Focus-Shimano píše:Equator je lacnejší Equinox ktorý vozila v minulosti vtedajšia Dukla Trenčín. Berloq práveže na SVK deravé cesty sa viac hodia karbónové kolesá ako hliníkové keďže lepšie tlmia nárazy a vysoký ráfik krásne reže vzduch a dodá cestaku šmrnc.Za mňa musím povedať že vyzeráju veľmi dobre.
majo píše:aj mne sa take kolesa velmi pacia a aj ked si myslim ze na mojich 1500-max 2000km rocne su mi zbytocne aj tak by si som si dal pocedat...ale kedze som nedavno zainvestoval 500€ do 4och kolies ktore su na kociku pre mladeho ktory uz coskoro bude medzi namy tak mi neostava nic ine len sa divat na fotky a citat taketo clanky ale snad raz mlademu kupim take
Ak1n0m píše:Vedel by mi niekto vysvetliť, ako je to s kotúčovými brzdami? Najprv ich mali zakázať, potom som niekde čítala že na pretekoch spôsobili nejaké zranenia a nedávno že na P-R by ich mal mať Peter Sagan?? Nie je to nebezpečné...
ďakujem
Ak1n0m píše:Ja som vlastne taký cyko-tech analfabet. Aký je vlastne rozdiel medzi kotúčovými brzdami a tými druhými? Prečo sú tie kotúčové nebezpečné?
Ak1n0m píše:Ďakujem, som dievča z dediny , pochopila som ten rozdiel a to nebezpečenstvo. A o to mi išlo.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia