Mnohí z jazdcov sa teda sťažovali na včerajšiu etapu, že vôbec je v itinerári Tour, mne sa etapa veľmi ľúbila a myslím že etapa s dlažobnými kockami, šotolinou alebo nejakou podobnou prekážkou k Tour musí patriť. TdF musí vyhrať najkomplexnejší jazdec, ktorý zvládne všetky terény a všetky nástrahy. Zatiaľ ma na Tour dosť nemilo prekvapujú WVA a MVDP, ktorí vyzerajú len ako slabé odvary seba..a to ich čaká olympiáda a MS. Turgis včera predviedol pekný výkon a tá predná skupina si zaslúžila bojovať o víťazstvo. Evenepoelov attack v tom prudkom úseku bol absolútne identický ako predviedol na La Redute. Remco chcel velmi z tej etapy niečo vyťažiť. Vingegaard typicky wheelsucking, nie že by som od neho čakal niečo iné, ale proste on za rok už tak absolvuje málo pretekov, mohol by porozmýšlať nad tým, trošku upustiť od taktiky a niečo predviesť

Podľa mňa ak Pogačarov tím zase v horách dupne na plyn a Pogačar nastúpi a Vingegaard sa ocitne v skupine s Evenepoelom, tak Remco mu toto dá hodne vyžrať. Tour dostáva celkom náboj a teším sa na súboje v horách