Vidím tam zasa pridané nejaké preteky od minulého roka, pekne. Keď vidím takýto zoznam, tak mi je až luto, lebo to sa ozaj nedá pozrieť všetko

majo píše:elviska píše:@majo Tour de San Juan nebude dávať Eurosport? Lebo minulý rok to spomínali na dajakej stránke, že budú vysielať Tour de San Juan 2019 . Ale tento rok nevidím žiadne info o tom.
netusim...ja som len skpiroval text a dalej som nepatral
elviska píše:majo píše:elviska píše:@majo Tour de San Juan nebude dávať Eurosport? Lebo minulý rok to spomínali na dajakej stránke, že budú vysielať Tour de San Juan 2019 . Ale tento rok nevidím žiadne info o tom.
netusim...ja som len skpiroval text a dalej som nepatral
No ja som dneska patrala, na stránke Eurosportu. Tour de San Juan bude na Eurosporte 2, od 27 januára,, 22:30.
berloq píše:"Saganománia v kontexne pomýleného nacionalizmu a "hejslováctva" súčasného obdobia"
Nie, toto nie je názov odbornej práce... Toto je komentovanie prenosov zo Švajčiarska na RTVS...
eres píše:@ ifčopifčo
Vďaka za upozornenie, rozmýšľam nad tým. Ako to sleduješ a aká je kvalita? Teraz pozerám Eurosporty na káblovke v HD, je mi jasné, že cez player je možnosť toho pozerať viac.
Dík.
majo píše:neviete nahodou ci existuju nejaky streamy z tour de la provence?dojazd na mont ventoux by som si teda pozrel
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia