Keram píše:pmts píše:hujhe píše:aha tak to som nevedel, beriem spat
EDIT: vlastne nie , ked obcas nechaju jazdit niekoho so zlomeninou klucnej kostia a podobne, tak mohli by aj s covidom
Ako Slovák by si mal byť posledný kto niečo také povie ... Pozri čo porobil Covid s našimi tromi dlhoročnými WT cyklistami... Už jazdí iba jeden, aj ten mimo WT a do roka skončí
Sagan ,Baska a kto? Aj Juro mal problemy s Covidom?
V kazdom pripade necakal by som ze sa este toto moze stat. Mal aj priznaky ci len rutinny test? V lyzovani to uz davno nefunguje a na MS v hokeji maji vsetci absolutnu volnost a pochybujem ze ich testuju tak som prekvapeny ze v cyklistike to este je.
podľa článku na CN mu robili normálne zdravotné testy lebo sa necítil dobre, a keďže už včera hovoril o ťažkých nohách tak mu zrejme urobili aj Covid test, či to v ňom nespí. Nechápem ale logike tvojich úvah. To ako teraz nemajú vôbec testovať, lebo to nerobia lyžiari, alebo hokejisti? A pokým nie je na ventilácii majú ich nechávať v preteku? Uvedom si že lyžiar strávi na trati 50 sekúnd, cyklista v jednej etape 5-6 hodín. Šak asi im ide aj o budúcnosť a zdravie toho jazdca. Toto nie je golf, ani šach. V každej etape jazdci podávajú výkony ako v žiadnom inom športe. Navyše na Gire sú dlhé etapy. Ak ho nasadia do 200 km etapy a bude mať v sebe zárodky zápaľu pľúc, tak si beru na triko tímoví doktori, že im tam môže líder skolabovať.