Pár dní dozadu som bol od tunajších hláv pomazaných poučený, že nehovorím dobre ak píšem o Jumbo Visma ako o zle vystavanom tíme a o tom, že Van Aert bude svoj podarúnok G-W lutovať. Nuž, neviem ako to hodnotite vy, ale mne to príde tak, že stále Jumbo zhráblo malé klasiky, kde nemalo adekvátnu konkurenciu. Okrem E3 samozrejme. Na to ako suverénne Jumbo pôsobilo v predošlých pretekoch, na trati Flámska sa ponevierali po jednotlivcoch ako juniori. Na E3 mi to príde, ako keby Pogačar hral mrtveho brouka a rozbalil to naplno až na Flámsku, čo u neho býva už zvykom, že tie prípravné preteky odíde na 75% a monument na 125%. Nuž Van Aert proste nenaplňuje svoj potenciál a povedal by som, že nie je 5* klasikár a možno ani 5* jazdec. Na Tour je skvelý domestik, na klasikách vie zajazdiť pekné umiestnenia, ale monumenty mu utekajú a utekajú a vek mu pribúda a pribúda. Momentálne vidíme ako dvojicu monumentálnych jazdcov Van der Poela a Pogačara, zrejme sa ešte máme na čo tešiť medzi týmito dvomi. Navyše Mathieu asi ide do formy a na Roubaix si môže napraviť chuť