majo píše:vzdy som si nahovaral ze natolko milujem cyklistiku ze petov koniec v profipelotone nic nezmeni...no pravda je taka ze mi uplne vypadlo ze sa ide uz E3 co by sa mi predtym urcite nestalo...sice som momentalne dost vytazeny ale sam to neberiem ako vyhovorku...z toho co som cital to muselo byt pekne kockove divadielko.
btw casto sme tu rozoberali ako sme cca pred 12r. predpovedali Petovy kopu momumentov a dominanciu na kockach ako takych...niezeby mal toho malo urcite sme cakali viac...ale uprimne kto cakal ze wva bude mat dnes "len" kopu druhych a tretich miest a vitazstiev take minimum?
hujhe píše:Velmi pekny vikend. Mozno Mathieu mohol zvolit na Gente inu taktiku, takto musel tahat o dost skor a skoro nic tym neziskal. Zautocit az na poslednom Kemmelbergu a dojst v skupine s dalsimi troma jazdcami by mu podla mna dalu vacsiu sancu na sprint, no po pretekoch je lahke mudrovat. Uvidime co na Ronde, podla mna ho Mathieu vyhra, tam taktika skoreho utoku dava zmysel, tam sa da okresavat unikajuca skupina na kazdom bergu ktore tam su nasekane tak nahusto, ze nie je cas na oddych a velke taktizovanie. Skoda, ze Pogi nejde Ronde.
Gaučový profesionál píše:hujhe píše:Velmi pekny vikend. Mozno Mathieu mohol zvolit na Gente inu taktiku, takto musel tahat o dost skor a skoro nic tym neziskal. Zautocit az na poslednom Kemmelbergu a dojst v skupine s dalsimi troma jazdcami by mu podla mna dalu vacsiu sancu na sprint, no po pretekoch je lahke mudrovat. Uvidime co na Ronde, podla mna ho Mathieu vyhra, tam taktika skoreho utoku dava zmysel, tam sa da okresavat unikajuca skupina na kazdom bergu ktore tam su nasekane tak nahusto, ze nie je cas na oddych a velke taktizovanie. Skoda, ze Pogi nejde Ronde.
Na MvdP uz trosku vyzrali. ZIstili, ze proti nemu ist dlhsi sprint z vyssej rychlosti prinasa ovocie. Vid Pedersen, Asgren a dalsi. Bude to mat tazke, studuju ho ako niekedy Petra
Keram píše:Cital som ze minimalne Van Aert nestihne ani Ronde ani Roubaix.
majo píše:Vzhladom na vynechane G-W celkom chapem preco startoval DDV…faktom ale je ze ak by sa tam nerozbil ale by vyhral tak by sa asi nikto nezamyslal nad tym ze preco tam startoval ci?
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 21 hostia