Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Monumentálne klasiky (veľká päťka)

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Monumentálne klasiky (veľká päťka)

Poslaťod Focus-Shimano » Sob 19. Mar 2016 18:09:08

Áno dočkal som sa! Super Arnaud! Krásna klasika.
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod bloy » Sob 19. Mar 2016 18:10:02

Focus-Shimano píše:Áno dočkal som sa! Super Arnaud! Krásna klasika.

gratulujem!!! Síce vôbec som tomu neveril, ale aký bol minulú sezónu jalový, tak teraz mu ide karta.
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod ondro » Sob 19. Mar 2016 18:24:28

Toto sú veľmi bizarné preteky. Po horibilných takmer 300 kilometroch sa to zrazu všetko úplne rozbije.
Pripájam sa ku gratulantom Demarovi, aj keď je jasné, aké pocity prevažujú.
Vždy sa teším, že to budem pozerať a zabúdam, aké sklamanie môže prísť na konci.
A to som si hovoril, ako dobre ten Sagan ide, bol tam, nerobil "ptákoviny", normálne si myslím, že dnes fakt mohol vyhrať.
ondro

Poslaťod MichalJ » Sob 19. Mar 2016 18:28:12

Ako som písal už do diskusie, dnes išiel Sagan úplne perfektne. Stále vpredu, všetko pod kontrolou, žiadne šliapnutie navyše, skvelá pozícia na konci. Ale tak aj to sa stáva, hlavne že sa Gaviriovi vyhol a nespadol cez neho.

Démaremu veľká gratulácia, to ma tiež celkom potešilo keď už.

Každopádne si myslím že s trasou treba niečo spraviť, aspoň to Le Manie, dnes bol ten pelotón fakt obrovský ešte pod Poggiom. A niečo sa začalo diať v podstate až skoro na vrchole Poggia, aj keď treba povedať že odvtedy to bolo sakra zaujímavé.
MichalJ

Poslaťod Focus-Shimano » Sob 19. Mar 2016 18:33:29

Ale zas na druhej strane ma mrzí čo sa stalo Petrovi takáto smola to už ani nie je možné.
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod Keram » Sob 19. Mar 2016 18:35:35

To bolo divne. Viac napisem ked sa zmozem na nejake slova :shock:
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod ifčopifčo » Sob 19. Mar 2016 18:43:02

Focus-Shimano píše:Áno dočkal som sa! Super Arnaud! Krásna klasika.

Prvá pre Francúzov od roku 1997, gratulácia :D
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod ondro » Sob 19. Mar 2016 18:43:51

No, ako tak pozerám záznam, má to viacero vysvetlení. Sagan sa aj po tom probléme ocitol za Swiftom, ktorý nakoniec skončil druhý a na moment sa na neho zavesil, potom ale rezignoval, hm.
ondro

Poslaťod motyliLET » Sob 19. Mar 2016 19:16:04

Nemozem si pomoct ale ta nastupujuca nova vlna spurterov ako gaviria ewan a podobni idu cez mrtvoly nervy mam ako je to msr nevyspytatelne a nahodne pokial tam ozaj nedaju naspat ten kopec pripadne nezaradia pompeianu tak to uz snad ani nebudem pozerat na pogiu uz ani normalny utok nie je mozny proste pase mohol vyhrat ktokolvek no najlepsiu poziciu mal demare ktory bol na druhej strane od premotivovaneho gaviriu kazdopadne demare dnes podal famozny vykon kedze bol zapleteny v tom pade kde aj mathews a ten sa uz dopredu nedostal
motyliLET

Poslaťod ifčopifčo » Sob 19. Mar 2016 20:51:44

motyliLET píše:Nemozem si pomoct ale ta nastupujuca nova vlna spurterov ako gaviria ewan a podobni idu cez mrtvoly nervy mam ako je to msr nevyspytatelne a nahodne pokial tam ozaj nedaju naspat ten kopec pripadne nezaradia pompeianu tak to uz snad ani nebudem pozerat na pogiu uz ani normalny utok nie je mozny proste pase mohol vyhrat ktokolvek no najlepsiu poziciu mal demare ktory bol na druhej strane od premotivovaneho gaviriu kazdopadne demare dnes podal famozny vykon kedze bol zapleteny v tom pade kde aj mathews a ten sa uz dopredu nedostal

No mne sa Gaviria doteraz vôbec nezdal nejaký agresívny v šprintoch a aj dnes to bola nepozornosť ktorá sa môže stať každému.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod majo » Sob 19. Mar 2016 21:20:26

tazko petovy cokolvek vytknut...zasiel bezchybnu primaveru a nakoniec doplatil na chybu druheho...som presvedceny ze ak by nepadol tak je na podiu lebo mal super poziciu a za gaviriom by sa vytiahol vysoko a ktovie mozno by ho aj dal...skoda aj ked som trosku neveril zeby tu mohol vyhrat skor v to verim belgicku a to pride uz coskoro

btw tinkoff siel velmi slusne...myslim ze tento rok s nimy mozeme byt a este budeme spokojny
majo

Poslaťod Keram » Sob 19. Mar 2016 21:50:52

Uz som trochu vychladol a pozrel som si ten koniec asi tri razy tak sa k tomu vyjadrim. :) Peter naozaj isiel velmi rozumne ten koniec. Ani ked utiekol Kwiatek tak velmi nechcel striedat, to som si vravel Sagan konecne aj taktizuje. Uplne vyzyval v zjazde z Poggia aby chytali Kwiatka ini. To sa mi celkom aj pacilo to som od neho chcel vidiet :) Apropo Cipressa a Poggio trochu sklamanie. Aspon Michal to zachranil. Vyzeralo to celkom nadejne. Ten koniec bol celkom v pohode. Velmi chaoticke kilometre. Od bezneho sprintu to malo daleko hoci prisla do ciela spolu obrovska skupina ludi. Peter isiel super pozicne. Asi tak na mete kilometer do ciela bol na stvrtom mieste a za nim medzera. Okolo 800 metrov to mohlo byt ked boli zoradeni Hagen, Van Avermaet, Gaviria a Sagan a za nim bola medzera asi 15 metrov. Vtedy som naozaj nadobudol pocit ze dnes by to mohlo vyjst. Myslel som si ale ze Gaviria je vlastne Trentin takze mozno by skoncil zase druhy :D Potom to islo do kytiek. Hagen spomalil a zacal sa obzerat co sposobilo ze ich dobehli z pravej strany nazvime to balik a potom Gaviria lahol a Sagan spravil vlnku skoro do bariery. Niektori pisali ze Sagan zvesil nohy no ja si myslim ze stratil odhadom asi tak 20-30 km/h a to sa uz neda dohnat na poslednych 300 metroch ked su vsetci v plnej rychlosti. Skoda no. Cely posledny kilometer bol divny. Do toho este Bouhanni rozmlatil prehadzovacku cim prisiel o vitazstvo v poslednych 100 metroch.

P.S Co preboha robil Stybar? Asi nejaky pad tipujem. Sranda bola ze Hacecky a Straka ho videli chvilu na cele pri zjazde z Poggia. :D
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod elviska » Sob 19. Mar 2016 22:12:32

Zdenek Štybar zrazil psíka, tak asi preto nebol v predu. https://twitter.com/zdenekstybar/status ... 3366320133
elviska

Poslaťod bloy » Sob 19. Mar 2016 23:08:29

elviska píše:Zdenek Štybar zrazil psíka, tak asi preto nebol v predu. https://twitter.com/zdenekstybar/status ... 3366320133

Chudák hafan, následne ho ešte zrazil Rast, tí diváci sú nepoučiteľní.
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod Keram » Sob 19. Mar 2016 23:10:46

elviska píše:Zdenek Štybar zrazil psíka, tak asi preto nebol v predu. https://twitter.com/zdenekstybar/status ... 3366320133

To je smola teda. Aky mily status. Ja dufam ze okrem psa je v poriadku aj Zdenek :D To bol asi zase nejaky fanusik co si neustrazil Dunca na retiazke. Styby ma na taketo kolizie smolu ( Roubaix a divak)
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod Keram » Sob 19. Mar 2016 23:14:41

bloy píše:

Chudák hafan, následne ho ešte zrazil Rast, tí diváci sú nepoučiteľní.

LOL az teraz som si vsimol tu konverzaciu medzi Stybym a Rastom celu. V kazdom pripade chvalbohu sa nikomu nic nestalo.
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod Tibi » Sob 19. Mar 2016 23:59:52

Absolútne súhlasím s Keramom,aj ja som mal s toho podobné dojmy.Dokonca som bol spokojný aj s tým,že sa zaradil za zadné koleso Gaviriu.Celkom chytrý ťah.V konečnom dôsledku,ale smrteľný.Šprintérske dojazdy končia veľa krát tak ako dnes,teda pádom.
Peter dnes žiadnu chybu neurobil,no pre chybu druhých nemal šancu na úspech.To spomalenie bolo markantné a aj ked sa potom snažil, nemal šancu.
Obrázok užívateľa
Tibi

Poslaťod elviska » Ned 20. Mar 2016 10:44:46

No inak celkom zaujímavú dohru má MSR. Demare bol v tom istom páde ako Matthews a musel sa dostať znovu späť do hlavnej skupiny. Tosatto a Capecchi tvrdia, že ho tam dotiahlo auto FDJ...http://sporza.be/cm/sporza/wielrennen/1.2606017
elviska

Poslaťod majo » Ned 20. Mar 2016 10:54:46

elviska píše:No inak celkom zaujímavú dohru má MSR. Demare bol v tom istom páde ako Matthews a musel sa dostať znovu späť do hlavnej skupiny. Tosatto a Capecchi tvrdia, že ho tam dotiahlo auto FDJ...http://sporza.be/cm/sporza/wielrennen/1.2606017

elviska tvoje prispevky su casto velmi zaujimave skoda ale ze nikdy nicomu nerozumiem :D :D :D
majo

Poslaťod elviska » Ned 20. Mar 2016 11:43:33

majo píše:
elviska píše:No inak celkom zaujímavú dohru má MSR. Demare bol v tom istom páde ako Matthews a musel sa dostať znovu späť do hlavnej skupiny. Tosatto a Capecchi tvrdia, že ho tam dotiahlo auto FDJ...http://sporza.be/cm/sporza/wielrennen/1.2606017

elviska tvoje prispevky su casto velmi zaujimave skoda ale ze nikdy nicomu nerozumiem :D :D :D

Majo, a čo si nepochopil článok alebo moje vyjadrenie v slovenčine? Lebo článok som si aj ja preložila cez google translate.
elviska

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia