dem píše:No na slovensku je to uz raz tak co mame doma to nas nezaujima a vzhliadame ktomu co je vo svete.
Tak ja som sa rozhodol venovat tomuto vid nizsie a funguje od 3.6.2016 toto, ak ma niekto chut nech sa paci:
Vážení návštevníci, vítame Vás na stránke, ktorej cieľom je prinášať informácie o ženskej, dievčenskej cestnej cyklistike na Slovensku ale aj vo svete. Pôvodným plánom bolo vytvoriť klasickú web stránku, avšak po dôkladnom zvážení sme radšej zvolili konto na facebooku.
Veríme, že si táto stránka získa Vašu priazeň a budete ju radi navštevovať.
Budeme Vám vďační, ak budete o tejto stránke informovať aj Vašich priateľov či známych.
Viac tu: facebook Cestná cyklistika žien
[url]https://www.facebook.com/Cestná-cyklistika-žien-269159883439046/[/url]
...pridal som sem aj link neviem ci ho zobrazuje....
majo píše:tak toto je vazna tema...urcite treba povedat ze clanky z domacich pretekov urcite nazaujmu tolko ludi ako clanok o Ronde s vitaznym slovakom v duhovom drese...ja osobne sa snazim precitat kazdy a jeden clanok ale samozrejme nievzdy sa mi to podari a o niektore ak nemam zaujem tak ak sa prave nahodou nenudim tak ich neprecitam...takisto sa vzdy snazim kliknut na odkazy ktore tu da @dem a aspon preletiet ako to tam vyzeralo a ako si moze kazdy pozriet tak bol som to ja kto tu verejne vzdal hold tomuto clovek
@lukas
uz som ti tu kedysi povedal ze si beries niektore veci az prilis osobne ale chapem ze je to dosledok tvojej profesionality a ze C-I davas vsetko a preto ta trapia taketo ohovaracky ale myslim ze vacsine nam ktori nekomentujeme len pod clankamy ale vyuzivame hlavne toto forum nemusis uz vysvetlivat ze ak chceme i nadalej tolko kvalitnych clankov zo svetovej cyklistiky nemozeme ocakavat ze sa budete plnohodnotne venovat aj tej slovenskej ci zenskej ktore su bohuzial o veeelku uroven nizsie a ktore vzhladom na vase obmedzene financne a personalne moznosti su nutene odsuvane na tretiu kolaj...bohuzial ale je to tak...toto nieje markiza s milionmy euro k dispozicii
a ked uz sa bavime o svk cyklistike tak som si vcera s chutou precital tvoj rozhovor s martinom franom a vyvolal vo mne kopu emocii...pudingarcenie o ktorom hovori martin je totalne smutne a pre mna totalne nepochopitelne...zvlast teraz ked mame sagana ktory by mal byt pre nich vzorom natolko aby aj zo sna tocili pedalmy...slaba disciplina a pod...bohuzial odraz dnesnej doby...ale frano naozaj vyzera byt clovek na mieste a verim ze ich dokaze spravne namotivavat a usmernit
a to ze nechce trener elite(naschval tiez nemenujem) s vami komunikovat je este smutnejsie...komu inemu ak ni C-I by mal davat rozhovory?...ma na to nejake vazne dovody?...a skym vlastne xce komunikovat?...s bulvarom typu sport.sk kde prave objavili novu hviezdu slovenskej cyklistiky metelku?...je mi zle z tych ich clankov o zazraku s jednou nohou ktory sa tak zrazu objavil...to ale je uz ina tema...lukas drzte sa a robte to tak ako to robite lebo to robite vyborne...howgh dohovoril som
Späť na Cyklistika na Slovensku
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia