elviska píše:Gaučový profesionál píše:Pre toto vypustil prémiu? Aha.
Ukáž sa ty.
elviska píše:Co placete skoro všetci? Áno je slabší, ale v etapách kde mal šancu, je aspoň v top 5. Na Benneta stráca 9 bodov, až tak veľa to nie je, do únikov ešte môže ísť. Mame dosť etáp ešte do konca, teda ak nezauraduje koronavirus.
simko píše:@Gaučový profesionál
prisiel na Tour bez formy kvoli tomu aby nabral formu pocas nej a vydrzala mu aj cez Giro? toto mi pripada ako jedina logicka moznost. v tom pripade na Gire bude trhat asfalt. a ak to tak nebude tak nieco je naozaj nevypovedane...
hujhe píše:Len v 2 etapach sa nachadza premia za kopcami. Inak mozno sa pozabudlo, ale Patxi Vila v novembri oznamil ze uz nebude trener v Bore. Podla Petrovej knihy vieme ze zly trener ho celkom demotivuje pri treningu.
simko píše:hujhe píše:Len v 2 etapach sa nachadza premia za kopcami. Inak mozno sa pozabudlo, ale Patxi Vila v novembri oznamil ze uz nebude trener v Bore. Podla Petrovej knihy vieme ze zly trener ho celkom demotivuje pri treningu.
ale mal som pocit ze so Szmydom su zadobre. aj tak si myslim ze Patxi bol ten pravy a az on odomkol Petrov potencial
Gaučový profesionál píše:elviska píše:Gaučový profesionál píše:Pre toto vypustil prémiu? Aha.
Ukáž sa ty.
Argumentácia na úrovni neplnoletej.
elviska píše:Aj tvoje argumentácie sú na úrovni neplnoleteho, čudné atď.
simko píše:elviska píše:Co placete skoro všetci? Áno je slabší, ale v etapách kde mal šancu, je aspoň v top 5. Na Benneta stráca 9 bodov, až tak veľa to nie je, do únikov ešte môže ísť. Mame dosť etáp ešte do konca, teda ak nezauraduje koronavirus.
myslis ze Peto by si cenil zeleny dres z "milosti"? lebo ak Van Aert vyhra este nejake etapy aj popri domestikovani, ale bude kaslat na premie tak pre vyhercu zeleneho dresu to jednoducho nebude ono. aspon ja by som to bral s rezervou
Gaučový profesionál píše:elviska píše:Aj tvoje argumentácie sú na úrovni neplnoleteho, čudné atď.
Ty nič konštruktívne do debaty neprinesieš. Len slepo brániš Sagana a útočíš na každého kto na neho povie kritiku. Ešte ani to bránenie nemáš podložené argumentami.
simko píše:hujhe píše:Len v 2 etapach sa nachadza premia za kopcami. Inak mozno sa pozabudlo, ale Patxi Vila v novembri oznamil ze uz nebude trener v Bore. Podla Petrovej knihy vieme ze zly trener ho celkom demotivuje pri treningu.
ale mal som pocit ze so Szmydom su zadobre. aj tak si myslim ze Patxi bol ten pravy a az on odomkol Petrov potencial
opravujem vyjadrovanímelviska píše:Gaučový profesionál píše:elviska píše:Aj tvoje argumentácie sú na úrovni neplnoleteho, čudné atď.
Ty nič konštruktívne do debaty neprinesieš. Len slepo brániš Sagana a útočíš na každého kto na neho povie kritiku. Ešte ani to bránenie nemáš podložené argumentami.
Ale ani ty, s tvojim vyjadrením. Na nikoho neutocim, jedine možno na teba zatiaľ. S ostatnými aspoň v niečom súhlasím, aj keď píšu až moc pesimisticky. A nikde nebránim Sagana, tiež som napísala, že nie je na tom ako kedysi.
hujhe píše:S tym ze Sagan na TdF buduje formu neeuhlasim. Ved po SB ci MSR, uz neviem kde, vravel ze vrchol sezony je TdF. Co je logicke, da sa tam ziskat najviac penazi, bodov, spokojnost sponzorov, divakov... A Giro sa uz len nejak dojazdi. Skor to zobrali takto. Ale treba povedat ze neje to az take zle. Ved Kristoff, aj ked neviem ako vyhral prvu etau, vyzera viac z formy. Viviani ani nehovoriac.
simko píše:@Gaučový profesionál
akoze chapem ak Peto nenachadza motivaciu na nejake preteky nizsej kategorie ale uz na TdF by snad chut nasiel v tomto podla mna nebude problem. na monumenty a TdF sa snad netreba nejako specialne motivovat. problem vidim v tom ze Peto je horsi nez na TdF 2019. ak by dal taky sprint v dnesnej etape ako dal minuly rok v piatej etape tak si myslim ze by to opat mohlo skoncit 1.Sagan 2.Van Aert. ale ten sprint bol jednoducho slaby na Saganove kriteria. neviem co urobili v priprave ale zatial to zjavne nevychadza. prisiel na Tour bez formy kvoli tomu aby nabral formu pocas nej a vydrzala mu aj cez Giro? toto mi pripada ako jedina logicka moznost. v tom pripade na Gire bude trhat asfalt. a ak to tak nebude tak nieco je naozaj nevypovedane...
elviska píše:Ukáž sa ty.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia