Mino píše:Len nech sa Peto setri.
Mozno nevladal ale skor to vyzeralo ze to "pretaktizoval" ( spolocne s Kwiatkom,Stybym, Valverdem a spol ).
Tak ako tak je to lepsie ako minulý rok. Teraz verím že to neprepáli na T-A ako minulý rok, ze sa bude tvariť že nevládze a na monumentoch to rozbalí. BORA vyzerá veľmi , veľmi dobre aj ked v jednom zábere se zdalo že PS čaká komplicov a nie aby mu oni ťahali ale nevieme čo sa tam udialo.
Tak ako začala jar tak pokračuju opäť "prekvapenie" Víťaza by som nepovažoval za prekvapenie ale určite Bardet a aj Van Aert. SB nesklamalo ale musím si rypnúť tí motorkári to je katastrofa ( rovnako minulý rok ) ale dnes opäť predvádzali neskutočné debiliny.
Fanusik Sagana som trosku sklamany ( asi moc chcem ) ale fanusik cyklistiky som nadseny z priebehu ( az na motorky ), vysledku. Prví traja si to zasluzia ( aspon co som videl 50km ) plnym pravom.
Keram píše:Tazko sa mi vyjadrit dufam ze bude na ES vecer zaznam. Preteky som sledoval len prostrednictvom fora na CN. Dost tam rozoberali taktiku Sky a Bory takze zatial sa mi zda ze Bora pretaktizovala. Ale takto ailnu Boru sme este nevideli to je dobre znamenie. Zatial som nepochopil dve veci. Favoriti sa strazili a nakoniec sa vytvorila stihacia skupinka kde boli domestici a favoriti este o skupinu dalej. Dnes sa Kwiato Sagan Valverde a Styby az prilis strazili. Tiez zatial neviem kedy usli Valverde a Stybar Petrovi a ci to bolo vykonom.
Ak1n0m píše:Bolo správne, že práve Oss išiel do úniku,
Mino píše:Ak1n0m píše:Bolo správne, že práve Oss išiel do úniku,
Prenos začal neskoro. Karty boli hodene ale zavod zacal ( podla informácii ) už na 2. sektore. Daniel ani nešiel do uniku ale asi reagoval ( spravne )na utok Kwiatka. Aspon podla toho ako vyzeralo zlozenie skupin. Nakoniec tam doskocil Sagan ( tym začínal vlastne prenos ) a treba si vsimnut kto sa odviezol za Saganom. Problem bol ( pre PS ) že tam každý mal nejakeho pomocníka.
K Osoovi len tolko: P-R minulý rok. Ak by GVA nevládal tiez by sa pýtali či bolo spravne že išiel Oss do úniku?
Ak1n0m píše:Dokonca som počula fanúšikov hovoriť, že je lepšie keď nejde preteky Sagan, lebo vtedy všetci pretekajú a je to oveľa viac zaujimavé.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia