Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Bratia Saganovci

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Bratia Saganovci

Poslaťod Keram » Str 06. Sep 2023 13:02:25

Skoda ze Peter nepride na Okolo Slovenska. Teraz ospravedlnte moje ignoranstvo ale clanok som doslova len preletel ocami cize mozem sa mylit ale nepride ani Total Energies teda. Skoda fakt som dufal ze sa rozluci na domacich pretekoch.

Kde vlastne este Peter bude tuto sezonu startovat? Su nejake info?. Zachytil som len ze opat vyhral nejake kriterium.
“That guy’s pretty unbeatable right now,” Cavendish said. “He’s a once-in-a-generation rider, for sure. He is super, super good. He’s making us all look like juniors, I think.”
Obrázok užívateľa
Keram

Peter Sagan na Okolo Slovenska 2023

Poslaťod sportovec » Str 06. Sep 2023 13:43:06

Tím k nemu nemal koho poslať. Sagana sme pozvali aspoň ako hosťa, vraví Privara
https://sportnet.sme.sk/spravy/cyklistika-peter-sagan-peter-privara-supisky-hlasy-okolo-slovenska-2023/

„Veľmi rád by som prišiel na Okolo Slovenska, ale nezávisí to len odo mňa,“ vysvetľoval v júni Peter Sagan, či ho uvidia slovenskí fanúšikovia.
Reagovali, že nemajú k nemu koho doplniť, aby mohol na Slovensko prísť. Preto sa ako pretekár nezúčastní,“ vysvetľoval na tlačovej konferencii riaditeľ pretekov a šéf slovenskej cyklistiky Peter Privara.

Nemohol by byť SK tím ako to bolo minulý rok?

https://www.procyclingstats.com/race/ok ... /startlist
Obrázok užívateľa
sportovec

Re: Bratia Saganovci

Poslaťod lukas » Sob 09. Sep 2023 20:44:22

Samozrejme, že mu ponúkali zloženie repre okolo neho. Prišiel, videl, zvíťazil pred dvoma rokmi. Vidíte, že na ceste už dávno mentálne skončil, takže je logické, že nechcel prísť a tieto zbytočné motanice... V máji bolo jasné, že nepríde.
Lukáš Timko
Obrázok užívateľa
lukas

Predchádzajúci

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 34 hostia