CyclingGeek píše:simko píše:chcel by som vidiet Pogacara aj na Roubaix. uvidime este ako sa Remco vyprofiluje ale Tadej moze naozaj vyhrat vsetko. pokial budu MvdP a Tadej jazdit minimalne v takejto forme tak WvA si na Ronde velmi nepride. prenho je skor podla mna Roubaix vhodnejsie, ale tam uvidime ako sa doranany peloton da dokopy. takisto ci Van Baarle natupi. lebo ak ano, tak prave s tou kartou moze vyhrat Jumbo.
Na tohtoročnom Roubaix vidím favoritov skôr Van der Poela, Kunga, Gannu či Pedersena. Ako čierneho koňa vidím DeLieho. Po včerajšku sa však obávam tej nervozity, pretože tá tam býva ešte väčšia ako na Flámsku, takže môže to skončiť nejakým velkým prekvapením. V tom je Roubaix pekné![]()
![]()
Remco sa mi moc na kocky nehodí, pre neho je ideál LBL a Lombardia. S jeho technikou by radšej Flámsko a Roubaix riskovať nemal![]()
Na toho De Lieho si stav ak si myslíš, že môže uspieť, pretože to by podľa mňa bolo dosť veľké prekvapenie. 21 roční cyklisti nezvyknú vyhrávať Roubaix. V tomto tisícročí sú najmladší víťazi vo veku 25-26 rokov. Ak bude van Baarle zdravý, tak ich s WvA pridávam k favoritom, minuloročného víťaza a druhého v poradí neradno podceňovať

Máš pravdu, že Roubaix môže byť nevyspytateľne, ale v podstate okrem Haymanna z roku 2016 tam nie sú až takí prekvapiví víťazi. Som zvedavý aj na Politta, tieto preteky mu celkom sedia. Z Lotta by som skôr vsadil na Floriana Wermeerscha.