Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Rôzne preteky - World Tour aj iné

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

ToC 2016

Poslaťod dexterko » Str 18. Máj 2016 18:23:53

Dnes posledné 2km a cieľ na pretekárskom okruhu. Kde chodia na tieto nápady :roll:
Obrázok užívateľa
dexterko

Re: ToC 2016

Poslaťod elviska » Str 18. Máj 2016 18:53:09

dexterko píše:Dnes posledné 2km a cieľ na pretekárskom okruhu. Kde chodia na tieto nápady :roll:

Troška F1-tky na bicykli nezaškodí. :D https://www.youtube.com/watch?v=_7PoKUwi7ds
elviska

Re: Rôzne preteky - World Tour aj iné

Poslaťod Keram » Str 18. Máj 2016 19:42:15

Mna Alaphilipe prekvapil dnes. Nevedel som ze je az taky dobry vrchar.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

ToC 2016

Poslaťod dexterko » Str 18. Máj 2016 21:52:19

ManxMan v úniku??? Rychle idem otvoriť šampus. :lol:
Obrázok užívateľa
dexterko

Poslaťod ifčopifčo » Str 18. Máj 2016 21:56:51

dexterko píše:ManxMan v úniku??? Rychle idem otvoriť šampus. :lol:

Trochu chyba Tinkovocov, je tam Katuša, Lotto, DD kto to bude sťahovať, keď GC neohrozujú?
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod dexterko » Str 18. Máj 2016 22:06:37

ifčopifčo píše:
dexterko píše:ManxMan v úniku??? Rychle idem otvoriť šampus. :lol:

Trochu chyba Tinkovocov, je tam Katuša, Lotto, DD kto to bude sťahovať, keď GC neohrozujú?

Veru, ten únik mal byť v inom zložení trochu, ale nemusí to byť až takké čierne. Okrem Tinkoffu budú mať isto záujem aj BMC na GvA (i keď bohvie ako sa cíti po zranení), Etixx určite netreba odpisovať, oni sú kapitola sama o sebe + majú tam Štybyho. Možno Giant, Trek budú mať záujem. Pomaly to klesá, takže záujmy tam rozhodne nejaké budú.
Obrázok užívateľa
dexterko

Poslaťod ifčopifčo » Štv 19. Máj 2016 20:35:36

Dnes to Etixx na Kalifornii rozohral majstrovsky, v úniku je Bouet ktorý je z úniku na tom suverénne najlepšie v GC, takže v peletóne ani nemusia veľmi makať :D
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod Keram » Štv 19. Máj 2016 20:56:19

Ten kopcisko v strede etapy je divny :D. Za 50 kilometrov nastupaju 2000 metrov. Co je celkom aj dost. Ale myslim si ze ak unik nevyhra tak Peter ma sancu. Hoci ten zaverecny kopec je uz trochu na hrane. Je to viac ako Cauberg ale jemnejsie ako Huy. Rad by som vedel ako by obstal voci sice slabsej ale predsa vrcharsko-puncherskej konkurencii.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod elviska » Štv 19. Máj 2016 21:17:25

ifčopifčo píše:Dnes to Etixx na Kalifornii rozohral majstrovsky, v úniku je Bouet ktorý je z úniku na tom suverénne najlepšie v GC, takže v peletóne ani nemusia veľmi makať :D

Inak že vraj 18 cykistov je v úniku z Tinkoffu Adam Blythe.
elviska

Poslaťod Keram » Štv 19. Máj 2016 21:51:16

elviska píše:
ifčopifčo píše:Dnes to Etixx na Kalifornii rozohral majstrovsky, v úniku je Bouet ktorý je z úniku na tom suverénne najlepšie v GC, takže v peletóne ani nemusia veľmi makať :D

Tak to je potom jasne ze dnes je to pre unik.
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod ifčopifčo » Štv 19. Máj 2016 21:59:24

elviska píše:

Áno, je ich tam dosť, zo známejších tvárí je tam Stuyven, Skujinš (to je ten ktorý vyhral minulý rok na Kalifornii tuším 3. etapu z úniku čo mu asi výrazne pomohlo k zmluve s Cannonmi), Wyss s BMC, Zandio zo SKY, traja rýchli cyklisti, Groenewegen z holandského Lotta, Blythe a Guarnieri z Kaťuše.... takže taká zmeska. V tých dvojkových prémiach sa to asi potrhá, tam šprintéri nebudú stačiť, som zvedavý ako to dnes skončí, pokojne môže vyhrať niekto z úniku.
ifčopifčo

Poslaťod ifčopifčo » Štv 19. Máj 2016 22:02:27

Náskok skupiny kolíše +- ale nie je veľký, som zvedavý kto ten únik kontroluje v peletóne ale to sa asi dozvieme až o 23 hodine.
ifčopifčo

Poslaťod dexterko » Štv 19. Máj 2016 22:03:11

Až tak jasne by som to zasa nevidel. Nevravím, že to únik nevyhrá, ale myslím, že nejaký veľký náskok im nebudú chcieť nechať okrem Tinkoffu hlavne BMC, Trek, možno Lotto. Áno, majú tam síce svojho kumpána, ale asi sú tam viac-menej na kontrolovanie situácie, pretože je tam aj spomínaný Bouet a ten si môže urobiť rozhodujúci náskok pred Stetinom, Bennettom, Dennisom. Takže si nemyslím, že by ich nechali ísť povedzme na nejakých 10 min a pod. Ak sa tak stane bude to pre mňa prekvapivé rozhodnutie od spomínaných celkov.
Obrázok užívateľa
dexterko

Poslaťod rrYan* » Štv 19. Máj 2016 22:07:36

Keram píše:Ten kopcisko v strede etapy je divny :D. Za 50 kilometrov nastupaju 2000 metrov. Co je celkom aj dost. ...

Mozno je divny, ale nie az tak :)
Tych 2000m nastupaju na cca 80km... Ta 50-tka, to bude najskor v milach ;)
rrYan*

Poslaťod ifčopifčo » Štv 19. Máj 2016 22:29:40

dexterko píše:Až tak jasne by som to zasa nevidel. Nevravím, že to únik nevyhrá, ale myslím, že nejaký veľký náskok im nebudú chcieť nechať okrem Tinkoffu hlavne BMC, Trek, možno Lotto. Áno, majú tam síce svojho kumpána, ale asi sú tam viac-menej na kontrolovanie situácie, pretože je tam aj spomínaný Bouet a ten si môže urobiť rozhodujúci náskok pred Stetinom, Bennettom, Dennisom. Takže si nemyslím, že by ich nechali ísť povedzme na nejakých 10 min a pod. Ak sa tak stane bude to pre mňa prekvapivé rozhodnutie od spomínaných celkov.

Áno, majú ich stále "na dostrel", nevyzerá že to vydrží až do cieľa.
ifčopifčo

Poslaťod Keram » Štv 19. Máj 2016 22:32:45

rrYan* píše:
Keram píše:Ten kopcisko v strede etapy je divny :D. Za 50 kilometrov nastupaju 2000 metrov. Co je celkom aj dost. ...

Mozno je divny, ale nie az tak :)
Tych 2000m nastupaju na cca 80km... Ta 50-tka, to bude najskor v milach ;)

Hej mas pravdu :D No nic idem spat. Dufam ze sa prebudim do radostneho rana :D
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod majo » Sob 21. Máj 2016 9:04:44

asi to nepatri uplne do tejto temy ale naschval to davam sem pre porovnanie s aktualnymi etapamy...o necele 2 tyzdne na slovensko-polskom pohranici prebehnu amaterske trojdnove preteky...hodim vam sem link tak ak to niekoho zaujima tak si pozrite profily etap...podla mna by aj profici mali co robit...ten kopec v casovke ma parametre dnesneho Passo Campolongo na GIRE cize dvojkovy kopec...velmi rad ho jazdievam lebo sklon je tam az neuveritelne pravidelny a nieje tam ziadna dlhsia rovinka(max asi 100m) iba same zakruty...btw z druhej strany tohto kopca je dedinka Ochotnica Gorna z ktorej pochadza najlepsia polska cyklistka aktualna majsterka europy a ak sa nemylim 7ma z Richmondu krasna Kasia Niewiadoma a prave tento kopec bol jej hlavnym treningovym miestom kym sa nedostala do velkej cyklistiky...aj dalsia etapa vedie po cestach ktore bezne jazdim z toho znacna cast sa ide aj cez slovensko a 2x sa pojde zaujimava kombinacia dvoch stupani u nas...jeden z tych kopcov oficialne Hanusovske sedlo(ale u nas to kazdy pozna ako Frankovsky kopec) sa siel aj minuly rok v kralovskej etape na Okolo Slovenska...ten druhy je uzucka cesticka z dedinky Osturna na sk-pl hranicu v dlzke cca 2.5km je tam viacero strmych usekov ale najtazsi je hned prvy km kde su miesta aj z 19%(vzdy ked tam sliapem tak si musim davat pozor aby mi jazyk nevosiel do presmykaca :D )...tretia etapa sa ide po cestach ktore su uz odomna dalej a vobec ich nepoznam ale aj tam su zaujimace cisla...na amaterske preteky urcite...chvilu som rozmyslal ze sa aj prihlasim ale bohuzial casovo mi to nevychadza a uprimne niesom si isty ci by som to zvladol :D

tak a tu mate link: http://nowytargroadchallenge.pl/

na hlavnej stranky si zrolujte dole a tam su profily etap
majo

Poslaťod bloy » Sob 21. Máj 2016 23:21:51

To tam Peťo teraz trénuje v tom úniku ? :D
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod paula@sile » Sob 21. Máj 2016 23:37:46

je to narocny tyzden, pre fanusika cyklo-sportu, unava sa preukazuje.... :D :mrgreen:
paula@sile

Poslaťod ifčopifčo » Ned 22. Máj 2016 1:01:12

paula@sile píše:je to narocny tyzden, pre fanusika cyklo-sportu, unava sa preukazuje.... :D :mrgreen:

Mám veľmi rád toto obdobie, cez deň Giro, Kalifornia v noci, manželka je preventívne u svokry :lol:
ifčopifčo

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia