Keram píše:Takze Peter super. Dole tym zjazdom zda sa ze par ich este poprebiehal. Tazko uveritelne ze po vcerajsej premii bol virtualne vyzleceny z dresu a momentalne ma 61 bodov naskok.
West píše:Ako som tu včera písal, že Peťo si študuje profil etapy až ráno pred štartom, tak priznávam že som sa mýlil. On si ho študuje až pred záverečným stúpaním. Ale radšej neskoro ako nikdy no....Ale vážne to piate miesto bolo impozantné v takejto etape, ale nemôžem si pomôcť, že IMO mal asi radšej vyhrať prémiu a vyspádovať späť do balíku. Zajtra je výborná etapa pre neho a pre ten dnešok mu v rozhodujúcich chvíľach môžu chýbať sily. Samozrejme ak to zase nezhrabne únik, ale Kaťuša to asi bude držať pokope pre Kristoffa.
West píše:Ako som tu včera písal, že Peťo si študuje profil etapy až ráno pred štartom, tak priznávam že som sa mýlil. On si ho študuje až pred záverečným stúpaním. Ale radšej neskoro ako nikdy no....Ale vážne to piate miesto bolo impozantné v takejto etape, ale nemôžem si pomôcť, že IMO mal asi radšej vyhrať prémiu a vyspádovať späť do balíku. Zajtra je výborná etapa pre neho a pre ten dnešok mu v rozhodujúcich chvíľach môžu chýbať sily. Samozrejme ak to zase nezhrabne únik, ale Kaťuša to asi bude držať pokope pre Kristoffa.
Keram píše:Zajtra by bolo idealne bud aby prve dve miesta zhrabol unik a pobral tak obrovske mnozstvo bodov alebo nech Katusa s Giantom utrhnu na tej dvojke Cava s Greiplom. Jednak by mal Sagan vacsiu sancu vyhrat a jednak to ze by ho predbehli Degenkolb a Kristoff to az tak nevadi.
nat píše:Kristoff hovoril, ze si tuto etapu zakruzkoval. Takze predpokladam, ze Giant a Katusha budu makat ako blazni.
A 2he miesto je brutalne pravdepodobne. Kedze Peto maka skoro kazdy den, tak vzdy sa najde niekto odychnuty(tejsi) komu v ten den vsetko sadne.
nat píše:Kristoff hovoril, ze si tuto etapu zakruzkoval. Takze predpokladam, ze Giant a Katusha budu makat ako blazni.
A 2he miesto je brutalne pravdepodobne. Kedze Peto maka skoro kazdy den, tak vzdy sa najde niekto odychnuty(tejsi) komu v ten den vsetko sadne.
emor píše:Pre mňa osobne je 15 druhých miest oveľa viac ako 5-6 prvých.O víťazoch etáp sa rozpráva a píše v deň etapy a možno aj na nasledujúci, ale o Petrových denných umiestneniach sa bavia nadšenci cyklistiky počas celej Tour a ešte aj dlho po nej
)
emor píše:Pre mňa osobne je 15 druhých miest oveľa viac ako 5-6 prvých.O víťazoch etáp sa rozpráva a píše v deň etapy a možno aj na nasledujúci, ale o Petrových denných umiestneniach sa bavia nadšenci cyklistiky počas celej Tour a ešte aj dlho po nej
Určite by nás všetkých mimoriadne potešilo keby Peter nejakú etapu vyhral a Petra určite obzvlášť, ale 4tý zelený a vyhlásenia Maduita - !" že ako ASO môže meniť bodovačku hocijak - Peter ju aj tak vyhrá.."
Radšej sa budem pozerať ako každý deň Peter skončí druhý za nejakým iným cyklistom ako by som ho mal vidieť dvakrát vyhrať etapu a zvyšných 19 etáp neviditeľne sa plaziť v grupette pol hodinu za zvyškom pelotonu:)
Keram píše:Sagan znova skace do uniku. V sprinterskej etapeJedine vysvetlenie je ze si neveri na zaverecny spurt. Lenze toto ho moze sakramentsky mrziet. Ak dnes da Greipel 50 a Sagan 0 bude zle. Toto nerobi dobre
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: ifčopifčo a 21 hostia