bloy píše:Keby sa spýtali podľa mňa ktoréhokoľvek cyklistu, či by vymenil svoje úspechy z roku 2015 za víťazstvo na Tour, tak myslím, že ani jeden by nezaváhal. Je veľa vrcholov, ale Tour čnie nad všetkými, víťaz nemusí byť v konečnom dôsledku naozaj najlepší za sezónu, ale víťazstvo v GC na Tour jednoduche je vrchol nado všetky. Froomie v tomto smere to dokázal druhý krát, vyhral preto, že ju zašiel najlepšie, nie preto, že by spadol jeho najväčší konkurent, preukázal skrátka všetko čo mal. Čo by sa mu dalo vytknúť, že nepobral ešte viac etapákov ? Myslím, že to už nebolo potrebné, z hľadiska sezóny je to pre mňa jednoznačná voľba hoci nie som jeho fanúšikom.
Pet píše:@ifčopivčo - súhlas , okrem konca poslednej vety. On fakt chodí len na etapáky. Výnimka potvrdzuje pravidlo. Ale tých etapákov je akurát dosť. Aj tak mi je sympatickejší Valverde, ktorý nešpekuluje a kosí to zaradom
Focus-Shimano píše:A co opravuju na molenbergu? Omloop bol zaujimavy aj v povodnej trase ja osobne nemam velmi rad ked sa klasikam meni trasa
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Baidu [Spider], Google [Bot] a 2 hostia