konyk87 píše:ifco, ja ten pribeh dobre poznam, ale nie som naivny
ale aby som nekrivdil jonasovi - nerobim si iluzie o cistote pelotonu a urcite vcerajsi a dnesny rozdiel nebol sposobeny (len) nejakou zazracnou latkou, ktoru ma len jumbo. urcite sa na tom podpisal aj tadejov vypadok sposobeny zranenim a jeho snahou vyhrat "vsetko", zatial co jonas smeroval celu pripravu len na tour.
presne to iste by sa dalo tvrdit aj o lancovi, ktory je povazovany za najvacsieho dopigoveho hriesnika v historii tohto sportu, ale casy z jeho ery su dnes prekonavane "ako nic", ale stale sa tvarime, ze je to sposobene len lepsim treningom...
konyk87 píše:aky je rozdiel v uzivani si cyklistiky, ked mas pohlad "vsetci su cisti" a "vsetci nieco beru"?
majo píše:nieco podobne ako kedysi spravil Froomy Yatesovy ak sa nemylim … ahaa zabudol som ze on bol vtedy naspeedovany
zakliata.panna píše:Parafrazujem rozpravkara Valacha:
- Petrova forma stupa, najsilnejsi bude v 3. tyzdni --- realita: Peter vcera raz nastupil a vyfucal, logicky mi vychadza, ze nemohol minut nadmieru sil, kedze chcel ist do uniku, kde by musel makat...
- Peter v 18. alebo 19. etape sa skusi dostat do uniku --- realita: ,,My sme s Peťom nerátali na dnešnú etapu. Nebol plán niečo skúšať. Čaká nás Paríž a to je všetko," prezradil športový riaditeľ tímu TotalEnergies.
Pan Valach, aj my sme radi, ze uz bude po vsetkom...
1p2 píše:ak ste inak niekto nezachytili mohoricov interview po vyhre zo vcerajska.. wow.. clovek si zrazu moze uvedomit co ti jazdci prezivaju z uplne inej perspektivy
https://www.youtube.com/watch?v=pjTROQR ... urdeFrance
1p2 píše:ak ste inak niekto nezachytili mohoricov interview po vyhre zo vcerajska.. wow.. clovek si zrazu moze uvedomit co ti jazdci prezivaju z uplne inej perspektivy
https://www.youtube.com/watch?v=pjTROQR ... urdeFrance
ifčopifčo píše:Dúfam, že to dnes nevyhrá Philipsen, doprial by som to buď nejakej starej puške ako je Kristoff, alebo niekomu ako je Coquard, ktorý sa o víťazstvo na Tour snaží dlhé roky, prípadne Morkow, skvelý bol celú Tour aj Pedersen. Mám však pocit, že moje prianie nebude vyslyšané, MvdP to vie perfektne rozbehnúť.
Za Slušný Svet píše:A možno... Táto Tour je taká bláznivá, že by mohol vyhrať aj únik. Asgreen a Campenaerts by to mohli skúsiť v poslednom koliečku, čo povieš?
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 27 hostia