dexterko píše:Je to možné aby dom zmeškal P-N aj T-A???
Zutu píše:T-A si este nezmeskal.
...Mam otazku. Prolog P-N sa nepocital?
Pet píše: Počítal sa. Len ty si mal jazdcov vo výsledkovej listine až za 15 . miestom .
ifčopifčo píše:dexterko píše:Je to možné aby dom zmeškal P-N aj T-A???
Na Tirreno sa ešte môžeš prihlásiť, do 13:30.
dexterko píše:ifčopifčo píše:dexterko píše:Je to možné aby dom zmeškal P-N aj T-A???
Na Tirreno sa ešte môžeš prihlásiť, do 13:30.
Tak to je zaujímavé, bol som tam v utotok a písalo, že vstup je už uzavretý. Či som si to mal vysvetliť tak, že ešte to nebolo otvorené? Tak či tak, už som zmeškal
dexterko píše:@slovakpro
100% som mal prepnuté na T-A, entry closed...
slovakpro píše:fúha, Pet je vo forme bude ťažké ho poraziť
Pet píše:slovakpro píše:fúha, Pet je vo forme bude ťažké ho poraziť
Ďakujem za podporu. Smerujem svoju formu na jarné klasiky a ako vidieť zvládam P -N aj T-A. To sa mi ešte v mojej krátkej histórií nepodarilo. Je to aj vďaka tomu, že niektorí sa zabudli prihlásiť do pretekov, alebo / Ifčo, zutu / sú z formy. Zvlášť ma to teší keď porážam aj takého borca, ktorý holduje cyklistike od roku 1973
majo píše:ja nevyhram asi nikdy kedze ja si vyberam cyklistov srdcom a nie rozumom
bloy píše:majo píše:ja nevyhram asi nikdy kedze ja si vyberam cyklistov srdcom a nie rozumom
Ja to robím tak isto, preto na T-A nemám ani jedného šprintéra.
majo píše: tak na T-A som zapojil trosku aj rozum a mozno aj preto neuzatvaram ligu ale na P-N to bolo cisto o srdci a takto to aj vyzera![]()
majo píše:bloy píše:majo píše:ja nevyhram asi nikdy kedze ja si vyberam cyklistov srdcom a nie rozumom
Ja to robím tak isto, preto na T-A nemám ani jedného šprintéra.
tak na T-A som zapojil trosku aj rozum a mozno aj preto neuzatvaram ligu ale na P-N to bolo cisto o srdci a takto to aj vyzera![]()
bloy píše:Tak ako to davas Ty, to my nevieme, mozno sa riadis heslom "Charakter rozhoduje", alebo "Ide o vsetko".
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia