Focus-Shimano píše:Fuj košíky sú zlo.
MichalJ píše:Ehm, nulová tá predajnosť v podstate nie je, ešte stále majú v predaji staré dresy. Ktorých je podľa dostupnosti v obchodoch ešte stále riadne veľa. A keď človek vezme nejaké náklady na prípravu všetkého a výrobu, niekedy sa naozaj viac oplatí niečo nedať do predaja alebo teda to dať neskôr (nutnosť dopredať aj staršie dresy a podobne). Najmä no ak sa tie dresy fakt predávajú slabo ...
PaloMH píše:MichalJ píše:Ehm, nulová tá predajnosť v podstate nie je, ešte stále majú v predaji staré dresy. Ktorých je podľa dostupnosti v obchodoch ešte stále riadne veľa. A keď človek vezme nejaké náklady na prípravu všetkého a výrobu, niekedy sa naozaj viac oplatí niečo nedať do predaja alebo teda to dať neskôr (nutnosť dopredať aj staršie dresy a podobne). Najmä no ak sa tie dresy fakt predávajú slabo ...
Predaj replík reprezentačného oblečenia má podľa zmluvy so Santini pod palcom výlučne súkromná firma pána Zollera, nie SZC.
stano82 píše:Ahoj!
Nikde som tu takúto tému nenašiel, tak to skúsim tu
S manželkou už roky rozmýšľame o tom, že vezmeme bicykle a vyrazíme precestovať indonézskej ostrovy. V pláne máme 3 týždenný okruh okolo ostrovov Bali a Lombok. Trochu sa bojíme z ciest a celkovo dopravy. Nejaké info som už našiel tu Bicykle Bali. Píšu tam skôr len o miestach vhodných pre cyklistiku, to my by sme chceli aj mimo takéto cesty hlavne taky off-roady. Je tu niekto, kto má s takou cestou skúsenosti?
Ďalej by som sa chcel opýtať ako na prepravu bicyklov lietadlom.
Ďakujem za odpoveď, Stano
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia