elviska píše:@ifcopifco
Ale je to utočné a hnusné, áno je stále hviedza, ale nech rieša potom aj ostatných média, a neviem či by sa ostatným pačili podaktoré komentáre, podaktoré aj vyhrážné, atd. Posledných 5 rokov ho dost často trestajú, či už teraz, minulý rok, v roku 2017 alebo aj na Vuete 2015. Mohla by som menovat aj iných cyklistov, ale podaktorým to prešlo ako napr Cavovi .
Ak1n0m píše:elviska píše:@ifcopifco
Ale je to utočné a hnusné, áno je stále hviedza, ale nech rieša potom aj ostatných média, a neviem či by sa ostatným pačili podaktoré komentáre, podaktoré aj vyhrážné, atd. Posledných 5 rokov ho dost často trestajú, či už teraz, minulý rok, v roku 2017 alebo aj na Vuete 2015. Mohla by som menovat aj iných cyklistov, ale podaktorým to prešlo ako napr Cavovi .
Ja nerozumiem na akú pamiatku čítaš všetky tie tvitery a fejsbuky a diskusie, kde ľudia, ktorí nemajú radi Sagana, naňho nadávajú a kritizujú ho! Načo to robíš, keď si potom nešťastná, frustrovaná a je ti z toho zle. Prečo sa nebavíš s chlapcami tu na fóre, ktorí ťa akceptujú a Saganovi fandia. Prídeš mi ako masochista, raz ti z toho prepne, keď sa už nestalo....
elviska píše:Ak1n0m píše:elviska píše:@ifcopifco
Ja nerozumiem na akú pamiatku čítaš všetky tie tvitery a fejsbuky a diskusie, kde ľudia, ktorí nemajú radi Sagana, naňho nadávajú a kritizujú ho! Načo to robíš, keď si potom nešťastná, frustrovaná a je ti z toho zle. Prečo sa nebavíš s chlapcami tu na fóre, ktorí ťa akceptujú a Saganovi fandia. Prídeš mi ako masochista, raz ti z toho prepne, keď sa už nestalo....
Lebo čítam, nie som slepá, a nemusím to ani hľadať, stačí keď to vyskočí hocikde a si to prečítam, ale nie vždy celé. Nehovorím ze co majú radi Sagana nadávajú, ale kritizovať ho kritizujú, vidno to aj u ifca a troska aj u simka tiež troška. [b][b]A kto ma akceptuje, skoro nikto, keď mám iný názor[/b],[/b] tak tiež si viete na mňa podaktorí vymyslieť niečo ( nie všetci). Prepnúť mi neprepne, ale viete aj Vy nasrdit a teraz už aj ty, teda častejšie. Dakedy mám chuť odísť už z tade, ale stále fandím cyklistike, ale robí sa z tohto športu, šport pre balerinky už. Ale stále tu ostávam kvôli podaktorym.
Keram píše:Tak neviem preco ale ostatne klasifikacie ani neukazovali. Nastvalo ma to
eromedo píše:Keram píše:Tak neviem preco ale ostatne klasifikacie ani neukazovali. Nastvalo ma to
Ukazovali, v reklamou neprerušovanom streame. Na ES Playeri, nie v televízii. Sagan bol na pódiu so synom.
hujhe píše:Zaujimalo by ma ci take zvady maju aj v inych krajinach alebo to je nasa specialitka.
hujhe píše:Zaujimalo by ma ci take zvady maju aj v inych krajinach alebo to je nasa specialitka.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 37 hostia