majo píše:Peto ma zajtra udajne posledne cestne preteky kariery…viem ze ste vacsina z vas nad nim uz zlamali palicu ale ja si myslim ze si zasluzi aby sme si nanho zajtra este spomenuli ci?
majo píše:Peto ma zajtra udajne posledne cestne preteky kariery…viem ze ste vacsina z vas nad nim uz zlamali palicu ale ja si myslim ze si zasluzi aby sme si nanho zajtra este spomenuli ci?
ifcopifco píše:majo píše:Peto ma zajtra udajne posledne cestne preteky kariery…viem ze ste vacsina z vas nad nim uz zlamali palicu ale ja si myslim ze si zasluzi aby sme si nanho zajtra este spomenuli ci?
Úprimne neviem čo očakávaš, ale posledné top 10 by teoreticky mohol dať aj keď podľa štartovky nie je ani jednotkou svojho tímu, držať palce mu samozrejme budem a myslím si, že všetci jeho fanúšikovia.
majo píše:Ja som absolutne nic neocakaval…bolo mi uplne jedno ako smonci alebo ci vobec dokonci…islo mi len o to ze pred par rakmy by sme tu mali birlivi debatku uz tyzden dopredu a teraz niektori mozno ani nevedeli ze niekde startuje
Keram píše:Je to divny pocit. Aj ked samozrejme tep 190 a nervy pri Petrovi nemame uz nejaky ten cas aj tak ma dnes prepadla nostalgia. Skoncila jedna era ktoru si budeme pamatat navzdy. Bodaj by sa mu Svrco aspon vzdialene priblizil.
Dakujeme Peter bola to zabava sledovat. Roky 12 az 18 boli top. Nebolo preteku kde by nas to nebavilo ako Petovych fanusikov.
ifcopifco píše:majo píše:Ja som absolutne nic neocakaval…bolo mi uplne jedno ako smonci alebo ci vobec dokonci…islo mi len o to ze pred par rakmy by sme tu mali birlivi debatku uz tyzden dopredu a teraz niektori mozno ani nevedeli ze niekde startuje
O čom by tá debatka mala byť v súčasnosti? Diskutovať o Saganovi? To asi každému znechutila jedna jeho nemenovaná fanúšička
ifcopifco píše:Keram píše:Je to divny pocit. Aj ked samozrejme tep 190 a nervy pri Petrovi nemame uz nejaky ten cas aj tak ma dnes prepadla nostalgia. Skoncila jedna era ktoru si budeme pamatat navzdy. Bodaj by sa mu Svrco aspon vzdialene priblizil.
Dakujeme Peter bola to zabava sledovat. Roky 12 az 18 boli top. Nebolo preteku kde by nas to nebavilo ako Petovych fanusikov.
Ja by som tam ešte v pohode pridal aj rok 2019, nebol horší ako rok 2014 a Peter stále bavil. Svrčo má smolu na zranenia, teraz koleno, to je veľmi nepríjemné a Leo Konig by vedel rozprávať, dúfajme, že sa dá do poriadku a bude mať konečne medzi profíkmi sezónu bez prerušení a zdravotných problémov.
konyk87 píše:je to trochu lepsie, ale podozrenie zostalo
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 28 hostia