Milanj55 píše:Zdravím Vás priatelia. Majo, veď já som nepísal , že ma to Boomovo gesto rozčúlilo, ale víťaz etapy pred zrakmi celého športového sveta by sa mal správať trochu iným spôsobom. Já viem, že Ty si to myslel dobre , ale to bol môj skromný názor a vieš , že čo mám na srdci to aj na jazyku. Inak ma teší , že si reagoval aj na môj príspevok a všetky príspevky od Mikiho,simka,Westa sú veľmi zaujímavé a poučné. Pod úvodným článkom sa nám zapojilo do diskusií veľké množstvo nežnejšieho pohlavia/teda dámy/, ktoré ma niekedy prekvapujú svojimi znalosťami o cyklistike. Väčšinou bohužiaľ reagujú na príspevky tzv. expertov na cyklistiku a s takými je škoda strácať čas a energiu. Škoda, že sa do tej diskusie zapojil aj Dexterko, ktorého si stále viac a viac vážim za jeho postoje a celkovú znalosť o cyklistike. Dexterko, priateľ môj , s človekom s ktorým si rozbehol diskusiu nikdy nepochodíš, lebo ak máš dobrú pamäť , tak já som spravil tú istú chybu , že som mu oponoval v diskusii a dokonca som ho dvakrát vyzval na osobné stretnutie. Samozrejme to zakaždým odmietol a zahral to do autu. Tam kde nie sú argumenty , tam prichádza na rad osočovanie a zosmiešňovanie partnera v diskusii. Zopár prispievateľov mu to už dalo najavo a najhoršie je , že on je presvedčený o tom , že len on má patent na rozum a my ostatní ho len brzdíme v rozlete. Prepáčte odbočil som od témy, ale súhlasím s Westom, že veľmi silný môže byť dneska Dumoulin a nikto tie svoje ataky či už GVA,Wellens,alebo Gilbert nebude nechávať na poslednú etapu. Alebo o všetkom rozhodne až Muur? Prajem Vám pekný deň priatelia.
Milanko,v kratkosti:
1. Vidim ze sa pernamentne lutujes a prebytocne stazujes,vracias k minulosti
2. Ja som s Dexterom nazoroval,nie je tam ziadne osocenie,myslim ze som ho v niektorych blogoch aj zastal,je mi jedno aky je aspon aktivny k veci,nie osobny
3. Oponovat je absolutne ludske,dovolene,cize bludis ako vzdy
4. Ze si ma vyzval a ja zahral vyzvu do autu je nezmysel,skutocne si myslis ze mam obavy sa stretnut so starym panom a bez okolkov zopakovat mu co tu??Alebo si prepocul ze zijem v zahranici a domov chodim sporadicky po rokoch?Snad nebudem podstupovat nezmyselnu cestu domov koli takejto malichernosti,tvojmu vrtochu preto,aby som ti to opat vykrical a po minutke sa vracal,nebud blby.
5.Zmuz sa,co ti je nesympaticke by malo byt ignoracne,u teba to nechce fungovat
6. Mne je jedno kto ti tu je oblubeny a kto nie,na to sa vo svete nehra
7. Netaraj a nevsimaj si verejne diskusie,ktore su vzdy slobodne,priamocare,hlupe,detinske,vyborne,fundovane,sproste i vesele.Nemas to pod kontrolou a ani v to nedufaj,je to kazdeho vec a kazdy sa zodpoveda sam,sme dospeli
8. Rozvesel sa trosku a netapaj na blbostiach