doteraz sa to podarilo len v r. 2015 pauline ferrand-prevot. aj ked pri jej vlanajsej forme, ked ziskala 4 duhove dresy v priebehu mesiaca, tomu zabranilo mozno len to, ze v niektorych disciplinach nestartovala
Keram píše:Priznam sa ze som vobec nepocital s tym ze Svrco moze siahat na medailu. Velmi pekny vykon a prijemne prekvapenie. Ale zamrzel ma ten zaver aj tak. Nemec bol silny ale skoda duhy. No aj tak super.
Keram píše:Cyklistiku zase az tak dlho nesledujem. Do roku 2012 iba Tour az potom som zacal chapat ostatne preteky taktiku a ine veci. V roku 2010 alebo 2009 som nechapal preco je Cavendish hviezda ked ma stratu 3 hodiny v celkovom. Odvtedy som sa posunul ale musim sa priznat ze zase nechapem co sa v dnesnej cyklistike deje. Pogacar stavia vsetky zakonitosti cyklistickeho sveta na hlavu. Si myslim ze Petov rekord 3 MS po sebe sa bude otriasat v zakladoch.
Miki píše:Ano skapal tu pes.Ale prečo skapal?Pár krat som sa pred pol rokom snažil niečo tu napísať o Viktorii resp. o ženskej cyklistike o ignoracii ženskej cyklistiky,upadlo to do zabudnutia,nikto sa tomu nevenoval...
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia