Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Bratia Saganovci

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Bratia Saganovci

Poslaťod majo » Str 17. Máj 2023 16:53:49

Tak to ti poviem…to Giro je riadny masaker…pred etapou pocas etapy ale aj po nej…cele zle…kym zacnu poriadne kopce tak uz nebude mat do nich kto sliapat
Pozrel som si na mobile poslednych 5km vo francuzsku a ked som v poslednom km videl peta na cca 3 pozicii v pelotone az ma nadvihlo a nasledne v rom finishy ocividne ho nevypinalo tak ako doteraz…tak snad nas este niecim tento rok potesi…ako som pisal uz v januari…mne uplne staci 4ty duhovy dres :lol:
majo

Poslaťod Roman » Str 17. Máj 2023 17:45:45

A ten co vyhral je ten, ktoreho porazal Svrcek?
Roman

Poslaťod majo » Str 17. Máj 2023 17:49:25

Roman píše:A ten co vyhral je ten, ktoreho porazal Svrcek?

Tak tak…pracidelne si to rozdavali medzi juniormy
majo

Poslaťod Roman » Str 17. Máj 2023 17:57:41

Ejha tak to uz aby aj Martin zacal vyhravat, mal by mat na to
Roman

Poslaťod majo » Str 17. Máj 2023 18:32:24

Roman píše:Ejha tak to uz aby aj Martin zacal vyhravat, mal by mat na to

Bolo by skvele ak by takato jednoducha logika naozaj fungovala ale nebyva to samozrejmostou
To ze boli na tom vykonnostne ako juniory viacmenej rovnako neznamena ze to musi tak byt aj nadalej…hlavne ten prechod k muzom byva rozny a vykonnostny narast smerom k wt cyklistike byva u kazdeho individualny…niekto sa do toho dostabe skor iny neskor…zober si taku dvojicu remco a karel vacek…pepicek bol v podstatne jedinym realnym superom remca a kde su teraz? Ano viem ze karel si presiel velkymi aj zdravotnymi problemami ale taky je sport…uz v poslednom juniorskom roku mu remco dost odskocil a teraz by sa mu v haku asi dlho neudrzal(bohuzial)
Dalsi faktor ja vidim teamoch v ktorych francuz a svrco jazdia…gregorie je v teame ktory je roky budovany okolo 2 vrcharoch a jedneho (fake)sprintera…plus maju skvelych casovkarov ktory su sice aj vyborny klasikary ale na nich sa s vynimkou par belgickych klasik takmer nejazdi…preto je logicke ze dnes mlady francuzsky talent vo francuzskom teame dostal sancu ist na vitazstvo…ked si pozries startovku tak okrem neho je tam pre mna akotak zname meno len dalsi francuz Le Gac ktory tiez nieje ziadnou klasikarskou hviezdou…no a pozri si v akej zostave zvykne pretekat Martin…aj teraz konkretne by pri tych menach co su vo francuzsku mal sancu ist na seba jedine ze by vsetci ostatny nenastupili do etapy
No som si isty ze Martin pojde hore a ze jeho cas pride…uz tuto jar dokazal ze nieje len do poctu a myslim si ze v hierarchii quickstepu dost stupol…nic nam neostava len si pockat verit a fandit
majo

Poslaťod ifčopifčo » Str 17. Máj 2023 19:41:12

@majo - napísal si to lepšie ako by som to urobil ja, tak vďaka :D Peter ma dnes veľmi príjemne prekvapil, včera to vyzeralo, e pokračuje vo výkonoch z prvej časti seóny, ale dnes to bol jeho najlepší výkon v sezóne a už teraz sa teším na majstrák a jeho súboj so Svrčom.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod Roman » Str 17. Máj 2023 19:58:48

Ano rozumiem. Ja len verim, ze Martin sa postupne vypracuje a je tam ten potencial vyhravat.
Roman

Poslaťod majo » Str 17. Máj 2023 20:12:43

@roman
O tom ja absolutne nepochybujem ze ten potencial ma a zelam mu uspesnu a dlhu karieru
@ifco
Dakujem…velky kompliment pre mna si dal
majo

Poslaťod majo » Štv 18. Máj 2023 17:47:27

Nechcem to zakriknut ale peto vyzera ze je na tom celkom slusne…strasne sa tesim
majo

Poslaťod Keram » Štv 18. Máj 2023 18:31:55

Ja som tiez milo prekvapeny Petovou formou. Vyzera ze chce sa umiestnit aj v celkovom. Velmi som zvedavy na 5.etapu. Ak tam neodpadne tak je na tom velmi dobre.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod ifčopifčo » Sob 20. Máj 2023 19:05:25

Peter bojoval, ale dnešok ukázal jeho súčasné limity, akonáhle sa v závere zrýchlilo tak nestačil, s touto formou asi nemá ako vyhrať nejaké preteky (okrem majstráku), ale priestor na zlepšenie ešte je, aj keď je otázne či už nie je na limite svojho motora.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod Keram » Sob 20. Máj 2023 22:53:30

Peto sa fakt snazil dnes, dlho drzal pozicie. Bohuzial potom ho odpalilo kilometer pred cielom. Male pozitivum ze udrzal top 10 v celkovom. Su tam naznaky zlepsenia ale smerom k TDF dufajme aspon ze svoju poslednu Tour dojde do konca. Pripadne mohol by vyskusat aj par unikov pri svojej derniere.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod Za Slušný Svet » Ned 21. Máj 2023 7:39:36

Jój, zmiešané pocity mám. Na jednej strane mi to je ľúto, lebo včera 2 kilometre pred páskou vyzeral Peter tak dobre! Potom si však vystúpil. Na druhej strane, keď som videl útok Hagenes a Grégoire, tak som sa obával, že Peter nakúpi aj minútu. Do cieľa prišiel s mankom 19 sekúnd, čo vôbec nie je zlé. Zrejme si ten záverečný kopec prešiel vlastným tempom, dokázal dosť dobre limitovať stratu a udržať sa v TOP10. A to vnímam ako úspech. 8-)
Stále platí, že Peter je najkonzistnejším jazdcom na pretekoch v Dunkerque (výsledky: 10., 4., 11., 6., 16.), drží TOP10 v celkovom poradí a dnes by si veľmi, ale naozaj veľmi, zaslúžil tú etapku...
Obrázok užívateľa
Za Slušný Svet

Poslaťod zakliata.panna » Ned 21. Máj 2023 22:07:13

Mame za sebou 6 dni pretekania s Petrom, klobuk dole, ako bojoval, aj ked to uz davno nie je ono. Ako niekto prednedavnom pisal, za starych cias by minimalne 2 etapy boli jeho a GC tiez. Napr. v 2. etape na zaverecnom stupani by stihol dat este autogram, vyvetrat tretry a zdvinut koleso. :D A to iste aj vcera. Bohuzial, vykon aj rychlost su uz prec. Pri ucasti dalsich top sprinterov a top klasikarov na Okolo Svajciarska a TdF je sanca na etapu nulova, to si dovolim tvrdit s istotou. Co sa tyka dokoncenia TdF, to by mal zvladnut, nie som pesimista ako Keram ;) , zase oproti sprinterom ako Groenewegen, Jakobsen, Cav, Bennett atd. je na tom lezecky o triedu lepsie, ked to oni zvladnu, comu verim ja aj organizatori ;) , tak nie je problem. Viem, ze je to asi Petrovi suma-fuk, ale prajem mu aspon jednu vyhru - ci uz na nasom majstraku, alebo na Okolo Slovenska, ak teda pride, aby neskoncila jeho seria s vyhrami v kazdej sezone medzi profikmi, i ked o tu seriu s WT vyhrami v sezone pride...
zakliata.panna

Predchádzajúci

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 34 hostia