Za Slušný Svet píše:No, veru... Po pár sekundách si môžeme van der Poela škrtnúť. Ale bola to jeho jazdecká chyba. Keby vypadne bez svojho zavinenia, bolo by to divácky tragickejšie...
konyk87 píše:tak podla vyjadrenia MvdP mal najazdenu trat, ze by ju vedel prejst aj so zatvorenymi ocami, ale pred pretekmi odstranili zjazdovu rampu zo skaly...
simko píše:konyk87 píše:tak podla vyjadrenia MvdP mal najazdenu trat, ze by ju vedel prejst aj so zatvorenymi ocami, ale pred pretekmi odstranili zjazdovu rampu zo skaly...
neviem, mozno bol prilis vo svojom svete uzavrety ale vsetci vedeli ze tu rampu odstrania. dokonca aj ludia z holandskeho timu. vraj sa o tom aj rano bavili. treba este povedat ze aj keby tam ta rampa ostala, ist po nej znamenalo byt pomalsi. cize top borci by urcite volili skok. je zvlastne ze taky technik ako MvdP by zvolil ist po rampe namiesto skoku.
ifčopifčo píše:Si si istý, že to tak je? Myslím s tou rýchlosťou, nikdy som také veci nerobil, takže to neviem, ale keď ideš kolesami po rampe môžeš zabrať a zrýchliť, pri lete vzduchom asi nie a aj ten dopad asi príliš nezrýchli, vie to niekto ako to je, pretože ja iba špekulujem.
simko píše:ifčopifčo píše:Si si istý, že to tak je? Myslím s tou rýchlosťou, nikdy som také veci nerobil, takže to neviem, ale keď ideš kolesami po rampe môžeš zabrať a zrýchliť, pri lete vzduchom asi nie a aj ten dopad asi príliš nezrýchli, vie to niekto ako to je, pretože ja iba špekulujem.
ano letiet vo vseobecnosti znamena byt pomalsi:) ale podla mna tajomstvo je v tom ze ak chces ist po rampe tak musis tam prist tak aby si po nej zisiel. ak tam prides v dobrej a vhodnej rychlosti tak ta rampa ti je zbytocna lebo v tej rychlosti ju jednoducho nepotrebujes. cize mne to vychadza ze ist po rampe znamena prist na to miesto v cielene nizsej rychlosti a tym padom stratit cas. ale mozno sa mylim:)
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 39 hostia