Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Tour de France

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Tour de France

Poslaťod elviska » Sob 12. Sep 2020 11:18:54

Keram píše:
simko píše:tak to video s tou hlupou opicou je predsalen pravda. sprostacik Aert. Sagan sice tiez vie nadavat ale myslim si ze tie nadavky sa nedaju porovnat. uprimne dufam ze mu Van der Poel v kazdej jednej klasike nalozi co sa zmesti. pritom nedavno som fandil skor v opacnom garde.

Zase ak to bolo hned po dojazde tak clovek hocico povie. Sagan sa uz pretekal aj s k.....i :) Nejak by som to neriesil.

To vieme že aj Peter zahrešil, aj vo vyjadrení povedal niečo vo štvrtok, že tiež zahrešil v mladosti, ale nebolo to uplne na cielovej páske ani v telke. Dajaký dobrák to natočil na mobil.
elviska

Poslaťod simko » Sob 12. Sep 2020 11:20:01

Keram píše:
simko píše:tak to video s tou hlupou opicou je predsalen pravda. sprostacik Aert. Sagan sice tiez vie nadavat ale myslim si ze tie nadavky sa nedaju porovnat. uprimne dufam ze mu Van der Poel v kazdej jednej klasike nalozi co sa zmesti. pritom nedavno som fandil skor v opacnom garde.

Zase ak to bolo hned po dojazde tak clovek hocico povie. Sagan sa uz pretekal aj s k.....i :) Nejak by som to neriesil.

jasne ale aj tak. Sagan pretekal s k....i ale nepovedal kto presne je ten k...t :) aj ked Kwiato sa tam asi nasiel, ale nemyslim ze by si to oni dvaja nevysvetlili. o par dni nato uz tusim spolu trenovali v okoli Nice. a inak uprimne radsej by som bol za k... ako za retardovanu opicu :)
simko

Poslaťod simko » Sob 12. Sep 2020 11:24:33

elviska píše:Súhlasím, tiež ma sklamalo vyjadrenie Denka, žiadna podpora od vedenia, aspoň troška by si to zaslúžil.

no ale nevieme co sa tam deje. ktovie. Denk bol niekto kto vyslovene vzhliadal k Petovi a k tomu co pre Boru robi. este pri jednej stavke si dal aj vytetovat jeho meno alebo znacku na nohu. tak vobec netusim preco takyto obrat. ak si mysli ze niekto ako Politt je buducnost a moze Petra hodit cez palubu tak podla mna uvidi ze sa myli. Politt je pre mna novy Stijn Vandenbergh. na zahranicnych portaloch mu casto davali privlastok workhorse (tazny kon). cize niekto kto nema velmi na velke vitazstva ale vie tahat ako taky kon:) ja mam z Politta podobny dojem. dokonca aj postavou su si blizki
simko

Poslaťod simko » Sob 12. Sep 2020 11:26:35

Keram píše:
ifčopifčo píše:Zajtra je asi posledná šanca pre Petra zdramatizovať bodovačku. Keby som bol veľký optimista, tak napíšem, že je tam aj šanca na víťazstvo. :D

Podla mna je tam urcite sanca na vitazstvo. Len ci to bude vediet Bora dnes kontrolovat. Asi jej nebudu chciet pomoct.

ak sa dnes CCC neprida k Bore tak su to trulovci pre mna. maju Trentina maju Van Avermaeta, toto je pre nich etapa. CCC + Bora by to mali ukontrolovat
simko

Poslaťod elviska » Sob 12. Sep 2020 11:41:32

simko píše:
elviska píše:Súhlasím, tiež ma sklamalo vyjadrenie Denka, žiadna podpora od vedenia, aspoň troška by si to zaslúžil.

no ale nevieme co sa tam deje. ktovie. Denk bol niekto kto vyslovene vzhliadal k Petovi a k tomu co pre Boru robi. este pri jednej stavke si dal aj vytetovat jeho meno alebo znacku na nohu. tak vobec netusim preco takyto obrat. ak si mysli ze niekto ako Politt je buducnost a moze Petra hodit cez palubu tak podla mna uvidi ze sa myli. Politt je pre mna novy Stijn Vandenbergh. na zahranicnych portaloch mu casto davali privlastok workhorse (tazny kon). cize niekto kto nema velmi na velke vitazstva ale vie tahat ako taky kon:) ja mam z Politta podobny dojem. dokonca aj postavou su si blizki

