Preto aj nové dresy ukáže v Courchevelu pred Vianocami v rámci veľkej show .
elviska píše:No, vyzerá to tak že Tinkoff v roku 2016 končí.http://www.cyclingnews.com/news/exclusi ... 16-season/
Pet píše:@Keram - Keď Tinkoff niekto kúpi, tak aj so Saganovým ročným platom. Ak nekúpi, tak to môže byť pre Peťa ešte " zaujímavé ". Nevidíme do jeho zmluvy s Tinkoffom.
Keram píše:Pet píše:@Keram - Keď Tinkoff niekto kúpi, tak aj so Saganovým ročným platom. Ak nekúpi, tak to môže byť pre Peťa ešte " zaujímavé ". Nevidíme do jeho zmluvy s Tinkoffom.
V com konkretne? Ak Tinkoff zanikne tak (aspon myslim) defakto zanikne aj Petrova zmluva a bude volnym pretekarom a bude si moct vyberat. Naopak zvysena konkurencia na trhu zaisti ze trojica Kolar, Juro Sagan, Baska bude mat sakra problem sa vo world tour zamestnat.
dexterko píše: V lyžovaní to je myslím ešte väčšia bieda, Zuzulová za chvíľku končí a po nej tu ostane len Vlhová a stou to môže dopadnúť akokoľvek.
Focus-Shimano píše:Mna hlavne zaujima kam by Peter Sagan prestupil ak by sa nepodarilo tim zachranit vsade je plno kazdy dobry tim ma aspon jedneho dobreho klasikara a sprintera.Sky ma Thomasa a Vivianiho,Giant Degenkolba ,Katusha ma Kristoffa , BMC Van Avermaet .Jedine cannondale a Trek po odchode Cancellaru nebudu mat lidra na flamske klasiky takze ja dufam ze sa podari sucastny tim zachranit.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia