Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Tréning, zdravie, technika, otázky pre redakciu a ďalšie...

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod majo » Str 04. Máj 2022 6:28:47

@lukas
Dakujem za info. Tak nejak som tusil ze to je šasi takto. Zialbohu nieje to prvykrat co sa u nas zrusila etapa kvoli nezvladnutej organizacii…nebudem sa cudovat ak nas poliaci uz nebudu viacej zapajat do svojich etapakov. A ano ta trasa bola naozaj trufala hlavne vzhladom na den konania sa etapy ked bol polsky statny sviatok ktory spolu s 1.majom tvoria tzv. Wikend majowy co je neoficialne taky zaciatok letnej turistickej sezony v polsku a vtedy nastava doslova migracia poliakov hlavne smerom k tatram ci uz na ich strane ale aj tej nasej…poliakov je vtedy vsade ako mravcov a podnikatelia vseho druhu v turizme sa na tieto dni velmi tesia…cize velmi nestastny vyber trasy v dany termin a je mi jasne ze nasa povestna birokracia sa musela este spojit s velkou nevolou uzatvarat cesty robit obmedzenia atd
Este raz diky
majo

Poslaťod ifčopifčo » Štv 22. Sep 2022 11:23:44

@lukáš a kolektív - vďaka za perfektnú prácu na pretekoch Okolo Slovenska, výborné články v priebehu a po pretekoch. Ale nielen za ňu, vďaka za tento portál a možnosť diskusie bez trollov čo berieme ako samozrejmosť, ale samozrejmosťou to už v súčasnosti nie je.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod ifčopifčo » Sob 31. Dec 2022 18:57:32

Veselého Silvestra a v Novom roku všetko dobre, veľa zdravia a šťastia všetkým, ktorí sa tvorbe tohto portálu podieľajú, všetkým, ktorí sem prispievajú alebo to len čítajú, nech nás cyklistika v roku 2023 zabáva tak ako doteraz a nech najazdíme veľa šťastných kilometrov :)
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo

Poslaťod majo » Štv 18. Máj 2023 11:00:00

zdravim lukas
ja len taka poznamocka ze v clanku k vcerajsej etape (č.11) niekolkokrat spominate Jonathana Milana ako jazdca UAE co ako urcite dobre vies nieje pravda
majo

Poslaťod majo » Uto 01. Aug 2023 18:09:10

Ahoj lukas
Len otazocka…nebude tento rok na CI okienko s prestupmy? Uz v prvy den boli ohlasene zaujimave transfery a a ja osobne rad sledujem presuny v pelotone…dakujem
majo

Predchádzajúci

Späť na Rôzne ďalšie témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia