nomad píše:vie sa uz, kde sa daju kupit tie nove dresy SLOVAKIA od santini ? sk znak by nemal byt z pohladu nahodou vlavo ?
ivo píše:co pijete pri cyklotreningu, trvajucom cca 2 a pol- 3 a pol hodiny? aky "multifunkcny" napoj sa doporucuje, aby sa predislo krcom a katabolizmu? piju sa nejake doplnky aj pred treningom?
vdaka.
paula@sile píše:
nie som zastancom multifunkcnych napojov,
pred treningom vodu, pocas treningu vodu, od 2,5 do 3,5 hod jeden bidon, plus jeden rezervny, ked dodrziavas denny pitny rezim, nemal by si dostat krce, dlhsi trening od 80 km a viac, hlavne pri vyssich teplotach (vynimocne) plechovka coly alebo pepsi, nie light…
inak banany a stale do rezervy susene figy, vyborne pomozu proti „hungerrastu“
ale zavisi to aj od terenu, kde trenujes…
majo píše:neviem ci toto je to spravne miesto na tento prispevok ale fakt neviem kde to dat...uz som tu parkrat pisal ze byvam hned na polskej hranici v blizkosti tatier a preto mam stastie na viacero prejazdov polskeho ale aj svetoveho pelotonu doslova len par km od domu...na elvisku nemam kedze jej jazdia priamo pod oknami ale aj tak som spokojny...pravidelne pzdlz hranice idu etapy ci uz kurierov alebo Td Pologne ale aj inych zaujimavych pretekov...tento raz by som ale xcel dat do povedomia trojicu amaterskych podujati ktore su len par km za nasimi hranicami a jedna z nich dokonca prechadza aj cez slovensko takmer pod mojimi oknami
1. Nowy Targ Road Challange 19-21.5.2017 ...brutalny amatersky 3 etapak...kuknite si profily...1. etapa casovka do vrchu na kopci na ktorom sa vytrenoval aktualne asi najvacsi talent svetovej zenskej cyklistiky krasna Katarzyna Niewiadoma ktorej rodna dedina je len par km od ciela etapy... 2.etapa ked si pozriete profil tak naozaj tazka horska ktora 2x prechadza aj slovenskom kde sa pojde 2x kopec ktory sa siel aj na okolo slovenska pre 2ma rokmi(oficialne Hanusovske sedlo alebo pre domacich Frankovsky kopec) a po nom sa 2x pojde z dedinky Osturna kratke(cca 1.5km) ale brutalne stupanie na hranicu do dedinky Lapszanka...miestami to tam tipujem aj na 20% sklony...tu je stranka a je tam aj pekne promo video zo zaberou z minuleho roku http://nowytargroadchallenge.pl/
2. Tour de Pologne amaterov...4.augusta 2017 v Bukowine Tatrzanskej len par hodin pred rozhodujucov kralovskou etapou TdP...amatery si maju moznost vyskusat cast trasy ktora pravidelne rozoduje o vitazovy tohto kvalitneho etapaku...viac tu: http://naszosie.pl/2017/02/14/znamy-nowa-trase-tour-de-pologne-amatorow-2017/
3. Majka Days...15-17.9.2017 v Krynici nedaleko Starej Lubovne ale aj Bardejova...jadci bory Majka, Bodnar a Poljanski si zajazdia so svojimi fanusikmy na roznych tratiach v nadhernom prostredi legendarnych polskych kupelov doslova na nasej hranici...btw v Krinici sa udajne dokaze naraz ubytovat vyse 35000 ludi a nech tam pridete kedykolvek vzdy je tam kopa ludi zivota a atrakcii...hned cez kopec su Bardejovske kupele ktore ponukaju tu istu liecivu vodu ale tie su takmer rozpadnute a ludoprazne...zvlastne a zamysleniu sa hodne nemyslite?...viac info tu: http://naszosie.pl/2017/02/14/majka-days-gorskie-sciaganie-dla-amatorow-rafalem-majka/
ak mne cas dovoli urcite sa niecoho z toho zucastnim...ak by mal niekto zaujem tak nech sa paci...no a ak by niekto potreboval s cimkolvek pomoct ci uz s jazykom alebo ubytovanim alebo nejakym info(nielen co sa tychto troch akcii tyka) tak kludne sa mi ozvyte...mam uzasne kontakty v polsku aj prehlad o vela veciach kedze mam zenu polku
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia