Ok vzdávam sa…Bora tam posiela topteam

A sorry ale ja štatista niesom…neovládam rekordy ani na tour ani nikde inde

@za slusny svet
Ja tiez…vuelta nikdy nesklame tam sa proste preteka a ja sa na ni tesim
CyclingGeek píše:Čo inak hovoríte na Fabia Arua? tri roky sa vytrápil na zdravotných problémoch, menil tímy a teraz vyzerá, že konečne mu svitá na lepšie dni31 rokov, tie zdravotné ťažkosti mu prišli asi v najhoršom možnom veku, kedy mohol dominovať, ale takú top 10 na Vuelte by som mu ešte doprial
Posledné dva etapáky dal pódium, vyzerá že je dosť motivovaný
minimálne na etapy
Keram píše:Dnes som dobehol vikendove etapy zo zaznamu. V prvom rade musim povedat ze som rad za Jakobsenove vitazstva a velmi mu to prajem po tom hrozostrasnom zraneni. Pekny pribeh.
Nedela ukazala, ze Roglic je hlavny favorit a len tazko ho niekto oberie o cerveny dres. Zamiesat karty moze duo Movistaru kde pravdepodobne Mas je lider a Lopez nanhonpracuje aj ked aj Lopez vyzera byt silny. Som zvedavy ci Bernal mal len slabsi den alebo bude zaostavat aj nadalej. Yates z Ineosu vyzera momentalne lepsie ako on. To sa ale moze zmenit. Cakaju nas este zaujimave dva tyzdne.
Za Slušný Svet píše:Keram píše:Dnes som dobehol vikendove etapy zo zaznamu. V prvom rade musim povedat ze som rad za Jakobsenove vitazstva a velmi mu to prajem po tom hrozostrasnom zraneni. Pekny pribeh.
Nedela ukazala, ze Roglic je hlavny favorit a len tazko ho niekto oberie o cerveny dres. Zamiesat karty moze duo Movistaru kde pravdepodobne Mas je lider a Lopez nanhonpracuje aj ked aj Lopez vyzera byt silny. Som zvedavy ci Bernal mal len slabsi den alebo bude zaostavat aj nadalej. Yates z Ineosu vyzera momentalne lepsie ako on. To sa ale moze zmenit. Cakaju nas este zaujimave dva tyzdne.
Ja som hlavne prekvapený z toho dua Movistaru. Nečakal som to... Konečne vidíme zo strany tohto tímu poriadnu tímovú spoluprácu a akciu. López v nedeľu neskutočne pomohol Masovi a sám seba posunul na tretie miesto. Ak to chytia za správny koniec a budú aktívne režírovať horské etapy, mohli by Rogliča potrápiť.
majo píše:Roglic vyzera naozaj dobre...konkurencne teamy musia jazdit v kopcoch aktivne aby ustvali jeho domestikov a ak by mal Primoz slabsi den tak osamoteneho by ho mohli porazit...ineos movistar a bahrain takto tlacit ak chcu uspiet
konyk87 píše:Jakobsen sa po vcerajsom dojazde zachoval ako sebecky hlupak - Senechala po zivotnom vitazstve namiesto gratulacie zvozil, ze on je sprinter a vo vlaciku sa maju pozerat aj za seba. Do ciela pritom dosiel minutu po vitazovi, zrejme po technickom probleme...
https://mobile.twitter.com/lavuelta/sta ... 1436708867
majo píše:@keram
primoz este nieje vitazom tym bude az v madride…
pmts píše:Uf, tak to bolo finále... López ma sklamal. Takéto mentálne zrútenie, to je znak dosť slabej psychiky. Zároveň jeho kolaps a rezignácia Movistaru totálne skrížili plány pre Ineos, ktorý dneska vytvoril preteky. Tak veľmi sa snažili získať niečo (pódium alebo aspoň etapu), až stratili aj to, čo mali. Biely dres síce nie je dres červený, ale stále je to dres na Grand Tour, no a Egan sa mohol stať prvým jazdcom, ktorému by sa ho podarilo vyhrať na všetkých troch Grand Tours. Bahrainu to dneska všetko spadlo ako z neba; aj pódium aj biely dres, ale tak nutno podotknúť že sa nebáli a išli tomu na proti... Všade je ich plno v týchto dňoch. Pritom stačilo aby ten útok na tom kopci vtedy spravil Bernal a nie Yates, no a pravdepodobne by nemali ani jedno... No a brutálnu etapu ešte vyšperkoval Champoussim na konci; to bola teda riadna bomba
. Hlavne že keď som ho mal na na Gire na velogames, tak mi nepriniesol ani bod
![]()
.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 29 hostia