Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Tímy a cyklisti

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Viac Tinkovov?

Poslaťod berloq » Štv 17. Sep 2015 23:15:58

motyliLET píše:Berloq ja vobec s tebou nechcem ist do konfrontacnej polemiky, mne vadi ze vela komentarov na adresu tinkova je propagandistickych lebo je rus, ja sa ho nezastavam v zmysle ze ze chce vytazit nejake prachy z cyklistiky je to jeho styl a je to biznismen tak sa podla toho sprava ale servilnost velkej casti profi cyklistiky je az smiesna, ze je buran alebo nieco podobne? Asi je no koli tomu by som nepisal tendecne clanky a clanok matejku ako tendecny vnimam neponuka ziadne riesenie len sa snazi co najviac zhovadit jedneho z mecenasov profi cyklistiky, ak by bolo takych olegov aspon 10 a v cyklistike boľ viac prachov a posunuli ju na vyssiu uroven ( nemyslim sportovu) bolo by to len dobre, nie je predsa vporiadku ze motorkari alebo doprovodne vozidla ohrozuju cyklistov na zdravi a pokial by sa oleg neozval tak ako sa ozval uci by nic neurobila aby sa ta bezpecnost zvysila to len tak na margo

Vieš ja mu takéto články doprajem. Keby ich tak mohol čítať... Ako myslíš, že by mali o ňom ľudia písať? Skús pozrieť jeho Twitter (ja to príliš nerobím), tam nájdeš perlu za perlou, samé navážanie, zosmiešňovanie, kritizovanie. Áno, môžeš povedať, že je to sranda -sociálna sieť, lenže od človeka, ktorý funguje v nejakej spoločnosti, sa asi nepatrí napádať bossa únie "starým dedom", vyzývaním ho a podobne. Prečo by si niekto mal o ňom myslieť niečo dobré? Keď pre neho sú všetci špina a odpad, všetci robia všetko zle.

Spôsobom akým chce "biznisman" vyťažiť nejaké prachy je asi naozaj podobný tomu, ako k prachom došiel on... Tá jeho frustrovanosť, to prskanie a rýpanie do všetkých je zrejme odznakom toho, že nemu, ako skvelému obchodníkovi a chlapcovi, ktorý sa sám vydriapal z ruskej špiny až k zlatému kreslu (tu prosím o mimoriadnu dávku rezervy a pochopenia sarkazmu), sa príliš nedarí. Pravda je, že vôbec... jeho hračka nevyrába. Už to raz skúsil, dostal po pazúroch a vypadol. Teraz to skúša znova, lenže nemôže prekúsnuť, že to malo byť inak... mal mať veľkú slávu, ktorú majú iní. Jeho marketing, jeho snaženie vychádza oproti ďalším tímom nazmar.

Píšeš, ako "článok (teda Matejka) neponúka, žiadne riešenie (zrejme riešenie problémov v cyklistike?)". To fakt? Prečo by mal on niečo písať? Nemusí, on je novinár, kritik, zosmiešnovač, čo len chceš. Nič nemusí... Zato súdruh by už konečne niečo mohol navrhnúť. Zatiaľ to sú samé kecy, ako je to zle, ten zle, tá zle. Ale nič... Teda pardon až na tú smiešnu ideu o zničení ASO, ale nad tým sa každý rozumný iba zasmeje.

Chráň nás Boh od ľudí ako je Tinkov. Nerád to robím, ale prosím povedz mi, čo z Ruska kedy došlo dobré? Čo v Rusku naozaj funguje, čo také majú Rusi, čo im závidí svet. Napíš pokojne niečo zo športovej sféry... mecenáši utrácajú pokiaľ môžu, keď nebudú mať je koniec - to je asi v skratke ruský šport.

Takže asi to necháme tak. Ja vidím TInkova ako pablba, ktorý zbohatol tak isto, ako mnoho ďalších ruských aristokratov za doby Jelzinovho rozdávania. Ty v ňom vidíš vizionára. Asi sa dohodneme tak - upozorni, nalep sem, pošli správu alebo niečo, keď Tinkov naozaj niečo spraví, keď ponúkne naozajstný plán ako zlepšiť cyklistiku. Doteraz to sú plané reči o tom ako je všetko nahovno a ASO majú peniaze len kvôli tomu, že tam on dovolil ísť Contadorovi. Samozrejme by ten plán mohol byť trošku hlbší, že to nie je len o tom ako si uliať.

S pozdravom.
Po rovine neviem, do kopca nevládzem, z kopca sa bojím.
Obrázok užívateľa
berloq

Re: Tímy a cyklisti-Moderovanie

Poslaťod Miki » Štv 17. Sep 2015 23:26:54

Ja som sa k tomu vyjadril preto, lebo to tu rozoberajú viacerí/motiLET,dexterko/.Do diskusie na RoadCycling.cz sa zapájať nebudem, pretože tento portál považujem už za neseriozny,to jest za bulvár.Zaregistrovaný som jedine tu a nikde inde sa už registrovať nebudem.Nechceš to moderovať,ale moderuješ to.Ak s Ti nepáčilo správanie Sagana napíš mu to.Nepíš to tu.Keď Teba zrazí na ceste auto a prežiješ to,môžeš rozdávať úsmevy na každú stranu.Asi si toho schopný,keď Ta neirituje nadávka Slovenský/ Ruský / kriklúň.Ved si to asi zaslúži za tie peniaze, čo dáva do cyklistiky.
Miki

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod nat » Pia 18. Sep 2015 1:26:30

Ja stale rozmyslam, ze ci je Oleg taky, alebo je to len dobre premysleny marketing. Aj zla reklama je reklama.

Zoberte kolko sa o Tinkoffe pise aj ked sa im nedari. Zi zoebrete ze Olega je ako hviezda dava rozhovory. Nie Frooma ale Olega spovedaju.

Bohvie :ugeek:
nat

Re: Tímy a cyklisti-Elviska

Poslaťod elviska » Pia 18. Sep 2015 8:04:08

elviska píše:
Miki píše:Ano.To je jeden stých článkov.Mňa osobne však viac vytočil článok Sagan ukázal svoju kopaciu techniku,kde sa ho snažia za každú cenu ukázať, ako zurvalca a pod.Už len názov má za úlohu šokovať a zvýšiť čítanosť.A veľmi neobjektívne zaradili do článku fotografie,kde Sagan napálený z pádu kope do auta a motorky.Fotografie jeho zodretého zadku resp.jeho kotrmelec na asfalte zámerne nezverejnili.Veď,čo už sa len môhlo Saganovi stať.Ved on nie je človek z mäsa a kostí a nemôže mať svoje emocie a musí sa smiať za každých okolností.

Fakt tento článok človeka rozčúli. :evil: http://www.roadcycling.cz/index.php5?st ... 3459&zpz=1

Ja som sa včera večer pomýlila, tento článok som tu chcela dať. http://www.roadcycling.cz/index.php5?st ... 3434&zpz=1
elviska

Poslaťod elviska » Pia 18. Sep 2015 8:25:51

Itčopivfčo, ja napr neviem ako by som sa správala keby som mala nehodu na ceste, ešte som to nezažila, ale určite by som bola strašne nahnevaná (plná emócii) a mám taký pocit že Peter bol ešte celkom mierny. Peťovi pukli nervy, ale právom. hnev, pád (zranenie), šok, adrenalín tiež robia svoje a ešte 8km pred cieĺom padne, nebolo to už ďaleko od cieľa. Vieme že motorkár to neurobil naschvál, ale odísť z miesta nehody je pre mňa nehorázne . Ja sa na RoadCycling tiež nebudem zapájať, lebo tam nie som zaregistrovaná a ani nechcem.
elviska

Re: Viac Tinkovov?

