majo píše:O tom ze bude dnes peto vo finishy nepochybujem a tak dufam ze nemam predvedie silny sprintik
Ja som chcel napisat tiez nieco optimisticke v tom duchu ze Peto dnes dufam zasprintuje o solidne umiestnenie
majo píše:O tom ze bude dnes peto vo finishy nepochybujem a tak dufam ze nemam predvedie silny sprintik
Ak1n0m píše:Sagan už cyklistike nedáva 100%, ani čo sa týka tréningu, ani čo sa týka stravy. A to robí ten rozdiel. Zvykol chodiť na vysokohorské sústredenia, rozjazdiť sa v teplých krajoch na úvod, teraz je všetko iné a nesedí mu to. A trocha sa mi zdá, že už ani tak nechce. Škoda, bola s ním zábava.
simko píše:covid necovid, 9:55 na KBK je nieco co sa tazko chape. bud je toto jedna velka hra a velky "ofajc", alebo Peto nemusi na jarne monumenty ani nastupit. alebo vari tahal peloton dlhe kilometre? to by jedine vysvetlovalo tu stratu. ale v textovom prenose som nic take necital...
pmts píše:Neni to dobré, ale na druhú stranu je to lepšie ako to bolo o tomto čase pred rokom. Na San Reme by sa už mohol angažovať. A ak nie, tak Tour je ešte ďaleko...
Keram píše:9:55 na Kurne? Nieco nie je s kostolnym poriadkomNic v zlom ale Peter ma vykonnost ako priemerny Duklak. Inak preteky napinave a pekne.
simko píše:pmts píše:Neni to dobré, ale na druhú stranu je to lepšie ako to bolo o tomto čase pred rokom. Na San Reme by sa už mohol angažovať. A ak nie, tak Tour je ešte ďaleko...
tak ak sa nato pozerame s ohladom na minuly rok, kedy jeho prve preteky boli T-A, tak ano, je to lepsie:) ale 10 minut dostat na viacmenej rovinatej klasike to je samozrejme velmi zly znak.
elviska píše:A čo by mali zatajovať, ked sa vyjadril niekto z tímu Sagan zle ( najma ifco kritizoval a ešte niekto), teraz ked sa nevyjadria, zase zle. Dakedy sa určite dozvieme.
elviska píše:Ak1n0m píše:Sagan už cyklistike nedáva 100%, ani čo sa týka tréningu, ani čo sa týka stravy. A to robí ten rozdiel. Zvykol chodiť na vysokohorské sústredenia, rozjazdiť sa v teplých krajoch na úvod, teraz je všetko iné a nesedí mu to. A trocha sa mi zdá, že už ani tak nechce. Škoda, bola s ním zábava.
Keby sa mu nechcelo, tak by nejazdil vôbec. Po San Juan mal ísť na vysokohorské sústredenie. A co mal tim sústredenie tak prišiel po Covide, a potom išiel trénovať na Kanare ešte. A dala by som tu niečo,, ale načo.
Gaučový profesionál píše:elviska píše:Ak1n0m píše:Sagan už cyklistike nedáva 100%, ani čo sa týka tréningu, ani čo sa týka stravy. A to robí ten rozdiel. Zvykol chodiť na vysokohorské sústredenia, rozjazdiť sa v teplých krajoch na úvod, teraz je všetko iné a nesedí mu to. A trocha sa mi zdá, že už ani tak nechce. Škoda, bola s ním zábava.
Keby sa mu nechcelo, tak by nejazdil vôbec. Po San Juan mal ísť na vysokohorské sústredenie. A co mal tim sústredenie tak prišiel po Covide, a potom išiel trénovať na Kanare ešte. A dala by som tu niečo,, ale načo.
Povedal by som, že pre peniaze. Tým, že jazdí tak dáva prácu aj svojim kamošom. Už tam z neho necítim tú vášen a hlad po viťazstvách.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť