Peter Sagan obidva tieto preteky v teréne pekne dokončil a nebol stiahnutý z trate. Takže niečo v ňom ešte stále drieme. Ak bude on sám veľmi chcieť, tak nám ešte niečo predvedie ... aj keď

elviska píše:Úbohé, že aj ty zverejňuješ už druhýkrát ženské meno. A aj keď nie si Matúš Talian, tak jeden z Vás to asi bude. Nemám to len tak. odkiaľ vieš na 100%ze som Zuzana? NEMUSÍM byť. A co keď riešim najmä časté skepicke príspevky iných? Píšem aj k veci, spomínam aj iných jazdcov, ktorým fandím.
ifčopifčo píše:adamovotec píše:Beriem si popcorn a colu.
Riesia sa tu veci, ktore sa nikoho z tu diskutujucich netykaju, ak teda nie su samotnymi objektami diskusie (sagan, zastupcovia total energies, saganov tim atd. - co pochybujem, ze su tu prihlaseni a citaju to alebo nejak participuju) Vysledok tejto diskusie je len par vylevov na internetovej diskusii.
Nic neriesia, nemaju ziadnu pridanu hodnotu, ktora by niekoho alebo nieco posunula dalej. Ak je cielom tu diskutujucich svojim nazorom 'predcit' alebo 'dat dole argumentacne' niektorych inych, na zaklade svojich domienok, 'expertiz', dlhodobych skusenosti obyvackovych trenerov a prilezitostnych hobby jazdcov, tak potom fajn.
Mne ako fanusikovi, je jedno ako Sagan alebo iny oblubeny jazdec, ci tim jazdi. Potesim sa, ked je vitazstvo, neberiem to ako samozrejmost, ked nie, zivot ide dalej.
Fandit budem stale. Ale nebudem po nikom nic vyzadovat, vycitat, zosmiesnovat a kritizovat, pretoze na to nemam realny dosah a nic svojimi komentarmi nezmenim.
Ci ma urazaju vyhlasenia Sagana alebo Valacha? Nie. Pousmejem sa nad nimi a tym to konci. Preco by som sa mal citit urazeny?
V skratke, nech brouka zit, alebo live and let die.
Teste sa zo Svrceka. Len neviem ci bude dobre, ked bude az prilis dobry ......
Tak áno, je to zvláštne, že ľudia na cyklistickom fóre riešia cyklistov, ich formu, tímy, trénerov, kto čo povedal, rozoberajú preteky apod. Má nám to byť všetko jedno ako tebe a máme tu rozoberať iba to, čo môžeme ovplyvniť, takže vlastne nič. Suma sumárum, mali by sme byť ticho, my obývačkový tréneri a experti a nevypisovať žiadne domnienky a smiešne názory, keďže to nemá pridanú hodnotu a diskutovať treba iba s pridanou hodnotou, nestačí obyčajná výmena názorov, takže Lukáš, môžeš to tu zavrieť, dovi a dopo
Gaučový profesionál píše:Pokúsim sa vratiť debatu do príjemných vôd lebo už môžme Petrovu cestnú kariéru spokojne hodnotiť a analyzovať.
Napadlo mi spraviť tu taký dotazník s otázkami ohľadom Petrovej kariéry nech si zaspomíname a poanalyzujeme.
Najväčšie víťaztvo?
Najkrajšie víťazstvo?
Najlepší výkon, ktorý nebol ocenený víťazstvom?
Najväčšia chyba kariéry?
Čo vás najviac mrzí na jeho palmares?
Gaučový profesionál píše:Pokúsim sa vratiť debatu do príjemných vôd lebo už môžme Petrovu cestnú kariéru spokojne hodnotiť a analyzovať.
Napadlo mi spraviť tu taký dotazník s otázkami ohľadom Petrovej kariéry nech si zaspomíname a poanalyzujeme.
Najväčšie víťaztvo?
Najkrajšie víťazstvo?
Najväčšia chyba kariéry?
ifčopifčo píše:Gaučový profesionál píše:Pokúsim sa vratiť debatu do príjemných vôd lebo už môžme Petrovu cestnú kariéru spokojne hodnotiť a analyzovať.
Najväčšie víťaztvo?
Najkrajšie víťazstvo?
Najväčšia chyba kariéry?
Musia byť jednoznačné odpovede, alebo je možné na jednu otázku dať dajme tomu 3 odpovede?
kamel1 píše:Pridám sa...
Najväčšie víťaztvo? Za mňa Bergen, kde sa zapísal do histórie vo veľmi napínavom finiši, z ktorého sme okrem špurtu nič nevideli. Navyše nebol 100 % fit.
Gaučový profesionál píše:kamel1 píše:Pridám sa...
Najväčšie víťaztvo? Za mňa Bergen, kde sa zapísal do histórie vo veľmi napínavom finiši, z ktorého sme okrem špurtu nič nevideli. Navyše nebol 100 % fit.
Na nete sú zábery z helikoptéry, ktoré neboli vysielané. Peter tam urobil neskutočnú prácu s chytaním nástupov a zaslúžene bol v cieli prvý.
3pa3ck3 píše:Peter už oficiálne nepôjde Vueltu, stále je v hre jeho štart na Okolo Slovenska https://sportnet.sme.sk/spravy/cyklisti ... elta-2023/
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 34 hostia