majo píše:@elviska
neviem ci ma cenu sem pisat ale napisem...koho ineho by sme tu mali rozoberat ako slovenskeho topcyklistu?...preco by sme mali viacej riesit vykony nemcov alebo inych cyklistov ako Petove?...ano obcas tu padla aj kritika ale okrem par vynimiek bola opravnena a objektivna ale vacsina z nas tu len konstatuje fakty a co vidi na trati...ano sem-tam aj zafabulujem ci zaspekulujeme ale nemyslim si zeby sme tym Petovy nejako ublizovali ci krivdili...momentalnym faktom je ze Peto je slabsi ako kedykolvek predtym(vsetci dobre vieme objektivne priciny ktore to za posledne roky zapricinili), niekto riesi PR ci vyhlasenie alebo nevyhlasenia z vnutra teamu...ja osobne mam tieto veci nahaku ale chapem ze niekoho serie ak po bezproblemovej zime a vyhlaseniach o skvelej forme takej ako mal kedysi sa jednoducho nezhoduju s realitou...sme Petovy fanusikovia a vsetci este urcite dlhu dobu budeme a preto tu riesime jeho a nie Pollita ci Denkove vyhlasenia...a jednym som si isty...sialeny senilny Patrick sa este ozve...pocka si na Ardeny a potom bude bububu ak to nevyjde aj tam
elviska neries zbytocnosti a uzivaj si Petovu poslednu sezonu...ja sa o to snazim aj ked ma mrzi vyidiet ako to Petovy nejde ale to neznamena ze mu fandim menej ako pocas celej jeho kariery
zakliata.panna píše:Elviska, nechapem, preco si zacala Petrovu smolnu klasikarsku jar riesit v tejto sekcii... Ja osobne by som nechcel takuto rozlucku s kockovymi klasikami, hlavne DNF z oboch monumentov. Isto by som chcel reparat nasledujucu sezonu. Skoda, ze Peter asi tak nepremysla. Nastupuje na preteky prilis premotivovany + slaba vykonnost - jedno s druhym ked sa zmiesa, tak vysledkom su miesta v druhej patdesiatke alebo DNF.
Keram píše:Skor by som povedal demotivovany.
zakliata.panna píše:Elviska, nechapem, preco si zacala Petrovu smolnu klasikarsku jar riesit v tejto sekcii... Ja osobne by som nechcel takuto rozlucku s kockovymi klasikami, hlavne DNF z oboch monumentov. Isto by som chcel reparat nasledujucu sezonu. Skoda, ze Peter asi tak nepremysla. Nastupuje na preteky prilis premotivovany + slaba vykonnost - jedno s druhym ked sa zmiesa, tak vysledkom su miesta v druhej patdesiatke alebo DNF.
Keram píše:zakliata.panna píše:Elviska, nechapem, preco si zacala Petrovu smolnu klasikarsku jar riesit v tejto sekcii... Ja osobne by som nechcel takuto rozlucku s kockovymi klasikami, hlavne DNF z oboch monumentov. Isto by som chcel reparat nasledujucu sezonu. Skoda, ze Peter asi tak nepremysla. Nastupuje na preteky prilis premotivovany + slaba vykonnost - jedno s druhym ked sa zmiesa, tak vysledkom su miesta v druhej patdesiatke alebo DNF.
Skor by som povedal demotivovany.
@elviska
Pokial si pamatam po Roubaix skor tu vsetci Peta lutovali ze takyto koniec kariery na kockach si nezasluzil. Inde neviem ale tak musis uznat ze bezny slovensky sportovy fanusik co sa k cyklistike dostal cez Peta bude na 99 percent riesit Peta a mozno ani nevie kto je to Pollit alebo Schachmann.
elviska píše:zakliata.panna píše:Elviska, nechapem, preco si zacala Petrovu smolnu klasikarsku jar riesit v tejto sekcii... Ja osobne by som nechcel takuto rozlucku s kockovymi klasikami, hlavne DNF z oboch monumentov. Isto by som chcel reparat nasledujucu sezonu. Skoda, ze Peter asi tak nepremysla. Nastupuje na preteky prilis premotivovany + slaba vykonnost - jedno s druhym ked sa zmiesa, tak vysledkom su miesta v druhej patdesiatke alebo DNF.
Nemala som čas, tak zareagujem teraz. Lebo som to začala riešiť v tejto sekcii, možno som to mala inde. Ja tiež som nechcela takúto rozlúčku s klasikami, ale čo už. Ale čítala som podaktore články, tak som zareagovala. To súhlasím, že už možno premýšľa viacej nad MTB, odpočítača si preteky, tak urobí aj chyby. Ale nemyslím, že to bolo výkonnosťou v tom čase, lebo na oboch pretekoch, bol skôr v predných častiach pelotónu keď spadol.
Keram píše:Velmi smutne. Cyklistika je hadam najhorsi sport co sa tyka obcasnych umrti sportovcov V maloktorom sporte okrem motosportu je take riziko smrtelneho zranenia.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 35 hostia