Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Tour de France

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Tour de France

Poslaťod bloy » Štv 14. Júl 2016 21:08:30

eres píše:Už som videl koňa grcať, hada cúvať, či žabu päsťou po kameni búchať, ale že začnem fandiť na žlté Froomiemu :shock:

A to si ešte určite netušil, že uvidíš aj Froomeyho ladný beh do cieľa - smer Mont Ventoux...
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod ifčopifčo » Štv 14. Júl 2016 21:19:02

paula@sile píše:froome v zltom, myslim, ze to bolo ok rozhodnutie, urcite si nezasluzil takto ho stratit.
ti fanusikovia su fakt prasteni…ten jeho beh, ked zahodil bicykel, bol naozaj skurilny, nevedela som, ze je to dovolene.. :?
ja som sa na tdf ani velmi netesila, pretoze som sa obavala, ze to bude nuda
opak je pravdou, adrenalin kazdy den… :shock:
o petovi saganovi ani nehovorim :mrgreen:

Froomie je z Kene, tak sa nečuduj :lol:
http://romankreuziger.com/wp-content/up ... -large.jpg
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod Keram » Štv 14. Júl 2016 21:22:04

bloy píše:
eres píše:Už som videl koňa grcať, hada cúvať, či žabu päsťou po kameni búchať, ale že začnem fandiť na žlté Froomiemu :shock:

A to si ešte určite netušil, že uvidíš aj Froomeyho ladný beh do cieľa - smer Mont Ventoux...

"I said to myself 'I have no bike'. And I knew the car with my bike was 5 minutes behind on the road, so I need to run." Chris Froome. Ja si proste nemozem pomoct ale stale ked si predstavim ako Froome bezi hore kopcom alebo si pozriem video tak mi pride smiesne :lol: https://twitter.com/paddypower/status/753612158215266304
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod bloy » Štv 14. Júl 2016 21:27:10

"And I knew the car with my bike was 5 minutes behind on the road, so I need to run."

Myslím, že na prezývku Forrest Gump máme nového ašpiranta.
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod Focus-Shimano » Štv 14. Júl 2016 22:00:09

@Keram s odstupom keď si to pozriem tak aj ja sa na tom fajne bavím takto behať v cestných tretrach na vrchol kopca to je fakt rarita :D Ale toto by sa nemalo diať je super že na Vantoux bolo toľko ľudí ale niektorým chýba rozum a svojim správaním vážne ohrozujú priebeh závodu zdravie pretekárov a hlavne svoje zdravie...
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod ifčopifčo » Štv 14. Júl 2016 22:07:47

http://www.podiumcafe.com/2016/7/11/121 ... ersey-2016

Peter im 10. a 11. etapou urobil totálny škrt cez rozpočet, Predpokladali že bude mať v Paríži 319 bodov a on už má 309 po 12. etape :lol:
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod Keram » Štv 14. Júl 2016 22:12:07

Focus-Shimano píše:@Keram s odstupom keď si to pozriem tak aj ja sa na tom fajne bavím takto behať v cestných tretrach na vrchol kopca to je fakt rarita :D Ale toto by sa nemalo diať je super že na Vantoux bolo toľko ľudí ale niektorým chýba rozum a svojim správaním vážne ohrozujú priebeh závodu zdravie pretekárov a hlavne svoje zdravie...

To nepochybne ano.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod bloy » Štv 14. Júl 2016 22:58:11

Tak Chris už má na sociálnych sieťach k svojmu výkonu pridanú aj známu tému z filmu Rockya nemá to chybu. ;)
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod Tibi » Štv 14. Júl 2016 23:38:47

Musím sa priznať,že aj ja sa výborne zabávam na sociálnych sieťach,kde už je Froom celebrita.No z nudného Crisa sa nám stáva na TF šoumen číslo jedna. Sagy má vážneho konkurenta :mrgreen: To je pre cyklistiku iba dobré.
Dnes ma najviac prekvapil Mollema,ktorý podal famózny výkon.Taktiež sa ukázalo,že včerajšia mini časovka Froomimu vôbec neubrala na sile,skôr naopak vyzeral veľmi silno a sebavedomo.
Obrázok užívateľa
Tibi

Poslaťod eres » Pia 15. Júl 2016 7:38:05

bloy píše:

:D

Teraz už len dúfam, že ho pri nejakej prietrži mračien neuvidíme aj plávať...
To by potom celé preteky museli premenovať z Tour de France na Triathlon de France...
Bicykl je zdrojem zábavy, kde chci, tam sám se zastaví...
Obrázok užívateľa
eres

Poslaťod bloy » Pia 15. Júl 2016 8:35:00

Najprv som chcel napísať, že to sa snáď nestane, ale potom ma napadla v posledných dňoch často opakovaná fráza, že víťaz Tour by mal byť všestranný. :lol:
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod emor » Pia 15. Júl 2016 10:20:09

:)))) napriek včerajšej tregikomédii na Mont Ventoux som sa na Vašich príspevkoch dobre pobavil aj s pani manželkou :))
Froomie je kapacita a je skvelé že tento šport a najväčšie divadlo dostáva takéto obrátky aj keď nie príliš žartovné práve pre jazdcov. Napadlo ma v súvislosti zo všetkými prognózami a predpokladmi a veštbami pred Tour že takto ako to naozaj prebieha si nedokázali predstaviť ani najväčší fantasti :)

Môžme len špekulovať ako by sa ďalej vyvíjal priebeh TdF keby R.Porte nenachytal v druhej etape nezmyselnú a zbytočnú stratu po defekte. Rovnako by sa odvíjal iný scenár ak by bol El Pistolero v hre. Všetko má súvislosť zo všetkým. Ja len dúfam a verím že sa žiaden jazdec nezraní a podarí sa všetkým čo na to majú výkonnostne dôjsť na Champs elysees.

Inak pri tej šialenej 12.etape sa úplne vytratilo Andrého pretekanie za ktoré má u mňa obdiv a zase len zvýšil náskok na prvom mieste v rebríčku mojich sympatií medzi šprintérmi. A povedzme si rovno - určite sa v nemalej miere podieľal aj na konečnom úspechu Thomas de Gent-a. Verím že André si svoju etapu ešte vychutná.
Obrázok užívateľa
emor

Poslaťod Focus-Shimano » Pia 15. Júl 2016 10:28:16

bloy píše:Najprv som chcel napísať, že to sa snáď nestane, ale potom ma napadla v posledných dňoch často opakovaná fráza, že víťaz Tour by mal byť všestranný. :lol:

:D :D :D :D
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod bloy » Pia 15. Júl 2016 10:33:49

Ale vzhľadom na to čo Chris predvádza, by určite zvládol aj to plávanie. Veď on sa z časovkára stal už vrchárom, pretekárom do veternej etapy, zjazdárom a dokonca aj na kockách mu to ide výnimočne, takže ja neviem, čo ho môže vôbec zastaviť. Jedine, že by sa teda Peter Sagan rozhodol, že naozaj ide na GC.
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod ifčopifčo » Pia 15. Júl 2016 10:57:07

bloy píše:Ale vzhľadom na to čo Chris predvádza, by určite zvládol aj to plávanie. Veď on sa z časovkára stal už vrchárom, pretekárom do veternej etapy, zjazdárom a dokonca aj na kockách mu to ide výnimočne, takže ja neviem, čo ho môže vôbec zastaviť. Jedine, že by sa teda Peter Sagan rozhodol, že naozaj ide na GC.

Tak Richie Porte sa už intenzívne pripravuje na plavecké časti TdF, dávali na ES taký jeho krátke predstavenie kde usilovne plával :lol:
ifčopifčo

Poslaťod eres » Pia 15. Júl 2016 11:36:17

Tak Pinot aj Gerrans sú už out...

Pinot - bronchitída, Gerrans - zlomenina kľúčnej kosti.
Bicykl je zdrojem zábavy, kde chci, tam sám se zastaví...
Obrázok užívateľa
eres

Poslaťod bloy » Pia 15. Júl 2016 11:50:31

Bodnar dnes zrejme predviedol ďalší dobrý výkon.
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod Focus-Shimano » Pia 15. Júl 2016 13:57:50

Cyclinghub uverejnil na Facebooku video kde sa Indián drží motorky Mavic. Nemal som ho rád už pre tím ale toto je vrchol
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod Alex » Pia 15. Júl 2016 18:04:07

Pozeral som dnešnú etapu na Rai3. Na konci dali záber ako sa vo včerajšej etape na cieľovom stúpaní držal Quintana zadného kolesa bicykla, ktoré viezla motorka(či čo to bolo) idúca pred ním. Každý si spravte názor sám.....

Aha už ma predbehol Focus.
Alex

Poslaťod Keram » Pia 15. Júl 2016 18:23:53

A je po Tour ci? Toto sa uz bude tazko dobiehat. A keby aj tak ich Chris rozbije aj v druhej casovke. Keby to vcera nechali ako to skoncilo tak Froome je uz v zltom. Ak som po Pyrenejach pisal ze vsetky dresy su brutalne otvorene tak minimalne pre zlty a zeleny to uz prestalo platit.

Edit: A muz na mojom avatare je zatial velke sklamanie. Forma tam nie je. Valverde s Girom v nohach je za nim o par sekund. To hovori za vsetko. Aj ked to naznacuje aj to ze Valverde je proste borec :lol:
Obrázok užívateľa
Keram

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia