Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Tréning, zdravie, technika, otázky pre redakciu a ďalšie...

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod lukas » Str 14. Aug 2019 9:05:32

@simko
Tento aktuálny systém nevie pri pridávaní príspevku človeka bez registrácie spárovať jeho nick s registrovaným užívateľom a akoby ho vylúčiť. Vyžadovalo by si to náročný zásah programátora a aj bez toho má strašne veľa roboty, že nič nestíhame. Aspoň je to tak, že v klasickej verzii (nie mobilnej) sú registrovaní používatelia so žltým označením, teda jasne je z toho vidieť, kto je originál.

Ešte ku kritike, že sme zastavili diskusiu po pretekoch U23. To, čo sa tam rozmohlo, bolo jedno veľké anonymné šialenstvo, ktoré sme nemohli nechať ďalej bujnieť. Takéto veci si musia ľudia riešiť inde. Obvinenie ifčapifča, že je Robert Malík, bolo takým klincom, že sa diskusia posunula už k žánru fantasy. Škoda, že sme to nezastavili skôr, lebo nastal klasický problém, že ja som to nečítal, iba som bol upozornený, aby som si to pozrel a vtedy to už bolo vo "veľkom rozlete".
Lukáš Timko
Obrázok užívateľa
lukas
 
Príspevky: 649
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod MichalJ » Pia 13. Sep 2019 8:32:51

Ani nie otázka, ako skôr nejaká pripomienka. Článok s otvorením eshopu skúste na stránku dať aj inak ako len medzi ďalšími článkami. Aspoň mne to tam dosť splýva a v prvom momente som myslel, že to je len inzercia a nie od vás a skoro som to ani neotvoril. Na fb mi tiež ten príspevok nezobrazilo, len som teraz spätne pozeral, či ste to tam už dávali.

Inak super, určite si niečo objednám ;)
MichalJ
 
Príspevky: 369
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35
Bydlisko: Bratislava/KNM

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod majo » Pia 13. Sep 2019 16:57:37

aj ja sa tesim z eshopu ale mam mensi dotaz...velmi sa mi paci ta cervena polokosela k nasej tour ale keby bola aj inej farby a nieken cervena... biela cierna modra zelena...hned by som si jednu objednal len nie cervenu :D
majo
 
Príspevky: 2216
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod lukas » Sob 14. Sep 2019 23:28:54

@MichalJ
Budeme eshop promovať viac, ale momentálne je náš grafik Mišo tak vyťažený a skáče zľava doprava - toto, i tamto..., že jednoducho nestíhame. Navyše nám s eshopom nevyšiel variant, ktorý sme mesiace plánovali (nemáme v ňom dostatok bicyklov aj iných vecí), ale museli sme s ním ísť už von kvôli Okolo Slovenska. Ale nebojte sa, makáme na všetkom, príde aj "špeciálny" sortiment. Ďakujeme veľmi pekne všetkým, ktorí si už čokoľvek objednali. Sme radi, že širšia ponuka portálovej kolekcie sa ujala.

@majo
Asi myslíš tričko. To je červené. Tento rok sme nezasahovali do procesu výberu produktov. Ukáže sa aký je záujem, o čo ľudia mali záujem a bude sa premýšľať, ako to vylepšiť. Ceny sú trochu vyššie, lebo napríklad tá biela polokošeľa OS je veľmi kvalitná a bola vyrábaná pre vedenie pretekov. Nerobilo sa z nej ani veľa kusov, tj. nebola vôbec lacná.
Lukáš Timko
Obrázok užívateľa
lukas
 
Príspevky: 649
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod ifčopifčo » Str 18. Sep 2019 18:25:56

Dám to sem a nie pod článok, pretože tam by sa zlietli blbečkovia. Lukáš, nevieš povedať Gendovi, pri všetkej úcte k nemu, aby hlavne komentoval to, čo sa deje v pretekoch a čo je na zábere? Štatistiky, rečí o cyklistovi sú fajn, ale v nudnej časti pretekov a nie keď sa do cieľa blíži cyklista ktorý ohrozuje najlepších alebo trebárs Erik Baška, ktorý ide fantastickú časovku. Absolutne mu chýba cit pre to kedy rozprávať veci okolo a kedy sa venovať pretekom. Podobne réžia prenosu, ideme dávať rozhovor s Holecom, Lučaničom ... ok, sú to ľudia ktorí majú veľkú zásluhu, že Okolo je tam kde je, ale úplne stačí prestrihnúť na na štúdio, predstaviť dotyčného a potom dávať zase preteky a v pozadí nech je rozhovor s tým, že Genda sleduje čo sa deje a keď ide nejaký favorit, na chvíľu preruší rozhovor, upozorní na preteky a rozhovor môže pokračovať.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo
 
Príspevky: 2418
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod zakliata.panna » Pia 27. Sep 2019 21:57:15

Lukáš, isto si aj s celou redakciou zachytil, že diskusiu zas..rajú trollovia ako Kráľ cyklistiky, Lance, Majlo atď. Pravdepodobne sú to individuá, ktoré pôsobia a hejtujú aj na iných portáloch (SME, Aktuality, Topky). Veľmi zle sa potom čítajú diskusie, často to odrádza prispievateľov. Viem, že vás to isto škrie a snažíte sa ich eliminovať. Chcem sa spýtať, či je možnosť, aby niekto zo slušných a stálych diskutérov mal ,,nejaké administrátorské právomoci" - teda stačilo by len právo na zmázanie nevhodného/trollovacieho/hejtujúceho príspevku. Mnohí slušní diskutéri sú online väčšinu dňa a dokážu promtptne reagovať - napr. str313c, ifčopifčo, elado, prípadne ja ;) Vďaka za odpoveď.
zakliata.panna
 
Príspevky: 386
Registrovaný: Uto 06. Okt 2015 16:31:23

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod Phobos » Ned 29. Sep 2019 11:44:41

Boh chráň, aby sa tu rozdávali právomoci na mazanie príspevkov. V podstate by to znamenalo zánik diskusie ako takej. S pojmom troll sa tu už dlhšie narába veľmi voľne a len preto, že si nejaká zakliata panna myslí, že ten a ten spadá do tejto kategórie, tak to tak podľa definície naozaj nemusí byť. Takisto zábavný je pojem "slušní diskutéri". Prítomnosť strážnych psov, ktorí by "promptne reagovali" a podľa sympatií a antipatií mazali komentáre, by odrádzala ešte viac a nikto by si už viac nemohol byť istý ničím, čo napíše. Nie, dúfam, že redakcia nebude takýmto chorým návrhom venovať ani sekundu svojho času.
Obrázok užívateľa
Phobos
 
Príspevky: 269
Registrovaný: Uto 04. Aug 2015 14:15:38

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod zakliata.panna » Ned 29. Sep 2019 12:13:20

Prečo by to mal byť chorý návrh? Som rád, že administrátori vyhodnocujú príspevky trollov ako Rider, Majlo, Kráľ cyklistiky za trolling a mažú ich. S tým sa dá len a len súhlasiť. Každý kvituje ich odstraňovanie. Ak s tým nesúhlasíš, tak neviem, čo už je pre teba ,,zasieranie diskusií...
zakliata.panna
 
Príspevky: 386
Registrovaný: Uto 06. Okt 2015 16:31:23

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod lukas » Pon 30. Sep 2019 11:54:33

Vážime si vaše iniciatívy a chcenie očistiť diskusiu od trollov, ale náš administratívny systém nedovoľuje delegáciu takýchto práv na Vás. Taktiež je veľmi ťažké nájsť hranicu medzi trollením a vyjadrením názoru, ktorý sa môže niekomu zdať negatívnym. Hoci by sa taký zdal aj nám, nemôžeme ho zmazať len pre antipatie. Avšak, snažíme sa mazať očividných trollov ako Rider, Kráľ cyklistiky a rôzne iné "nové" nicky, u ktorých nás už prax naučila, že je to rovnaký troll pod iným nickom. Taktiež mažeme tieto príspevky, ale aj tie, ktoré upozorňujú na chyby, ktoré po opravení vymažeme.
Čo sa týka lancea, s ním je ten problém, že ho niekedy nestihneme zachytiť a už naňho začnete reagovať a ako sa stalo aj dnes, rozbujnie sa tam diskusia, v ktorej sú zapojení aj "neškodní" diskutéri. V tom prípade sa nám nezdá vhodné mazať celé vlákno, keďže tam prebieha miestami relatívne racionálna diskusia. Preto jedinou cestou je nereagovať na trollov, my ich skôr či neskôr vymažeme. My mnoho príspevkov zachytíme do dvoch minút po pridaní, no nemôžeme nad tým sedieť nepretržite, takže niekedy tam je aj hodina...
Lukáš Timko
Obrázok užívateľa
lukas
 
Príspevky: 649
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod simko » Str 02. Okt 2019 13:17:34

@lukas
Lukas precital som si clanok na Pravda.sk, ktory sa zaobera pretekmi v roku 2020 a teda aj Petrovym programom na buduci rok. su tam tvoje vyjadrenia a zaujalo ma konkretne to, kde hovoris o Petovej ucasti na cestnych pretekoch v Tokiu. samozrejme nechcem vediet zdroj informacii:) ale aku vahu by si tomu priradil? resp. je moznost ze Peto bude startovat v pretekoch MTB iba minimalna? ja osobne som to vnimal tak ze jeho start v pretekoch horskych bicyklov je viacmenej hotova vec. cize celkom som ostal prekvapeny. lebo samozrejme by tomu musela byt podriadena priprava ktora by ovplyvnovala dalsi program...
je mozne ze sa rata s tym, ze mnohi jazdci ktori pojdu na celkove poradie na TdF budu bezprostredne po Tour unaveni tak ako to bolo v podstate na OH v Riu?
simko
 
Príspevky: 1711
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:36

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod lukas » Pia 04. Okt 2019 13:32:23

@simko
Je to pomerne jednoduché, len ti to nenapadlo, lebo si si nespomenul na situáciu s OH v Riu. Petrov štart v MTB zničil životný cieľ rodiny Lamiovcov, ktorí dva roky naberali formu, aby ďalšie dva roky priamo bojovali o miestenku na desiatkach pretekov, na ktorú potrebovali získať stovky bodov. Všetko robili iba s jedným a jasným cieľom, štartovať na OH, čo je vrchol pre väčšinu športovcov. Postupne sa to vyvinulo tak, že tým vyvoleným bude na základe výsledkov Michal Lami. SZC ale na OH nominoval Sagana a v občianskom združení bola veľká búrka, rôzne nezhody. Nebudem to rozoberať. No a pre budúcu OH sú viacerí ľudia zásadne proti tomu, aby sa to zopakovalo. Tvrdia, že ak Sagan chce štartovať na OH, nech získa viac bodov ako ten, na koho štart to vychádza, resp. dobojuje druhú miestenku. Čiže na základe týchto informácií som usúdil, že "je jeho štart v MTB nepravdepodobný", lebo si neviem predstaviť, že nastúpi na 10-12 (neviem koľko) XCO pretekov. Nehovorím ale, že ľudia okolo Sagana o tom nebudú rokovať. Je tam určite silné lobby Specialized atď. Ľudstvo tisíce rokov pozná princíp niečo za niečo.
No a preto platí, čo som povedal, že "domnievam sa, že na olympiáde sa postaví na štart cestných pretekov." Je to môj odhad. Nič viac.
Lukáš Timko
Obrázok užívateľa
lukas
 
Príspevky: 649
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod simko » Pia 04. Okt 2019 17:30:32

@lukas
dakujem Lukas za odpoved. ano mas pravdu. trochu som aj pozabudol na tie nominacne veci. medzicasom vysiel na nejakom holandskom periodiku clanok s Petom kde jasne hovori ze na OH nebude startovat na horakoch takze tvoj odhad bol spravny. nepochybne by tie body nazbieral ale jednoducho to nie je kam vtesnat vramci jeho kalendara. inak v tom rozhovore spomenul (ak mi to google translator dobre prelozil) ze jeho program na buduci rok je rovnaky ako tento. cize klasiky a Tour. tak uvidime ako to bude s tym Girom, verim ze nam sem prinesies cerstve info prednostne:)

https://www.ad.nl/wielrennen/sagan-miss ... ~a3ea5277/
simko
 
Príspevky: 1711
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:36

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod Dzajro » Štv 10. Okt 2019 12:47:40

V hlavnej ponuke je Kalendáre>Slovenský pohár>tabuľka jednotlivých kôl SP na ceste. Dala by sa za túto tabuľku vložiť aj tabuľka SP v cyklokrose, kt. je vždy na konci článku o SP v cyklokrose?
Dzajro
 
Príspevky: 30
Registrovaný: Štv 02. Júl 2015 13:20:32

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod lukas » Uto 15. Okt 2019 15:08:40

@Dzajro
Nech sa páči. Pridali sme to.

Ešte zareagujem na kvázi kauzu s budúcoročným programom Petra Sagana, lebo viacerí sa ma na to pýtali. Na jeho fan stránke na FB sa totiž objavil program, ku ktorému autor dokonca drzo napísal, že nevie, či ho už teraz môže prezradiť, hoci si ho určite vymyslel, lebo Bora ešte Petrov program neuzavrela. Je to rovnaký mladý pán, ktorý počas Tour od nás ťahal články a zverejňoval ich na konkurenčnom webe, na čo nás tiež upozornili čitatelia. Čiže tak ako som povedal a písal ľuďom, ktorí sa ma na to pýtali, to, čo sa objaví na tej fan stránke vôbec netreba brať do úvahy.

Napríklad napíšem hneď prvú nezrovnalosť s vymysleným programom. Podľa mojich, ale veľmi predbežných info, ktoré nebudem zverejňovať na webe, lebo nikdy nechcem riskovať chyby a práve to, čo sa deje na tom FB, by Peter tentoraz nemal štartovať na Tour Down Under, lídrom na špurty by mal byť Erik. Keď to budem mať overené lepšie, zverejním to. Navyše, ešte len budú kempy, rozhovory s pretekármi atď.
Lukáš Timko
Obrázok užívateľa
lukas
 
Príspevky: 649
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod majo » Uto 15. Okt 2019 20:48:38

tak to by bolo skvela ak bz erik dostal sancu hned z uvodu sezony
majo
 
Príspevky: 2216
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod ifčopifčo » Uto 29. Okt 2019 21:06:53

Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo
 
Príspevky: 2418
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod Dzajro » Pon 18. Nov 2019 14:44:26

Lukáš, k tým výsledkom zo Senegalu. Slušný výsledkový servis má firstcycling.com. Okrem včerajšej tam majú všetky etapy. PCS nemá 5 a 6 kompletné doteraz. A majú tam aj klubové celky, neUCI preteky, aj cyklokros, nieje to user friendly ako PCS, ale je tam omnoho viac info o Slovensku ako PCS. Programuje to nejaký Nór. Nebolo by výhodné pre vás skúsiť s ním nejakú spoluprácu? Napr. hypertext na cyklokrose je super.
Dzajro
 
Príspevky: 30
Registrovaný: Štv 02. Júl 2015 13:20:32

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod Dzajro » Str 04. Dec 2019 12:09:00

Lukáš,
rozmýšľal som kúpiť kalendár alebo dres. Ale dresov mám plnú skriňu aj predchádzajúci dizajn repre. Kalendáre už mám sľubené. A aj tak z toho nákupu by si mal len bežný obch. rabat. Ale určite by som 20 eur prispel na C-I ako vďaku za články v roku 2019. Už v minulosti sa dalo takto prispiet, že si zverejnil č.ú. Dá sa to nejak zrealizovať?
Dzajro
 
Príspevky: 30
Registrovaný: Štv 02. Júl 2015 13:20:32

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod ifčopifčo » Štv 05. Dec 2019 12:03:21

Dzajro píše:Lukáš,
rozmýšľal som kúpiť kalendár alebo dres. Ale dresov mám plnú skriňu aj predchádzajúci dizajn repre. Kalendáre už mám sľubené. A aj tak z toho nákupu by si mal len bežný obch. rabat. Ale určite by som 20 eur prispel na C-I ako vďaku za články v roku 2019. Už v minulosti sa dalo takto prispiet, že si zverejnil č.ú. Dá sa to nejak zrealizovať?


Pridávam sa k Dzajrovi, aj keď chápem, že administratívne to nemusí byť jednoduché zabezpečiť, ak by to išlo, tiež by som radšej prispel takto.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo
 
Príspevky: 2418
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Otázky pre redakciu Cycling-Info.sk

Poslaťod lukas » Pia 06. Dec 2019 10:16:03

Ďakujeme chlapi! Víziou našej záchrany je eshop. Do toho sa snažíme vkladať energiu ak chceme dlhodobo prežiť. Budúcnosť ukáže. Kalendár je fakt parádny, riadne som sa nadrel. Rovnako grafik. Tiež tá detská kolekcia je originál nami vytvorená. Ak by ste nás chceli finančne podporiť, nie je to zasa také jednoduché. Určite sme nezverejňovali v minulosti číslo účtu. Všetko vtedy šlo cez účtovníctvo, platia sa dane. Poviem to tak, že ak by prišlo k najhoršiemu, urobíme platformu aj na to. Ak nemáte záujem o aktuálne ponúkané veci v eshope, v poriadku, ešte pošetrite :) Možno príde chvíľa.
Keď už po dlhšom čase píšem tak dodám, že v rámci úsporných opatrení budeme budúci rok publikovať menej článkov, spracovávať menej pretekov a trochu zmeníme štruktúru. Doteraz sme publikovali iba minimum noviniek zo sveta počas sezóny. Mali sme krátke správy. To zrušíme a budeme sa v krátkych článkoch venovať aj aktuálnym témam, ktoré budú v daných dňoch rezonovať. Redaktor konajúci službu si niečo vyberie a rozoberie to. Budeme sa tak viac podobať ostatným médiám.
Ešte posledná info. V týchto dňoch presúvame portál na nový server, takže bude občas nedostupný. Ak by ste videli akékoľvek chyby, píšte. Biatlon-Info už je na novom a nešli tam pridávať komentáre. Týždeň sme to netušili. Môže sa stať všeličo.
Lukáš Timko
Obrázok užívateľa
lukas
 
Príspevky: 649
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

PredchádzajúciĎalší

Späť na Rôzne ďalšie témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia

cron