berloq píše:...a špurt v Záhrebe asi žiadna bomba nebude.
dexterko píše:Zdravim Vas cyklofandovia a fanaticiDlho som zvazoval ci sa budem zapajat do diskusneho fora, nakolko bolo jednoduchsie sa vyjadrit ku konkretnym veciam priamo do diskusie pod clankami, ale po poslednych dnoch co som sem-tam nakukol do spominanych diskusii, som si povedal, ze to asi nema vyznam nakolko sa nepodarilo vystvat antifanusikov a provokaterov a normalnych prispevkov bolo ako safranu........
dexterko píše:Zdravim Vas cyklofandovia a fanaticiDlho som zvazoval ci sa budem zapajat do diskusneho fora, nakolko bolo jednoduchsie sa vyjadrit ku konkretnym veciam priamo do diskusie pod clankami, ale po poslednych dnoch co som sem-tam nakukol do spominanych diskusii, som si povedal, ze to asi nema vyznam nakolko sa nepodarilo vystvat antifanusikov a provokaterov a normalnych prispevkov bolo ako safranu. Preto sa uz ani ja nebudem zapajat do diskusii pri clankoch, ale skusim sa podelit o svoje (ne)odborne nazory v diskusnom fore.
lukas píše:dexterko píše:Zdravim Vas cyklofandovia a fanaticiDlho som zvazoval ci sa budem zapajat do diskusneho fora, nakolko bolo jednoduchsie sa vyjadrit ku konkretnym veciam priamo do diskusie pod clankami, ale po poslednych dnoch co som sem-tam nakukol do spominanych diskusii, som si povedal, ze to asi nema vyznam nakolko sa nepodarilo vystvat antifanusikov a provokaterov a normalnych prispevkov bolo ako safranu. Preto sa uz ani ja nebudem zapajat do diskusii pri clankoch, ale skusim sa podelit o svoje (ne)odborne nazory v diskusnom fore.
Boli sme si vedomí, že môže nastať takáto situácia, ale boli by sme radi, ak by ste diskutovali aj na portálovej verzii pod článkami. Pred pár dňami písal asi MichalJ, že skopíroval text aj tam, keďže sa to hodilo, čomu sme radi. Jasné, tu môžete diskutovať o rôznych témach, ktoré sa často netýkajú priamo témy daného článku, prípadne sa rozpíšete podrobnejšie atď. atď, ale na fórum chodí približne iba 1/8 čitateľov a vizitka dobrého webu je aj v diskusii. Provokatérov si netreba všímať, sú absolútne všade. Sám nerozumiem, prečo si ich tak niektorí beriete k srdcu. Dokonca ich niekedy sami vyzvete k reakcii. Len sa treba vyvarovať týchto vecí.
Toto vyjadrenie dexterka, že už sa nebude zapájať do diskusií pri článkoch, veľmi neradi čítame. Pri článkoch mimo Sagana sú minimálne problémy s provokatérmi.
rado píše:gorila kade chodi,tade sa stazuje na mladu generaciu ze sa nevedia spravat na ceste,a opravnene,lebo moze prist k nestastiu.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia