motyliLET píše:dobre uci a wada rozhodli ako rozhodli takze par faktov bez komentara ktory cokolvek vyvodzuje z tejto kauzy
1. etapa na vuelte kde froome schytal skoro minutu na hlavnych konkurentov
2. etapa hned na druhy den kde konkurenciu doslova deklasoval a po ktorej mu namerali 2x viac nejakej latky ako je povolene
3. za mensie prekrocenie tej istej latky boli potrestani dvaja nadpriemerni cyklisti
4. cela kauza vyplavala na povrch az niekolko tyzdnov po tom ako sa stala
5. cyklista nadalej preteka a vyhra giro
6. par dni pred zacatim tdf je cyklista ocisteny
zavery si musi urobit kazdy sam
ifčopifčo píše:Vieš vôbec o tom, že tá kauza vôbec "nemala vyplávať na povrch", pretože AAF do vyriešenia nemajú vôbec ísť na verejnosť? Vieš o tom, že je množstvo AAF o ktorých vôbec nevieš, pretože keď sa športovec dokáže obhájiť, tak sa to tiež nemá zverejňovať? Má sa to zverejňovať iba vtedy, keď sa športovec nedokáže obhájiť a z AAF sa stane dopingový prípad. Takže Froome bol zverejnením poškodený. To je prekvápko, čo ? Logicky práve preto môže do vyriešenia prípady športovec normálne pretekať tak ako mohol Froome. Takisto je rozprávka to o dvojnásobnej dávke.
Phobos píše:Skončilo to tak ze nikto, ozaj nikto okrem neho samého nevie čo sa vtedy na Vuelte stalo a ostáva to na ľudoch či mu veriť budú alebo nie. Ak bola hranica prekročená vedome alebo z nedbanlivosti... tak prúser. Ale ak je nevinný (oficiálne je a ja by som túto možnosť vôbec tak bohorovne nevylučoval) tak mi je Frooma ľúto - v prvom rade sa o tomto prípade verejnosť nemala vôbec dozvedieť. V tomto ohľade ho obdivujem, ustáť ten tlak, vyhrať Giro... V roku 2016 (najčerstvejšie údaje) bolo 161 prípadov AAF - môžme len špekulovať koľko známych cyklistov bolo medzi nimi a užívali si ten luxus, ktorý Froomovi dopriaty nebol - nevedemosť zo strany verejnosti.
motyliLET píše:dobre uci a wada rozhodli ako rozhodli takze par faktov bez komentara ktory cokolvek vyvodzuje z tejto kauzy
1. etapa na vuelte kde froome schytal skoro minutu na hlavnych konkurentov
2. etapa hned na druhy den kde konkurenciu doslova deklasoval a po ktorej mu namerali 2x viac nejakej latky ako je povolene
3. za mensie prekrocenie tej istej latky boli potrestani dvaja nadpriemerni cyklisti
4. cela kauza vyplavala na povrch az niekolko tyzdnov po tom ako sa stala
5. cyklista nadalej preteka a vyhra giro
6. par dni pred zacatim tdf je cyklista ocisteny
zavery si musi urobit kazdy sam
Phobos píše:motyliLET píše: ak hovoríš A povedz aj B - decision limit je 1200 ng/ml, Froome mal po zohľadnení dehydratácie 1429 ng/ml čo je 19%-né prekročenie.
3. Pravda ale Ulissi sa priznal, Petacchi - nepoznám veľmi ten prípad ale objavujú sa názory že potrestaný byť nemal/nemusel, prečo nespomenieš napr. aj Galdeana ktorý nebol potrestaný za 1360 ng/ml.
.
nat píše:Ak hovoris B hovor potom aj c Ak je froome z 1429 z ohladnenim dehydratacie, kolko mal byt Galdean u ktoreho je to hodnota bez zohladnenia dehydratacie. Ci on dehydratuje inac?
Zaklad je ze Froomovi namerali po sutaznom dni 2000 a Galdeanovi po sutaznom dni 1369. Zakladny limit je 1000.decision 1200, Ak nevydis vyrazny rozdiel medzi tymito pripadmi tak sa je zbytocne s tebou bavit, lebo to mozes rovno tvrdit, ze trava je modra.
ifčopifčo píše:Samozrejme, že každý môže byť dehydrovaný inak, o tom niet najmenších pochýb.

nat píše:Ak hovoris B hovor potom aj c Ak je froome z 1429 z ohladnenim dehydratacie, kolko mal byt Galdean u ktoreho je to hodnota bez zohladnenia dehydratacie. Ci on dehydratuje inac?
Zaklad je ze Froomovi namerali po sutaznom dni 2000 a Galdeanovi po sutaznom dni 1369. Zakladny limit je 1000.decision 1200, Ak nevydis vyrazny rozdiel medzi tymito pripadmi tak sa je zbytocne s tebou bavit, lebo to mozes rovno tvrdit, ze trava je modra.
Phobos píše:]
Ja nehovorím C lebo tie hodnoty neexistujú, nepoznám ich. Ak by existovali tak je možno celý 3.bod bezpredmetný - pointou bolo neustále odvolávanie sa na týchto dvoch jazdcov a zamlčanie ďalších ktorí do tej teórie až tak nepasujú.
Súhlas že je zbytočné sa o tom baviť, vzďaľuje sa to od vecnej diskusie. Odporúčam si pozrieť nadčasový film 12 Angry Men.
nat píše:ifčopifčo píše:Samozrejme, že každý môže byť dehydrovaný inak, o tom niet najmenších pochýb.
Hej Froome ma super specialnu dvojitu dehydrataciu, Meciar si kupil elektru z penazi na nocnom stoliku a Ficovi kupila hodinky manzelka..
nat píše:Phobos píše:]
Ja nehovorím C lebo tie hodnoty neexistujú, nepoznám ich. Ak by existovali tak je možno celý 3.bod bezpredmetný - pointou bolo neustále odvolávanie sa na týchto dvoch jazdcov a zamlčanie ďalších ktorí do tej teórie až tak nepasujú.
Súhlas že je zbytočné sa o tom baviť, vzďaľuje sa to od vecnej diskusie. Odporúčam si pozrieť nadčasový film 12 Angry Men.
Paneboze, tak fakt chyba zakladna elementarna logika
nat píše:Paneboze, tak fakt chyba zakladna elementarna logika ..C je to , ze ty porovnavas neporovnatelne hodnoty., ze ked bol dehydrotovany Froome , tak rovnako bol asi dehydratovnay Galdean ..kedze obidvoch namerali po pretekoch.. nie jedneho v kupeloch
Porovnavat "diskontovaneho" Frooma a absolutnu hodnotu Galdeana ?? Ty si ako Kazimirov graf , ktory pre ktoreho bol cena za kubik to iste ako cena za kilowatt hodinu. Ved je to cena za jednotku.![]()
Jedine co vies skutocne porovnat su iba absolutne hodnoty a to 2000 froome a 1369 Galdean. Lebo o tom druhom nevies nic. Maximalne mozes teoretizovat pritom musis dorzat rovnost tj. Froomov discount ratat u Galdeana, v tom pripade ma Galdean dehydratovanu hodnotu 978. Tj zatial co dehydrovany Froome prekrocil obidva limiti o ~ 20% ci 40%, "dehydrovany" Galdean ani jeden.
majo píše:naozaj odporucam si precitat tento rozhovor s osobnym trenerom Petra Sagana s Sylwesterom Szmydom(v jeho rodnej reci of course)...nehovori tam len o Petovy ale aj o Indianovy a o Froomovy a prave to co povedal o Chrisovy som ja osobne nevedel a dost som oci a usta otvaral...naozaj sa oplati sa trosku potrapit s prekladom
http://naszosie.pl/2018/07/08/trener-sy ... ie-wywiad/
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia