eres píše:Už som videl koňa grcať, hada cúvať, či žabu päsťou po kameni búchať, ale že začnem fandiť na žlté Froomiemu
A to si ešte určite netušil, že uvidíš aj Froomeyho ladný beh do cieľa - smer Mont Ventoux...
eres píše:Už som videl koňa grcať, hada cúvať, či žabu päsťou po kameni búchať, ale že začnem fandiť na žlté Froomiemu
paula@sile píše:froome v zltom, myslim, ze to bolo ok rozhodnutie, urcite si nezasluzil takto ho stratit.
ti fanusikovia su fakt prasteni…ten jeho beh, ked zahodil bicykel, bol naozaj skurilny, nevedela som, ze je to dovolene..![]()
ja som sa na tdf ani velmi netesila, pretoze som sa obavala, ze to bude nuda
opak je pravdou, adrenalin kazdy den…![]()
o petovi saganovi ani nehovorim
bloy píše:eres píše:Už som videl koňa grcať, hada cúvať, či žabu päsťou po kameni búchať, ale že začnem fandiť na žlté Froomiemu
A to si ešte určite netušil, že uvidíš aj Froomeyho ladný beh do cieľa - smer Mont Ventoux...
Focus-Shimano píše:@Keram s odstupom keď si to pozriem tak aj ja sa na tom fajne bavím takto behať v cestných tretrach na vrchol kopca to je fakt raritaAle toto by sa nemalo diať je super že na Vantoux bolo toľko ľudí ale niektorým chýba rozum a svojim správaním vážne ohrozujú priebeh závodu zdravie pretekárov a hlavne svoje zdravie...
bloy píše:eres píše:Už som videl koňa grcať, hada cúvať, či žabu päsťou po kameni búchať, ale že začnem fandiť na žlté Froomiemu
bloy píše:Najprv som chcel napísať, že to sa snáď nestane, ale potom ma napadla v posledných dňoch často opakovaná fráza, že víťaz Tour by mal byť všestranný.
bloy píše:Ale vzhľadom na to čo Chris predvádza, by určite zvládol aj to plávanie. Veď on sa z časovkára stal už vrchárom, pretekárom do veternej etapy, zjazdárom a dokonca aj na kockách mu to ide výnimočne, takže ja neviem, čo ho môže vôbec zastaviť. Jedine, že by sa teda Peter Sagan rozhodol, že naozaj ide na GC.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia