Krásny pretek
hoci ten protest asi mnohých znechutil (najmä cyklistov), potom tie okruhy to vynahradili. Pády sa dali očakávať. A každým kolom to bola vyraďovačka, kto tam ešte ostane.
MVDP jasne zaslúžený titul, aj vykonnostne nad ostatnými.... aj korunoval svoju úspešnú sezónu.
Belgičania, neviem či sa k ním vyjadrovať, neviem kto skladá zostavu tímu, ale mali by ho vymeniť. Proste ten tím nemal chémiu, celý pretek mi prišli rozdelení. Van Aert nakoniec nemal
žiadnu podporu a vyflusnutý Evenepoel mal pri sebe dvoch jazdcov, strašne zle takticky zajazdené.
Pogačar, klobúk dole. Okruh nebol stavaný na neho, boli to veľmi krátke kopce, kde nemohol byť rozdielovy, aj napriek tomu tretie miesto. Vidím to tak, že Tadejovi dúhový dres cinkne
budúci rok v Švajčiarku, tam by mohla byť trať šitá viac na mieru takýmto jazdcom.
Pedersen ma veľmi prekvapil agresivitou, ktorú ukazoval už niekoľko desiatok kilometrov pred cieľom, v takejto forme som ho popravde ešte nevidel, možno je pre neho škoda, že sa
teraz nejde Pariž-Roubaix, alebo Flámsko
Tak verím že tieto pestré MS boli pre nás dobrou upútavkou na Vueltu a ďalšiu časť sezóny