Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Rôzne preteky - World Tour aj iné

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Rôzne preteky - World Tour aj iné

Poslaťod Keram » Ned 02. Mar 2025 18:10:41

Lukas ani dnes nesklamal. Vyborne pozicne posledne kilometre aj ked posledna zatacka a kikometer mu trosku usiel. Trosku potrebuje nabrat aj skusenosti, predsa len vela finisov v takej konkurencii ako bola tento vikend v Belgicku nema. Dve top ten je pekne, urcite su aj v time spokojni. Verim ze pojde aj na Roubaix. Velmi by som bol zvedavy ako by tam dokazal obstat.

Ja som vlastne az vcera prisiel na to ake je pozadie timu Unibet, ze to vlastne zalozila partia youtuberov co chodila na Tour de France. Je to velmi sympaticke,, citit odtial to nadsenie. Zaujimavy projekt a som rad ze slovak je toho sucastou.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod pmts » Ned 02. Mar 2025 18:38:57

Keram píše:Lukas ani dnes nesklamal. Vyborne pozicne posledne kilometre aj ked posledna zatacka a kikometer mu trosku usiel. Trosku potrebuje nabrat aj skusenosti, predsa len vela finisov v takej konkurencii ako bola tento vikend v Belgicku nema. Dve top ten je pekne, urcite su aj v time spokojni. Verim ze pojde aj na Roubaix. Velmi by som bol zvedavy ako by tam dokazal obstat.

Ja som vlastne az vcera prisiel na to ake je pozadie timu Unibet, ze to vlastne zalozila partia youtuberov co chodila na Tour de France. Je to velmi sympaticke,, citit odtial to nadsenie. Zaujimavy projekt a som rad ze slovak je toho sucastou.

Veru, stojí za to ich sledovať na sociálnych sieťach. Napr. s Van Aertom mali stávku včera že Lukáš ho porazí a keď sa tak stalo, Wout celému UTR ráno kupoval fajnové raňajky. Taktiež sú tam super momenty zo zákulisia každých pretekov a angažovanie s fanúšikmi, napr. De Vries vč̣era išiel do brejku lebo tak fanúšikovia rozhodli v ankete a podobne :lol:
pmts

Poslaťod menovatel » Pon 03. Mar 2025 14:37:06

Je skvelé mať zas komu fandiť, po odchode Sagan som bol zbytočne skeptický.
menovatel

Poslaťod Keram » Sob 08. Mar 2025 20:51:27

Pogi sa dnes ukazal ako riadny tvrdas. Doprial by som mu Milan San Remo ale vseobecne to je dost nudne ta jeho dominancia. Dnes kvoli padu to bolo trosku tesnejsie inak by zautocil uz skorej.

Tesia ma vyborne vykony Viki v jej prvych pretekoch za zeny na ceste. Skoda ze posledna etapa bola skratena. Bol som zvedavy ako obstoji v ozajstnych kopcoch.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Predchádzajúci

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia