Pet píše: Na druhej strane asi bude väčšia konkurencia na jarných závodoch v Španielsku a Portugalsku.
paula@sile píše:jedinemu, nemeckemu, etapovemu preteku chybajuce financne prostriedky, ca.300 tis. ked sa do 20.12. nenajdu, hrozi v 2016 zrusenie….
cyklistika v nemecku ma teda neistu buducnost…![]()
http://www.bayern-rundfahrt.com/index.php
berloq píše: ...OZNAČTE NAJLEPŠIE Z TÝCHTO. Povedzme, že si robím nejaký prieskum.
berloq píše:2) Colle delle Finestre
Strašiak Finestre tentokrát máta muža v ružovom. Trojtýždňové martírium si vyberá daň paradoxne na tom najsilnejšom a Contador na prašných cestách musí nechať absolútne všetko.
sportovec píše:berloq píše:2) Colle delle Finestre
Strašiak Finestre tentokrát máta muža v ružovom. Trojtýždňové martírium si vyberá daň paradoxne na tom najsilnejšom a Contador na prašných cestách musí nechať absolútne všetko.
Ja si to pamätám tak, že Contador sa na tých prašných cestách už príliš netrhal, neriskoval a išiel v pohodičke - asi najmä vzhľadom na nestabilný povrch týchto prašných ciest (tých pádov a všelijakých problémov si na tomto Gire užil dosť) - keďže mal dosť veľký časový náskok v GC a tým pádom aj víťazstvo vo vrecku. A možno mu už aj docvaklo, že ho za pár týždňov čaká Tour a musí šetriť to svoje telo. A tie 2 minúty čo si nechal nakoniec v GC ako rezervu - je akurát v kľude na to, aby mohol prípadne vymeniť bicykel alebo defekt a ešte stále byť bez problémov víťaz Gira.
Ale tak možno si to ešte raz pozriem niekedy ...
sportovec píše:Ja si to pamätám tak...
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia