Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Tímy a cyklisti

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod Focus-Shimano » Pon 08. Aug 2016 13:45:31

Ifco ma pravdu predstavme si ze Peter jazdi za Etixx napr. na Gent-Wevelgem po Prvom prejazde kemmelu sa peloton rozdeli a Etixxaci by ostali vzadu a teraz by to prislo sebci ako Terpstra,Stybar by sa zacali oberat mozno len Tomeke by potiahol ale nikto by nesiel na 100% zatial co v predu by sa islo.Ked bude v Bore tak je jasne ze sa Bodnar,Juro a dalsi pre neho obetuju.Inac zastihol som niekde ze o cyklokrosara Van der Poela sa zaujima SKY.
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod bloy » Pon 08. Aug 2016 20:44:58

Orica to tuším myslí vážne s tým záujmom o GC. ;)

Mimochodom vie niekto čo to Kwiatek stváral pri ženskom závode na OH ? :o
"“Byl jsem ze začátku takový méně průbojný a Cavendish mi radil, abych se nebál používat lokty a nikdy nikomu nic nedaroval." Petr Vakoč
Obrázok užívateľa
bloy

Poslaťod elviska » Pon 08. Aug 2016 22:10:57

bloy píše:Orica to tuším myslí vážne s tým záujmom o GC. ;)

Mimochodom vie niekto čo to Kwiatek stváral pri ženskom závode na OH ? :o

No, fandil Poľkám. :D
elviska

Poslaťod Roman » Uto 09. Aug 2016 8:14:39

O co ide? Nejako som to nezachytil
Roman

Poslaťod Focus-Shimano » Uto 09. Aug 2016 15:54:11

Neviem ci to tu uz bolo spomenute ale Peter Sagan je zatial v supiske pre Bretagne classic-Oueste France ktora sa ide 28.8 spolu s nim by mal startovat aj Juraj a zo superov Kristoff,Demare,Dege,Boonen,Couqard
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod lukas » Uto 09. Aug 2016 17:16:28

Focus-Shimano píše:Neviem ci to tu uz bolo spomenute ale Peter Sagan je zatial v supiske pre Bretagne classic-Oueste France ktora sa ide 28.8 spolu s nim by mal startovat aj Juraj a zo superov Kristoff,Demare,Dege,Boonen,Couqard

Mne Mišo, Erik aj Juro minulý týždeň všetci povedali, že tam budú štartovať. To, čo uvádzame my v kalendároch je vždy priamo od pretekárov. Neviem prečo sa objavila taká zostava s Petrom a bez dvoch našich. Opýtam sa ešte raz.
Lukáš Timko
Obrázok užívateľa
lukas

Poslaťod Focus-Shimano » Uto 09. Aug 2016 21:55:04

Možno je to len ďalšia kačica od procyclingstats tak ako pred dvoma rokmi keď dali Petra do zostavy cannondalu na Eneco ale on tam samozrejme nemal v pláne štartovať.
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod lukas » Str 10. Aug 2016 19:49:59

Stačí len nejaký vánok, niekto sa toho chytí a reťazová reakcia je jasná. Neznamená, že ak je na piatich stránkach v štartovke nejaké meno, bude to tak. Zvyčajne sa to rozšíri iba z jedného zdroja. Vlani dokonca PCS čerpali od nás program Velitsovcov.
V každom prípade som to prezistil a Peter Sagan bude hneď po OH štartovať v Plouay. Potom sa vráti do zámoria. Erik a Mišo ale zatiaľ nemajú avizované žiadne zmeny v programe, takže nechali sme v kalendári všetkých štyroch.
Lukáš Timko
Obrázok užívateľa
lukas

Poslaťod elviska » Pon 15. Aug 2016 16:09:17

Tony Martin prestupuje do Katushe :shock:
elviska

Poslaťod simko » Pon 15. Aug 2016 16:22:45

elviska píše:Tony Martin prestupuje do Katushe :shock:

no skoda:( https://twitter.com/tonymartin85/status ... 0669359104
Kristoff bude mat velku podporu v jeho osobe. No len teraz nevieme koho bude mat Peto v Bore.
simko

Poslaťod elviska » Pon 15. Aug 2016 16:37:44

simko píše:

Kristoff bude mat velku podporu v jeho osobe. No len teraz nevieme koho bude mat Peto v Bore.

Ja som si tiež myslela že Tony pôjde skôr do Bory, ale na stránkach cyclingnews sa dávnejšie spomínala aj Katusha, takže ja až taká prekvapená nie som.............No Peter bude mať v Bore, Bártu, Bodnara, brata Juraja, Erika Bašku, Miša a ešte dúfam že niekto prestúpi do Bory.
elviska

Poslaťod Focus-Shimano » Pon 15. Aug 2016 16:47:56

Dúfam že bora kúpi nejakého schopného klasikár taký Martin Elmiger z IAM by nebol vôbec zlý pomocník minulú sezónu bol na Roubaix v top 10. Ku Katushi ide Alpecin takže si zrejme vypýtali Martina.
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano

Poslaťod nat » Pon 15. Aug 2016 16:55:43

simko píše:

no skoda:( https://twitter.com/tonymartin85/status/765187850669359104

Je to v ri*i. Bez Tonyho je to cele nahono. Snad nebol idealnejsi spolujazdec pre peta. Pozeram , podpora ako v Cannone maximalne. Smutne :(

Ja (viem ze sa mi to lahko pise) by som na Petovom mieste obetoval 1 M z platu pre tonyho (pripadne nejaky vykonostny goal)
nat

Poslaťod elviska » Pon 15. Aug 2016 17:10:05

nat píše:
simko píše:

Je to v ri*i. Bez Tonyho je to cele nahono. Snad nebol idealnejsi spolujazdec pre peta. Pozeram , podpora ako v Cannone maximalne. Smutne :(

Ja (viem ze sa mi to lahko pise) by som na Petovom mieste obetoval 1 M z platu pre tonyho (pripadne nejaky vykonostny goal)

Ale no, ja to až tak zle nevidím, je pravda že som sa troška už tešila na Tonyho Martina, ale keď sa objavil článok s prestupmi po TDF na cyclingnews, tak tam bola spomenutá Katusha s Tonym Martinom.......................Prestupy ešte dajaké určite budú.
elviska

Poslaťod ifčopifčo » Pon 15. Aug 2016 17:24:59

Pre mňa sklamanie s tým Martinom najmä preto že tam chcú nemeckých cyklistov ale tých lepších a nádejnejších nechali ísť ku konkurencii. Bauhausa si pustili do Giantu, Kamnu podobne, Schachmana do Etixxu. Zo známejších Nemcov ešte v BMC nepredĺžil Burghardt ale má 33 rokov, som skutočne zvedavý koho ešte podpíšu, podľa PCS majú pod zmluvou na rok 2017 iba 12 cyklistov z toho sú 3 Nemci.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod Keram » Pon 15. Aug 2016 18:39:33

Skoda s tym Tonym. S Kristoffom budu smrtelna kombinacia. Hlavne bude mat Kristoff paradny lead out.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Poslaťod mortirolo08 » Pon 15. Aug 2016 21:25:23

Premna velke sklamanie, len aby to nebol zaciatok konca v podani Tonyho :( Prajem mu vela uspechov do buducna ale Katusha neviem no... Jediny koho mam rad je Purito ale aj ten uz konci :(
mortirolo08

Poslaťod emor » Pon 15. Aug 2016 21:30:58

:idea: Vážení a milí spolu diskutujúci. Tony Martin je skvelý jazdec. Nikomu ho nikto nemusí predstavovať. Ale ja osobne si myslím že Tony má určite chuť a aj ambície robiť aj niečo iné ako domestikovať a sem-tam vyhrať časovku. Jeho ambície určite smerujú ku jarným flámskym klasikám a pravdepodobne aj ku nejakým týždňovým etapákom. Teoreticky si všetci predstavujeme ako panzerwagen ťahá Petrovi , no ja sa pýtam - s kým dokázal Peter najúžasnejšie veci.? Práve so svojou partiou a bratom. Maciej nie je o veľa horší ako Tony aj keď samozrejme že rozdiel v úspechoch je markantný. Ja si nemyslím že je dôvod na sklamanie. Skôr som rád že v Bore nebude okrem Petra aj nemecká "hviezda". Radšej nech sa postupne v priebehu rokov vyprofiluje nejaká nová a nie už svetuznáma.A že je Peter tímový hráč, to už potvrdil mnohokrát.

A že bude Krištof s Toňom smrteľná kombinácia.? :lol: bude ! ale to by Krištof musel zopakovať svoju hviezdnu formu z jari roku 2015. a to si myslím že už asi nedá. A Tony si určite brúsi zuby na Roubaix. Možno nie hneď, no po čase isto. A tam už je konflikt záujmov jak Brno. :idea:

Burghart ? je ešte stále open a ak by podpísal a jazdil vo forme - určite lepšia podpora ako Tony.
Obrázok užívateľa
emor

Poslaťod nat » Uto 16. Aug 2016 4:04:58

emor píše:Ale ja osobne si myslím že Tony má určite chuť a aj ambície robiť aj niečo iné ako domestikovať a sem-tam vyhrať časovku. Jeho ambície určite smerujú ku jarným flámskym klasikám a pravdepodobne aj ku nejakým týždňovým etapákom.

No prave preto by to bola idealna kombinacia s Petom. Kto pouziva lead out? Peto alebo Kristoff ?
emor píše:s kým dokázal Peter najúžasnejšie veci.? Práve so svojou partiou a bratom. Maciej nie je o veľa horší ako Tony

A si predstav ze namiesto partie ktoru mal doteraz bude mat ludi ako Tony. To by len boli vysledky.
Macej je teda o dost horsi ako Tony (dlhodobo, v poslednom case to tomymu az tak nejde ale to moze byt prerodom na klasikara).Si zober kolko predstaveni spravil Maciej a kolko Tony ..co tahali svojich partakov.
emor píše:A že bude Krištof s Toňom smrteľná kombinácia.? :lol: bude ! ale to by Krištof musel zopakovať svoju hviezdnu formu z jari roku 2015. a to si myslím že už asi nedá. A Tony si určite brúsi zuby na Roubaix. Možno nie hneď, no po čase isto. A tam už je konflikt záujmov jak Brno. :idea: .

Tam nie je konflik zaujmov. Idealny scenar. Tony vyrazi do uniku a bud vyhra ale dovezu ostany Kristoffa na pasku.
S petom by to bolo dokonalejsie ..smrtelnejsie :(
nat

Poslaťod Mino » Uto 16. Aug 2016 8:26:45

emor píše::idea: Vážení a milí spolu diskutujúci. Tony Martin je skvelý jazdec. Nikomu ho nikto nemusí predstavovať. Ale ja osobne si myslím že Tony má určite chuť a aj ambície robiť aj niečo iné ako domestikovať a sem-tam vyhrať časovku. Jeho ambície určite smerujú ku jarným flámskym klasikám a pravdepodobne aj ku nejakým týždňovým etapákom. Teoreticky si všetci predstavujeme ako panzerwagen ťahá Petrovi , no ja sa pýtam - s kým dokázal Peter najúžasnejšie veci.?

Som rovnakého názoru. Riešiť Petrových domestikov je zbytočné. On ich vyrieši sám. Keď nemal formu tak by mu pomohol jeho Devolder, Martin príp iný ale aj tak by to bolo naprd alebo pre nejakeho Haymana . Keď je v pohode tak mu domestika spraví aj Kwiatek :) PS potrebuje maximálne oddaných "kamarátov". Napríklad Križiak, PS mu "vyhral" titul a on mu to na Tour vrátil.

Tím na klasiky? Martin by bol dobrý aby mala BORA plán B. Ale to by sa fans Sagana nepáčilo.
Mino

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Baidu [Spider] a 11 hostia