - biely s malou vlajkou v strednej casti. Z neho povinne musia vychadzat aj timove dresy. Takze TE nic nepokazil, iba dodrzal pravidla. Mozno by ludia na zvaze mali porozmyslat nad zmenou - napr. biely dres s vacsou trikolorou, ktora by isla zhora dole + vacsi znak
pmts píše:Z tebou menovaných, Valverde, Porte aj Nibali pôjdu ako čisto domestici.
pmts píše:Ach jaj, Bernal mal dnes vážnu nehodu, podľa prvých informácií to dokonca vyzerá na zlomenú panvu. Keď si predstavím že Evenepoel sa vrátil po panve až po 9tich mesiacoch a Froome už poriadne nikdy
...
ifčopifčo píše:pmts píše:Ach jaj, Bernal mal dnes vážnu nehodu, podľa prvých informácií to dokonca vyzerá na zlomenú panvu. Keď si predstavím že Evenepoel sa vrátil po panve až po 9tich mesiacoch a Froome už poriadne nikdy
...
Klikol som si asi po týždni na cyclingnews a
– Egan Bernal je hospitalizovaný po kolízii s autobusom
– MvdP – zdá sa, že mu dochádza čas, aby bol konkurencieschopný na jarných klasikách, pričom jeho otec Adrie prezradil, že jazdec stále pociťuje bolesti chrbta a „len sedí doma na gauči“
– Jungels – strávil veľkú časť posledných šiestich mesiacov riešením následkov zranenia, ktoré v podstate zničilo posledné dva roky jeho kariéry
CyclingGeek píše:no chlapci a to k tej panve má ešte zlomené jablčko v kolene a stehennu kosť, k tomu jeho nekonečné trable s chrbtom...obávam sa, že Egan má asi najlepšie za sebou po tejto zrážke, príde mi to ako fatálny pád Froomea, a čo potom nasledovalo všetci vieme...Toto sú pre cyklistov najhoršie zranenia a vyhrabať sa z tých následkov môže trvať roky
Ale v Ineose sa mi zdajú až moc časté, veď panvu mali zlomenú Froome, Thomas a už aj Bernal, a ten počet pádov Thomasa v minulom ročníku ani nehovorím..neviem čo to je, ale viac by sa mali zamerať na techniku jazdenia na biku
pmts píše:CyclingGeek píše:no chlapci a to k tej panve má ešte zlomené jablčko v kolene a stehennu kosť, k tomu jeho nekonečné trable s chrbtom...obávam sa, že Egan má asi najlepšie za sebou po tejto zrážke, príde mi to ako fatálny pád Froomea, a čo potom nasledovalo všetci vieme...Toto sú pre cyklistov najhoršie zranenia a vyhrabať sa z tých následkov môže trvať roky
Ale v Ineose sa mi zdajú až moc časté, veď panvu mali zlomenú Froome, Thomas a už aj Bernal, a ten počet pádov Thomasa v minulom ročníku ani nehovorím..neviem čo to je, ale viac by sa mali zamerať na techniku jazdenia na biku
Nemalujme ešte čerta na stenu, tie zlomeniny sa zatiaľ navyše ani nepotvrdili... Na túto sezónu ale Egan asi dojazdil chudák no. Čo sa techniky týka, Bernal je jeden z najlepších technikov v pelotóne, bývalý biker, vlani na Strade a na Gire v Montalcino etape bol ako doma. Jeden z top zjazdárov, bike má v ruke... Ten autobus bol vraj odparkovaný na kraji cesty a vyzerá to tak, že ho proste nevidel?? Išiel na časovkárskom špeciály, takže je jasné že to musel bombiť akurát - koniec-koncov, tí čo ste videli ten pokrčený autobus jak po zrážke s autom, tak vám je asi jasné že musel letieť.
pmts píše:Keď už spomínate aj s majom Tour de France a že Bernal bol jediný Pogov rival... Niečo mi ušlo? Kde ste nechali druhého zázračného Slovinca
? Ineos stratil svoju najväčšiu zbraň, no a keďže Carapaz zrejme teraz pôjde na Tour, tak stratili aj veľmi dobrú možnosť vyhrať Giro. Celá sezóna takto vyzerá že bude iba duel Pogačar vs. Roglič. Ale s Rogličom určite ešte aspoň dve sezóny počítať treba... A to vo veľkom! Stále Roglič predstavuje aj tri krát takú hrozbu pre Pogačara, ako je Bernal... Bernala by som (aspoň do včera
) označil za jasne najslabšieho z veľkej trojky, prípadne ani ho nedával na úroveň Slovincov a označil ho len ako Best of the Rest. Aj tak ale jeho absencia bude obrovským ochudobnením Tour, to je pravda...
pmts píše:Keď už spomínate aj s majom Tour de France a že Bernal bol jediný Pogov rival... Niečo mi ušlo? Kde ste nechali druhého zázračného Slovinca
? Ineos stratil svoju najväčšiu zbraň, no a keďže Carapaz zrejme teraz pôjde na Tour, tak stratili aj veľmi dobrú možnosť vyhrať Giro. Celá sezóna takto vyzerá že bude iba duel Pogačar vs. Roglič. Ale s Rogličom určite ešte aspoň dve sezóny počítať treba... A to vo veľkom! Stále Roglič predstavuje aj tri krát takú hrozbu pre Pogačara, ako je Bernal... Bernala by som (aspoň do včera
) označil za jasne najslabšieho z veľkej trojky, prípadne ani ho nedával na úroveň Slovincov a označil ho len ako Best of the Rest. Aj tak ale jeho absencia bude obrovským ochudobnením Tour, to je pravda...
ifčopifčo píše:IMHO Rogličovi ťahá na 33 rok takže tam nevidím nejaký veľký priestor na zlepšovanie (okrem techniky jazdy, ktorá ho zráža dole), Bernal mal čerstvo 25 a tak je tam predsa len väčší priestor na zlepšenie, veľmi som sa tešil na ich súboj, žiaľ nedočkám sa. Uvidíme čo Remco, teraz mal 22, nejaká nádej, že by postupne konkuroval Pogačarovi tam asi je, aj keď to v minulej sezóne tak nevyzeralo. Na Pogačarovi sa mi páči, že ide skúsiť Ronde, sympatické od neho, že si ide vyskúšať aj kocky.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia