elviska píše:lukas píše:@elviska
"Nebolo to náhodou pred Romamdiou? A v apríli mal aj Denk rôzne vyjadrenia, tak nebola by som prekvapená, že sa možno aj kvôli tomu opil."
Táto veta ma rozosmiala najviac snáď za celý november, nič vtipnejšie som už týždne nečítal. Vážne.
Neviem čo je na tom smiešne, mohlo to by kľudne aj kvôli tomu, tlaky z každej strany. Média riešili zmluvu potom už aj ľudia, že koľko ľudí berie zo sebou atď. Asi som to mala tak napísať. Je smutné že sa opil,, ale podaktorí z neho robia jak keby vraždil. Ale ubohejsie je ze hneď ho označiť antivaxerom atď. A týka sa to aj médií (teda podaktorí ľudia v médiách) a rôznych sociálnych stránok.
lukas píše:@majo
pýta sa tu moja reakcia, ale neviem čo napísať. my sme o tom nepísali, čo je len držanie línie, že takéto bulvárne veci neriešime. Ako nás mohli pomenovať za zdroj v rádiu netušímPodľa mňa sa autor správy pomýlil. možno je náš čitateľ
zakliata.panna píše:Ach, jaj, Peter, Peter!!! Tak toto je už na odstrelenie...Ďalšia sezóna s narušenou prípravou pred jarnými klasikami. Koľkýkrát? Tretí?
Azda to bude len ľahká verzia s nádchou...
majo píše:Erik hlava hore a bojovat…drzim palce
elviska píše:majo píše:Erik hlava hore a bojovat…drzim palce
Veľa zdravia Erik a asi podobne aj u Petra, aspoň vidno ako je to pri športovcoch, čo sú očkovaní a mali aj Covid.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 29 hostia