majo píše:Davide Rebellin zabity pri treningu nakladiakom…to snad nieje pravda RIP starky
pmts píše:Lópeza dnes vyhodili z Astany pre prepojenie s dopingom, spolu s Nairom su teda v polke decembra bez tímu... Som veľmi zvedavý či si zachránia kariéry ešte... Nedostatkový tovar v podobe kvalitných čistých vechárov sa stáva ešte nedostatkovejším
zakliata.panna píše:Zase bude mat TE jeden z najskaredsich dresov z WT a PCT timov - ak nie najskaredsi. Myslel som si, ze urobia progres v tomto smere, ostali pri starom.
majo píše:zakliata.panna píše:Zase bude mat TE jeden z najskaredsich dresov z WT a PCT timov - ak nie najskaredsi. Myslel som si, ze urobia progres v tomto smere, ostali pri starom.
Som presvedceny ze na zmenu dresov maju velky vplyv marketingove vysledky ich predaja…to nic nemeni na tom ze ej pre mna su dresy TE skarede ale podla mna maju stastie ze este existuje aj ef s tounich cukrikovou ruzovou…samozrejme vsetko je to len a len vec vkusu
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 24 hostia