ifčopifčo píše:Keram píše:Tak Petra je uz aj olympijska vitazka. Neskutocne preteky ktore sa zaradia medzi najpamatnejsie v historii samostatneho slovenskeho sportu. Pred druhym kolom ani ti najvacsi optimisti necakali zlato. Neuveritelne emocie. Krasny pribeh ktory by nenapisal ani ten najlepsi hollywoodsky scenarista. Pre tieto momenty sa oplati sledovat sport. Davno pradavno mi nedalo sledovanie sportu take emocie ako dnes.
Tak, tak, neskutočné emócie a famózna Petra. Ciele sezóny splnené na jedničku s hviezdičkou a možno ich aj prekoná. Na druhej strane veľký smútok Mikaely a Leny, ale to akosi patrí k športu, aj keď mne je tých nešťastných športovcov vždy ľúto.
Mne hlavne Mikaely. Aj ked jasne Durrova ma zivotnu sezonu a o 4 roky takato sanca na medailu nemusi prist. Da sa povedat ze prepasla zivotnu sancu. Mikaela vyzera zlomena. Som zvedavy ci sa este pozbiera v dalsich pretekoch. Je mi jej luto. Vela si prezila posledne roky. Prial by som jej medailu zo Super G alebo kombinacii. Este k Petre. Zbytok OH aj sezony moze jazdit uvolnene verim ze zabojuje aj o ten velky globus. Bude to este zaujimavy koniec sezony.