No hej nevieme, Peter je skor ticho, pochvali tím jak stále, ale Denka moc nespomína, možno s trenermi, riaditelmi atd je v pohode, len s Denkom to škrípe, teda tak to vyzerá. Žiadna podpora čo sa týka zeleného dresu, ani žiadna podpora počas penalizácie, dost smutné. Dobre urobil chybu Peter, ale jednoznacne vinný nie je, tvrdia aj to iní experti ako Wiggins, Bennet atd. A čo sa týka Benneta a limitu, radšej to neriešme, stihne tak stihne, keď nestihne tak nestihne. Teda viacerí už aj limit riešia.
elviska

Poslaťod simko » Sob 12. Sep 2020 11:45:03

zatial sa to vyvija inak nez som predpokladal co sa tyka GC. myslel som ze Bernal pojde viditelne hore a Roglic mierne dolu:) ak mam pravdu povedat, nemam rad taku masineriu aku predvadzali dlhe roky Sky a teraz Jumbo. alebo kedysi US Postal. a tak sa to nejako otocilo ze Ines je zrazu v pozicii takych nejakych zranitelnych, v pozicii bezneho timu. nemyslel som si ze im budem fandit ale v podstate drzim palce Bernalovi aby to vyfukol dokonale pripravenemu Jumbu. Roglic je sice sympos ale ten tim ako celok mi nejako zacina vadit:) este je tu Pogacar ako nadej ze by im to mohol zobrat spred nosa ale neviem skor dufam v nejaky zazracny vzostup Bernala. GC timy dnes budu kaslat nato kedze zajtra je Colombier
simko

Poslaťod simko » Sob 12. Sep 2020 11:46:16

elviska píše: A čo sa týka Benneta a limitu, radšej to neriešme, stihne tak stihne, keď nestihne tak nestihne. Teda viacerí už aj limit riešia.

tak riesi sa limit lebo Bennett vyzera ze tie kopce mu vobec nechutia. ale mozno je len dobry herec:) ale to uz aj z Ewana mam lepsi pocit v kopcoch jak z Bennetta. a inak este jedna poznamka. myslim si ze Bennetta moze vycerpavat aj to ze si musi strazit Peta. videli sme ze sa snazil byt na Petrovom chrbte v tej 12.etape a to stoji nejake sily. kdezto taky Ewan si strazi len zadok pelotonu.
simko

Poslaťod majo » Sob 12. Sep 2020 12:23:36

@simko
ta roglicova kamenna tvar a sustredeny pohlad vpred a bernalova tvar plna bolesti a zufale pohlady boli vcera ako nebo a zem...slovinci su mega silny a ja si myslim ze vitaz bude jeden z nich(ja drzim pogacarovy) ale bernal este moze pookriat vo vysokych nadmorskych vyskach...tam bude na koni aj nairo a spolu by mohli slovincom este zavarit...uvidime...tesim sa na to
majo

Poslaťod simko » Sob 12. Sep 2020 12:37:24

majo píše:@simko
ta roglicova kamenna tvar a sustredeny pohlad vpred a bernalova tvar plna bolesti a zufale pohlady boli vcera ako nebo a zem...slovinci su mega silny a ja si myslim ze vitaz bude jeden z nich(ja drzim pogacarovy) ale bernal este moze pookriat vo vysokych nadmorskych vyskach...tam bude na koni aj nairo a spolu by mohli slovincom este zavarit...uvidime...tesim sa na to

ano zatial to tak veru vyzera. a Nairo by bol dobry vitaz zasluzil by si za tie roky co bojoval s Froomom neuspesne. 17-etapa tam mozu udriet veru chlapci z Kolumbie. Col de la Loze tam koncia vsetky zarty. 2300metrov nad morom. 20km stupat s priemerom takmer 8% a to pritom poslednych 5 kilometrov ma cca 10%. akoze tu sa bude dat ziskat a zaroven stratit velmi vela.
simko

Poslaťod majo » Sob 12. Sep 2020 12:50:33

@simko
ano sialene parametre ale niesom si isty ci mame v pelotone sialenca ktory najde odvahu do toho tlacit vim by prinutil ostatnych k naozajstnemu boju...skor ocakavam miernejsie tempo pri ktorom budu pod tarchou kilometrov postupne slabsi odpadavat na vykon a nejaky ten nastup-suboj uvidime az v poslednom km...dufam ze sa myslim
majo

Poslaťod simko » Sob 12. Sep 2020 13:02:59

inak Van Aert ma stastie ze Sagan nie je cierny:) keby mu vtedy vyklzne nieco o opici tak to by sa s nim viezlo uz navzdy.
simko

Poslaťod simko » Sob 12. Sep 2020 14:05:35

obavam sa ze trochu moc energie minutej kvoli Bennettovi a on si pride z pelotonu po zvysok bodov. tak neviem snad to nie je tak ze si mozme Peta skrtnut z adeptov na vitazstvo kvoli tomuto
simko

Poslaťod Za Slušný Svet » Sob 12. Sep 2020 14:13:12

Akcia to bola pekná, ale Bennett si nemal bezstarostne prísť pre 10 bodov... :(
Obrázok užívateľa
Za Slušný Svet

Poslaťod vladiminator » Sob 12. Sep 2020 14:17:13

Zaujímavé že aj C. Ewan si na premii pripísal 3 body...
vladiminator

Poslaťod simko » Sob 12. Sep 2020 14:21:52

Za Slušný Svet píše:Akcia to bola pekná, ale Bennett si nemal bezstarostne prísť pre 10 bodov... :(

no bol to trochu kratky kopec. ale co teraz? podla mna DQS veri v hromadny dojazd. ak sa CCC s Borou nespoja na tejto dvojke tak potom uz nie je kde velmi nieco skusit
simko

Poslaťod Za Slušný Svet » Sob 12. Sep 2020 14:31:36

simko píše:
Za Slušný Svet píše:Akcia to bola pekná, ale Bennett si nemal bezstarostne prísť pre 10 bodov... :(

no bol to trochu kratky kopec. ale co teraz? podla mna DQS veri v hromadny dojazd. ak sa CCC s Borou nespoja na tejto dvojke tak potom uz nie je kde velmi nieco skusit

Ja ten boj o zelený ešte nevnímam ako stratený (na rozdiel od Denka). Je to tak ako vravíš, Bora by mala vrhnúť všetky sily do pokusu odtrhnúť Bennetta hneď teraz, okamžite...
Obrázok užívateľa
Za Slušný Svet

Poslaťod ifčopifčo » Sob 12. Sep 2020 14:35:17

@simko - možno ho len chce zdravo vyprovokovať, možno sa s ním stavil a nechce ďalšie tetovanie :D Nerobil by som z toho vedu, Denk neurčuje taktiku na pretekoch, to robia DS ktorí tam sú a je to na nich čo vymyslia.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod simko » Sob 12. Sep 2020 14:49:46

no zda sa mi ze CCC sa netvari ze by na tej dvojke chceli nieco predviest. zrejme cakaju ze co Bora
simko

Poslaťod Gaučový profesionál » Sob 12. Sep 2020 14:49:57

Ja si myslím, že Bennet príde z Álp taký zničený, že v Paríži ho na páske Sagan dá. Možno Sagan dokáže aj vyhrať. Jediná konkurencia mu tam bude Ewan. V tej žalostnej etape bol Sagan rýchlejší ako WvA a aj Bennett.
Gaučový profesionál

Poslaťod Gaučový profesionál » Sob 12. Sep 2020 14:51:20

Ináč, Voeckler dnes povedal, že po tom ako včera pôsobil Bennett na cieľovej páske, tak neprežije Alpy. Tak uvidíme.
Gaučový profesionál

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia