motyliLET píše:Berloq ja vobec s tebou nechcem ist do konfrontacnej polemiky, mne vadi ze vela komentarov na adresu tinkova je propagandistickych lebo je rus, ja sa ho nezastavam v zmysle ze ze chce vytazit nejake prachy z cyklistiky je to jeho styl a je to biznismen tak sa podla toho sprava ale servilnost velkej casti profi cyklistiky je az smiesna, ze je buran alebo nieco podobne? Asi je no koli tomu by som nepisal tendecne clanky a clanok matejku ako tendecny vnimam neponuka ziadne riesenie len sa snazi co najviac zhovadit jedneho z mecenasov profi cyklistiky, ak by bolo takych olegov aspon 10 a v cyklistike boľ viac prachov a posunuli ju na vyssiu uroven ( nemyslim sportovu) bolo by to len dobre, nie je predsa vporiadku ze motorkari alebo doprovodne vozidla ohrozuju cyklistov na zdravi a pokial by sa oleg neozval tak ako sa ozval uci by nic neurobila aby sa ta bezpecnost zvysila to len tak na margo
Vieš ja mu takéto články doprajem. Keby ich tak mohol čítať... Ako myslíš, že by mali o ňom ľudia písať? Skús pozrieť jeho Twitter (ja to príliš nerobím), tam nájdeš perlu za perlou, samé navážanie, zosmiešňovanie, kritizovanie. Áno, môžeš povedať, že je to sranda -sociálna sieť, lenže od človeka, ktorý funguje v nejakej spoločnosti, sa asi nepatrí napádať bossa únie "starým dedom", vyzývaním ho a podobne. Prečo by si niekto mal o ňom myslieť niečo dobré? Keď pre neho sú všetci špina a odpad, všetci robia všetko zle.
Spôsobom akým chce "biznisman" vyťažiť nejaké prachy je asi naozaj podobný tomu, ako k prachom došiel on... Tá jeho frustrovanosť, to prskanie a rýpanie do všetkých je zrejme odznakom toho, že nemu, ako skvelému obchodníkovi a chlapcovi, ktorý sa sám vydriapal z ruskej špiny až k zlatému kreslu (tu prosím o mimoriadnu dávku rezervy a pochopenia sarkazmu), sa príliš nedarí. Pravda je, že vôbec... jeho hračka nevyrába. Už to raz skúsil, dostal po pazúroch a vypadol. Teraz to skúša znova, lenže nemôže prekúsnuť, že to malo byť inak... mal mať veľkú slávu, ktorú majú iní. Jeho marketing, jeho snaženie vychádza oproti ďalším tímom nazmar.
Píšeš, ako "článok (teda Matejka) neponúka, žiadne riešenie (zrejme riešenie problémov v cyklistike?)". To fakt? Prečo by mal on niečo písať? Nemusí, on je novinár, kritik, zosmiešnovač, čo len chceš. Nič nemusí... Zato súdruh by už konečne niečo mohol navrhnúť. Zatiaľ to sú samé kecy, ako je to zle, ten zle, tá zle. Ale nič... Teda pardon až na tú smiešnu ideu o zničení ASO, ale nad tým sa každý rozumný iba zasmeje.
Chráň nás Boh od ľudí ako je Tinkov. Nerád to robím, ale prosím povedz mi, čo z Ruska kedy došlo dobré? Čo v Rusku naozaj funguje, čo také majú Rusi, čo im závidí svet. Napíš pokojne niečo zo športovej sféry... mecenáši utrácajú pokiaľ môžu, keď nebudú mať je koniec - to je asi v skratke ruský šport.
Takže asi to necháme tak. Ja vidím TInkova ako pablba, ktorý zbohatol tak isto, ako mnoho ďalších ruských aristokratov za doby Jelzinovho rozdávania. Ty v ňom vidíš vizionára. Asi sa dohodneme tak - upozorni, nalep sem, pošli správu alebo niečo, keď Tinkov naozaj niečo spraví, keď ponúkne naozajstný plán ako zlepšiť cyklistiku. Doteraz to sú plané reči o tom ako je všetko nahovno a ASO majú peniaze len kvôli tomu, že tam on dovolil ísť Contadorovi. Samozrejme by ten plán mohol byť trošku hlbší, že to nie je len o tom ako si uliať.
S pozdravom.