Poslaťod motyliLET » Pia 18. Sep 2015 8:48:59

berloq pise
Chráň nás Boh od ľudí ako je Tinkov. Nerád to robím, ale prosím povedz mi, čo z Ruska kedy došlo dobré? Čo v Rusku naozaj funguje, čo také majú Rusi, čo im závidí svet. Napíš pokojne niečo zo športovej sféry... mecenáši utrácajú pokiaľ môžu, keď nebudú mať je koniec - to je asi v skratke ruský šport.

Takže asi to necháme tak. Ja vidím TInkova ako pablba, ktorý zbohatol tak isto, ako mnoho ďalších ruských aristokratov za doby Jelzinovho rozdávania. Ty v ňom vidíš vizionára. Asi sa dohodneme tak - upozorni, nalep sem, pošli správu alebo niečo, keď Tinkov naozaj niečo spraví, keď ponúkne naozajstný plán ako zlepšiť cyklistiku. Doteraz to sú plané reči o tom ako je všetko nahovno a ASO majú peniaze len kvôli tomu, že tam on dovolil ísť Contadorovi. Samozrejme by ten plán mohol byť trošku hlbší, že to nie je len o tom ako si uliať.

S pozdravom.[/quote]

Naozaj nechcem ist s tebou do konfrontacie mam rad tvoje komentare k cyklistike ale iba k cyklistike, a rozoberat s tebou rusko uz vobec tu nechcem nepatri to sem drz sa temy cyklistika ja budem taktiez, a nemusime debatovat o bulvarnom clanku z ineho portalu ktory je na zbliti. o tych inych veciach mozeme kludne podiskutovat inde :)
motyliLET

Poslaťod ifčopifčo » Pia 18. Sep 2015 9:29:17

elviska píše:Itčopivfčo, ja napr neviem ako by som sa správala keby som mala nehodu na ceste, ešte som to nezažila, ale určite by som bola strašne nahnevaná (plná emócii) a mám taký pocit že Peter bol ešte celkom mierny. Peťovi pukli nervy, ale právom. hnev, pád (zranenie), šok, adrenalín tiež robia svoje a ešte 8km pred cieĺom padne, nebolo to už ďaleko od cieľa. Vieme že motorkár to neurobil naschvál, ale odísť z miesta nehody je pre mňa nehorázne . Ja sa na RoadCycling tiež nebudem zapájať, lebo tam nie som zaregistrovaná a ani nechcem.

Odpoviem tebe elviska, pretože Miki je na mňa nejaký nasrdený hoci nechápem prečo. Samozrejme vám nechcem diktovať čo a kde máte písať, zdôraznil som to na začiatku môjho predošlého príspevku a opakujem to opäť, len si myslím že je jednoducho účelnejšie zareagovať tam kde myšlienky s ktorými nesúhlasím odzneli. A potom sme v sekcii "Timy a cyklisti" a neviem či je dobré rozoberať práve tu konkurenčný cyklistický portál.

Čo sa týka Petrovej reakcie. Ja som mal dve nehody na bicykli. V prvom prípade som v dosť veľkej rýchlosti narazil do auta ktoré mi nedalo prednosť. Čo sa týka zdravia dopadol som relatívne dobre, nič zlomené, len oškreniny, ale prakticky som prišiel o bicykel, na svojom favorite som mal úplne prehnutý rám. Vodič sa na mňa cez okienko pozrel a odišiel. Zastavili pri mne iné autá a ľudia. Druhý krát ma z cesty zmietol Ikarus (harmonikový autobus). Tiež to našťastie skončilo bez vážnejšieho zranenia bol som len poudieraný a mal zničené oblečenie, vodič samozrejme nezastal, možno o mne ani nevedel. Ani v jednom prípade som sa ale nesprával tak cholericky ako Sagan. Ja ale dôležitý nie som, za ten čas čo sledujem cyklistiku som však videl množstvo situácií keď boli cyklisti zrazení motorkou či vozidlom, ale nespomínam si žeby sa niekto správal tak, ako sa správal Sagan. A nie je to len môj názor, aj na iných cyklistických fórach mu to správanie vyčítali, išlo najmä o útok na auto lekára, Peter sa jednoducho vyvršoval na nesprávnych ľuďoch. A ver mi, že ani sám Sagan na svoje správanie nie je hrdý, on má sebareflexiu a vie že prestrelil. Tak ako vtedy keď šaškoval na stupňoch víťazov s hosteskou. Každý človek urobí v svojom živote veci na ktoré nie je hrdý, každý každučký, ide o to uvedomiť si to a poučiť sa z toho.

A ešte napíšem niečo k Olegovi pre Mikiho. . To, že dáva peniaze do cyklistiky, ho neoprávňuje k tomu aby sa správal tak ako sa správa. Mnoho ľudí dáva peniaze do cyklistiky a nesprávajú sa tak ako on, prekáža vám vraj bulvárny Matejka, tak nerozumiem ako vám nemôže prekážať neporovnateľne viac bulvárnejší Oleg. Okrem tej časti s motorkármi s Matejkom v článku o Olegovi úplne súhlasím.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod elviska » Pia 18. Sep 2015 10:52:26

ifčopifčo píše:
elviska píše:Itčopivfčo, ja napr neviem ako by som sa správala keby som mala nehodu na ceste, ešte som to nezažila, ale určite by som bola strašne nahnevaná (plná emócii) a mám taký pocit že Peter bol ešte celkom mierny. Peťovi pukli nervy, ale právom. hnev, pád (zranenie), šok, adrenalín tiež robia svoje a ešte 8km pred cieĺom padne, nebolo to už ďaleko od cieľa. Vieme že motorkár to neurobil naschvál, ale odísť z miesta nehody je pre mňa nehorázne . Ja sa na RoadCycling tiež nebudem zapájať, lebo tam nie som zaregistrovaná a ani nechcem.

Odpoviem tebe elviska, pretože Miki je na mňa nejaký nasrdený hoci nechápem prečo. Samozrejme vám nechcem diktovať čo a kde máte písať, zdôraznil som to na začiatku môjho predošlého príspevku a opakujem to opäť, len si myslím že je jednoducho účelnejšie zareagovať tam kde myšlienky s ktorými nesúhlasím odzneli. A potom sme v sekcii "Timy a cyklisti" a neviem či je dobré rozoberať práve tu konkurenčný cyklistický portál.

Čo sa týka Petrovej reakcie. Ja som mal dve nehody na bicykli. V prvom prípade som v dosť veľkej rýchlosti narazil do auta ktoré mi nedalo prednosť. Čo sa týka zdravia dopadol som relatívne dobre, nič zlomené, len oškreniny, ale prakticky som prišiel o bicykel, na svojom favorite som mal úplne prehnutý rám. Vodič sa na mňa cez okienko pozrel a odišiel. Zastavili pri mne iné autá a ľudia. Druhý krát ma z cesty zmietol Ikarus (harmonikový autobus). Tiež to našťastie skončilo bez vážnejšieho zranenia bol som len poudieraný a mal zničené oblečenie, vodič samozrejme nezastal, možno o mne ani nevedel. Ani v jednom prípade som sa ale nesprával tak cholericky ako Sagan. Ja ale dôležitý nie som, za ten čas čo sledujem cyklistiku som však videl množstvo situácií keď boli cyklisti zrazení motorkou či vozidlom, ale nespomínam si žeby sa niekto správal tak, ako sa správal Sagan. A nie je to len môj názor, aj na iných cyklistických fórach mu to správanie vyčítali, išlo najmä o útok na auto lekára, Peter sa jednoducho vyvršoval na nesprávnych ľuďoch. A ver mi, že ani sám Sagan na svoje správanie nie je hrdý, on má sebareflexiu a vie že prestrelil. Tak ako vtedy keď šaškoval na stupňoch víťazov s hosteskou. Každý človek urobí v svojom živote veci na ktoré nie je hrdý, každý každučký, ide o to uvedomiť si to a poučiť sa z toho.

A ešte napíšem niečo k Olegovi pre Mikiho. . To, že dáva peniaze do cyklistiky, ho neoprávňuje k tomu aby sa správal tak ako sa správa. Mnoho ľudí dáva peniaze do cyklistiky a nesprávajú sa tak ako on, prekáža vám vraj bulvárny Matejka, tak nerozumiem ako vám nemôže prekážať neporovnateľne viac bulvárnejší Oleg. Okrem tej časti s motorkármi s Matejkom v článku o Olegovi úplne súhlasím.

To je mi ľúto že si mal už dve nehody, ja som mala len menšiu nehodu, keď som bola ešte dieťa, spadla som do potoka a nabúrala som do brány. Každý môže mať svoj názor na Peťov incident, či už pozitívny alebo negatívny. Ale pre mňa ten výbuch hnevu nepripadal až tak tragický. Tuším dva dni po incidente bol Peter doma na Slovensku, a v športových správach na jojke povedal tuším takúto vetu, že každý robí chyby a na motorkára sa už nehnevá. A to šaškovanie na stupňoch víťazov s hosteskou bol pre mňa zábavný, ja som sa smiala.
elviska

Poslaťod ifčopifčo » Pia 18. Sep 2015 11:05:22

elviska píše: A to šaškovanie na stupňoch víťazov s hosteskou bol pre mňa zábavný, ja som sa smiala.

Tu platí to klasické "proti gustu žiadny dišputát", alebo "koľko ľudí toľko chutí", mne sa to zdalo prízemné, neúctivé k tej slečne a neúctivé k víťazovi pretekov Cancellarovi, ako keby Sagan chcel byť stredobodom pozornosti ktorá právom prináleží víťazovi.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod ifčopifčo » Pia 18. Sep 2015 11:08:00

Trochu z iného súdka, Lefevre sa vyjadril že CAV s 90% istotou v Etixxe končí, povráva sa že by mal skončiť v Treku alebo v Qhubeke.
ifčopifčo

Poslaťod elviska » Pia 18. Sep 2015 11:29:35

ifčopifčo píše:Trochu z iného súdka, Lefevre sa vyjadril že CAV s 90% istotou v Etixxe končí, povráva sa že by mal skončiť v Treku alebo v Qhubeke.

No, hovorí sa, že by mal íst do Qhubeky, ale ešte to nie je potvrdené.
elviska

Poslaťod elviska » Pia 18. Sep 2015 11:47:36

ifčopifčo píše:
elviska píše: A to šaškovanie na stupňoch víťazov s hosteskou bol pre mňa zábavný, ja som sa smiala.

Tu platí to klasické "proti gustu žiadny dišputát", alebo "koľko ľudí toľko chutí", mne sa to zdalo prízemné, neúctivé k tej slečne a neúctivé k víťazovi pretekov Cancellarovi, ako keby Sagan chcel byť stredobodom pozornosti ktorá právom prináleží víťazovi.

To hej, koľko ľudí toľko chutí. Inak nepovedal mu to kamoš náhodou že chyť hosteske zadok? A Peter chytil zadok. Teraz by to už neurobil. :) Inak teraz na Vuelte Peťovi moc kamerovali a fotili zranený, odretý zadok, aj to je sexitické. Ifčopifčo, neberieš dakedy veci až moc negatívne? Inak máš v pohode komentáre.
elviska

Poslaťod ifčopifčo » Pia 18. Sep 2015 12:09:24

elviska píše:To hej, koľko ľudí toľko chutí. Inak nepovedal mu to kamoš náhodou že chyť hosteske zadok? A Peter chytil zadok. Teraz by to už neurobil. :) Inak teraz na Vuelte Peťovi moc kamerovali a fotili zranený, odretý zadok, aj to je sexitické. Ifčopifčo, neberieš dakedy veci až moc negatívne? Inak máš v pohode komentáre.

Veci beriem tak ako ich vidím ja, čo je logické. Sagana často obhajujem, najmä keď sa ľudia starajú do jeho súkromného života, ale keď urobí niečo čo sa mi nepáči tak to napíšem. Som už príliš starý na to aby som mal nejaké nekritické idoly. Úprimne, chlapské zadky ma nezaujímajú takže sexizmus záberov na Saganove spálené pozadie neviem posúdiť ;)
ifčopifčo

Poslaťod elviska » Pia 18. Sep 2015 12:47:38

ifčopifčo píše:
elviska píše:To hej, koľko ľudí toľko chutí. Inak nepovedal mu to kamoš náhodou že chyť hosteske zadok? A Peter chytil zadok. Teraz by to už neurobil. :) Inak teraz na Vuelte Peťovi moc kamerovali a fotili zranený, odretý zadok, aj to je sexitické. Ifčopifčo, neberieš dakedy veci až moc negatívne? Inak máš v pohode komentáre.

Veci beriem tak ako ich vidím ja, čo je logické. Sagana často obhajujem, najmä keď sa ľudia starajú do jeho súkromného života, ale keď urobí niečo čo sa mi nepáči tak to napíšem. Som už príliš starý na to aby som mal nejaké nekritické idoly. Úprimne, chlapské zadky ma nezaujímajú takže sexizmus záberov na Saganove spálené pozadie neviem posúdiť ;)

Treba troska aj kritizovat, ale napr Keram keď daco kritizuje tak to napise tak humorne-negativne. :) Mne sa tiez nepaci keď ludia rozoberaju súkromie cyklistu. O zadkoch už radsej nepisme.
elviska

Poslaťod elviska » Sob 19. Sep 2015 20:54:09

Špekulácia dňa, Kittel do Etixxu namiesto Cavendisha? http://www.radsport-news.com/sport/sportnews_95542.htm
elviska

Poslaťod bloy » Uto 22. Sep 2015 19:00:36

Wiggo chystá knihu o svojom hodinovom rekorde s názvom My Hour.
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod ondro » Str 23. Sep 2015 1:11:17

Ľudia, potrebujem sa aj ja ešte trošku vyjadriť k Saganovi, motorkám, Tinkovovi... aj keď vidím, že to je už pár dní, čo sa to prepieralo.
- Sagan a motorky - možno ide o rôzny uhol pohľadu. Teda že Matejka zrejme vidí motorky ako súčasť pelotónu a teda jazdec by s tým mal rátať. Tie motorky tam majú nejaký dôležitý účel, musia nejako manévrovať a aj od cyklistov si to vyžaduje isté minimálne vnímanie ich prítomnosti. Je to, podľa mňa, legitímny pohľad a stojí za diskusiu (a za lavínu kritiky na každú hlavu, ktorá takto rozmýšľa 8-) )
Druhý pohľad je, že motorky sa majú pohybovať tak, akoby tam vôbec neboli (čo je fyzicky a fyzikálne nemožné) a každá kolízia s cyklistom je len a len vinou motorkára.
To čo sa v ostatnej dobe viackrát prihodilo, snáď pomôže vyjasniť pravidlá a aj filozofiu pohybu doprovodnej kolóny a koexistenciu s pelotónom.
V tom konkrétnom Saganovom prípade sa stalo podľa mňa to, že motorkár v pohode obehol celý dlhý pelotón, lebo sa v podstate nič vážne nedialo, všetci jazdci poslušne nasledovali tých pred sebou, cesta široká, rovinka, akurát vpredu to dosť vrelo, lebo bolo treba sťahovať únik, bolo akurát po nejakom zjazde, či čo - Sagan to mal vyhrať, ale zrazu nebolo rýchlo týmových kolegov - proste typická nervózna situácia dojazdu "Saganových" etáp - čo šofér nejako netušil a myslel si, že tak ako celý zvyšok pelotónu, tak obehne aj čelo - to je môj názor. Koho je to vina? Nuž 99,95 percent motorkára - mal ísť pomalšie, pri kraji, trúbiť, predpokladať (silná požiadavka - mal predpokladať :) ), ale tak trolinku som ochotný si vypočuť aj názor, že to nebola v plnej miere len a len motorkárova chyba a spýtať sa, ako to ten názor myslí a kde presne vidí zavinenie pretekára.
- Sagan a kopacia technika - nuž pravda je, že ukázal kopaciu techniku. Ako sarkastické zhodnotenie situácie mi to prišlo fakt vtipné. (Keď sa terminológia z iného športu presne hodí na situáciu niekde úplne inde - či čo, idem tu vysvetľovať vtip?, fuj!)
Okrem toho - niektoré Peťove verejné prezentácie (počnúc hosteskou) ma udržujú v napätí, kedy zas čo príde a fakt to nemám rád - a teda ani to kopanie a trieskanie do lekárskeho auta.
- Tinkov - svojim buranstvom, napučaným egom, veľkohubosťou atď, si minimálne kazí vyjednávaciu pozíciu (s kýmkoľvek) a takisto stráca spojencov - ako super by bolo, keby dokázal normálne komunikovať so silným SKY, namiesto primitívnych odkazov Froomovi, ak už teda niečo chce dosiahnuť. Je to s ním tak trochu ako s Matovičom (veľké ospravedlnenie, že spomínam politiku) - síce by sa opozícii hodil - ale radšej nie, ďakujeme.
Toľko som chcel.
ondro

Poslaťod elviska » Str 23. Sep 2015 9:21:16

Ondro, možno že Peťove správanie nebolo najlepšie, . ale každý človek má inú psychiku. Ja ho za ten kopanec až tak neodsudzujem. Adrenalín, šok, pád, hnev robí svoje. Ľudovít Lučanič z denníka Šport mal takúto otázku na Peta: Na tohtoročnú Vueltu nebudete spomínať v najlepšom. Odstúpili ste z nej po tom, čo vás na trati zrazila motorka. Už sa vám zahojili rany na tele, ale i na duši? Peťova odpoveď: "Na Vueltu už nemyslím. Záver bol pre mňa veľkým ponaučením, ale nielen pre mňa. To, čo sa udialo, nemá nič spoločné s cyklistikou. Tobôž ak ide o také veľké podujatie, akým je Vuelta. Ale stalo sa... Všetko už prebolelo, rany sa zahojili. Už sa pozerám len dopredu, na môj posledný vrchol sezóny, ktorými sú majstrovstvá sveta v Richmonde."
Inak ohľadom bezpečnosti tu dávam jeden článok http://www.cyclingnews.com/news/ochowic ... ty-issues/
elviska

jazdi sa bez ohladu na straty

Poslaťod paula@sile » Str 23. Sep 2015 12:25:30

k tejto teme sa vcera vyjadril aj degenkolb
a nekritizoval len motorkarov.....

http://www.radsport-news.com/sport/sportnews_95595.htm
paula@sile

Re: jazdi sa bez ohladu na straty

Poslaťod Focus-Shimano » Str 23. Sep 2015 13:06:25

paula@sile píše:k tejto teme sa vcera vyjadril aj degenkolb
a nekritizoval len motorkarov.....

http://www.radsport-news.com/sport/sportnews_95595.htm

Nemozte to prelozit ze o com tam John hovori moja nemcina je viac ako biedna :D
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia