Fórum Cycling-Info.sk

slovenský portál o svetovej cestnej cyklistike

Tímy a cyklisti

Diskusia o najprestížnejších pretekoch aj Slovákoch v tímoch World Tour.

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod pmts » Str 12. Aug 2020 11:48:25

Israel vyzerá že zdvojnásobil rozpočet... Doteraz mali defacto len Politta a Dana Martina z lepšie platených cyklistov, no a zrazu okrem toho že vytiahli 5mega za Frooma tak nakúpili už Woodsa, Bevina, Impeyho, Hagena... Tí budú dokopy ďalšie 3 milióniky. A ešte Porta by chceli zlanáriť. Na druhú stranu, ak by im to vyšlo, tak na Tour Down Under by mali neporaziteľný dream tím Porte-Impey-Bevin :lol: Čo sa TdF a Froomovho support tímu týka, tak už to začína nejako vyzerať, hoci je to taká všehochuť, no Woods ako pravá ruka je dobrý, s Danom Martinom a Hagenom to vyzerá na celkom solídny vrchársky tím.
pmts
 
Príspevky: 415
Registrovaný: Štv 25. Feb 2016 16:07:45

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod majo » Str 12. Aug 2020 21:37:45

lomcuju so mnov take divne emocie...tato prapodivna sezona nam zatial dala hlavne dvoch mladych bombarderov...1. mozno vyvrati vsetky(vratane mojich) tvrdenia ktore uz dlhe roky hovoria ze Merkx bol sice skvely ba priam az bozsky ale ze ak by jazdil v casoch ked uz cestna cyklistika byvala podstatne profesionalnejsia a hlavne rozdelena medzi specialistov sprinterov specilistov klasikarov specialistov gc jazdcov a samozrejme specialistov gc na gt plus ja osobne oddelujem casovkarov kedze som presvedceny ze v kazdej zo spominynch kategorii je a moze byt a vzdy aj bude specialista casovkar(no mozno s vynimkou sprinterov) tak by nebol Eddy az taky dominantny a takmer neporaziteln na kazdom terene a kazdom preteku na ktory nastupil...hovori sa ze dnes to uz nieje mozne aj ked par ludi este pred par rokmi poukazovalo na to ze mozno jeden chalan z nejakeho cyklistickemu svetu takmer neznameho Slovenska by to mohol dokazat a byt novodobym Merkcxom...dnes uz vieme ze nebude...preco to tu teraz nemienim riesit...a zrazu tu mame Merkcxovhobmladuckeho krajana ktory ukazuje este vacsie predpoklady byt novym Merckxom...je to vobec mozne? dokaze to? to su otazky na ktore odpovedat zatial nevieme ale ja urcite budem patrit medzi tych ktori ho budu pozorne sledovat a kedze mu fandim uz teraz tak mu budem fandit na tejto jeho ceste este viac
2. mame tu chalana ktory mal byt a aj na ceste ostat len vecnym tienom dalsieho mladeho zazraku zo slavnej cyklistickej rodiny...ale tento bombarder pocas korona prestavky a naslednej predsezony nabrat taku formu ze mu na chrbat pozeraju aj podstatne vacsie kapacity a ten skvely pokracovatel slavnej cyklistickej dynastie sa momentalne nedokaze ani drzat v jeho tieni

casto si kladiem otazku ze co s tym? mam sa z toho tesit? ved este stale tu je ten zazrak zo Ziliny ved este stale mu fandim najviac ako sa da ved este stale si zelam aby vyhraval aby som videl nejake jeho nove originalne vitazne oslavy...a odpoved znie ano tesim sa ale preco? no preto ze cyklistiku som sledoval aktivne a v ramci moznosti este pred Saganom a aj ked vdaka Petrovy sa stala mojou kazdodennou zavislostou tak aj po Saganovy budem nadalej preklikavat net a hltat info a aj nadalej budem travit hodiny pred telkoua sledovat akykolvek viac ci menej vyznamny pretek a tak sa jednoducho musim tesit ze prichadzaju stale novy cyklisticky borci ci uz budu novymi Merckxami alebo nie...co by som ale teraz xcel vidiet najviac je priama konfrontacia Remca a WvA...ta polska etapa bola ako stvorena na to aby sme videli tohtorocnu epicku mladicku bitku...skoda ze k nej nedoslo ale verim ze nas este aj tento rok nejaka caka...ale najpriek vsetkemu co som tu napisal v kutiku duse stale dufam ze im nakoniec vypali rybnik jeden saso ktory im na bedni povie svoje oblubene why so serious

ludia tesme s cyklistiky ako takej a fandime Petovy lebo verim ze on to citi a potrebuje a hlavne v obdobi ake ma teraz ale zachovajme si aj zdravy rozum a usudok lebo fantizmus nikdy nikomu nic dobre nepriniesol
majo
 
Príspevky: 2215
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod simko » Str 12. Aug 2020 21:59:43

@majo
pekny priam nostalgicky prispevok ale s nadejou a vyhladom do buducna:)
mna priviedol k cyklistike Peter Velits. a potom samozrejme az nezdravo ma to pohltilo so Saganom. nezdravo v tom zmysle ze po jeho odchode (a ak nejaky talent zo Slovenska nevzide) urcite budem s cyklistikou takouto pasivnou travit omnoho menej hodin v uhrne za rok:) jasne ze ma zaujimaju suboje novych borcov a budem pozerat etapy a preteky. ale ten cas straveny pred pretekmi a po pretekoch ten uz bude omnoho okliestenejsi. jednoducho uz naozaj take bezstarostne sledovanie bez tepu 190 uderov za minutu:)

inak ja mam taky pocit ze na klasikach flamskych bude WvA pozerat Van der Poelovi casto na chrbat. zda sa mi ze MvdP zvolil omnoho pomalsi rozbeh ale o to dominantnejsi bude neskor.
simko
 
Príspevky: 1709
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:36

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod Focus-Shimano » Str 12. Aug 2020 22:21:11

Podľa mna sa “starý” Peter už nevráti . Vek nezstavis a to zranenie z roku 2018 tomu úpadku veľmi výrazne napomohlo + možna strata motivácie by nebola u Peťa ničím neočakávaným . Peter zrejme podpise ešte nejaký jeden kontrakt v nejakom bohatšom tíme a potom opustí cestu.
Obrázok užívateľa
Focus-Shimano
 
Príspevky: 764
Registrovaný: Pon 23. Feb 2015 18:35:06

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod eres » Uto 18. Aug 2020 14:25:06

Teraz čítam, že po tom, čo do AG2R prestúpili Van Avermaet, Sarreau či Calmejane, ku nim najnovšie mieri aj Bob Jungels.
Začína sa to zaujímavo premiešavať, AG2R bude úplne iný team, ako s Bardetom a Latourom, ale stále zaujímavý...
Bicykl je zdrojem zábavy, kde chci, tam sám se zastaví...
Obrázok užívateľa
eres
 
Príspevky: 260
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:37

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod ifčopifčo » Pia 21. Aug 2020 12:01:56

WvA porazil na majstrovstvách Belgicka v ITT Campenaertsa o 30 sekúnd, prekvapí to niekoho? Asi už nie.
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo
 
Príspevky: 2418
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod elviska » Pia 21. Aug 2020 20:52:50

ifčopifčo píše:WvA porazil na majstrovstvách Belgicka v ITT Campenaertsa o 30 sekúnd, prekvapí to niekoho? Asi už nie.

Len to že Campenaerts aj mal zranenie, ešte z preteku z Česka.
elviska
 
Príspevky: 1474
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:36

Tímy a cyklisti

Poslaťod Phobos » Sob 22. Aug 2020 0:22:23

Yates predsa do Ineosu, je to zaujímavý prestup. Simon sa stal v British Cycling hviezdou, o Adama nebol záujem. Simon dostal ponuku od Sky, Adama po pretĺkaní sa po francúzskych kluboch nechceli. A teraz je to on, kto tam nakoniec zakotví. Som zvedavý, čo s ním bude, aké sú s ním plány, myslím, že má veľa nevyužitého potenciálu.

Mitchelton pravdepodobne znižuje rozpočet a chudne, na odchode sú Impey, Yates, Affini, Haig sa spája s Bahrainom, Van Vleuten s Movistarom. Na trhu je zatiaľ aktívnych len pár hráčov - Israel, Sunweb, Jumbo, Francúzi... Dúfam, že to nie je predzvesť existenčných problémov ostatných tímov. Aj keď CCC to už asi sotva predýcha.
Obrázok užívateľa
Phobos
 
Príspevky: 269
Registrovaný: Uto 04. Aug 2015 14:15:38

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod pmts » Sob 22. Aug 2020 1:39:31

ifčopifčo píše:WvA porazil na majstrovstvách Belgicka v ITT Campenaertsa o 30 sekúnd, prekvapí to niekoho? Asi už nie.

Čo má byť natom prekvapivé? Úprimne, Van Aert sa vo forme javí ako lepší časovkár než Campenaerts vo forme. Vlani dostal Victor minútku a De Gendt dve, ak niečo, tak tento rok sa zlepšili.
pmts
 
Príspevky: 415
Registrovaný: Štv 25. Feb 2016 16:07:45

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod Za Slušný Svet » Ned 23. Aug 2020 12:02:47

Priatelia, neviem, či ste si to uvedomili, ale táto situácia nastala prvýkrát v ich profesionálnej kariére... Juraj Sagan má v prebiehajúcej sezóne viac víťazstiev ako Peter Sagan. :lol: Nič proti Jurajovi, ale verme, že sa v najbližších týždňoch rozloženie víťazstiev medzi bratmi vráti do starých dobrých koľají...
Obrázok užívateľa
Za Slušný Svet
 
Príspevky: 480
Registrovaný: Sob 17. Jún 2017 11:04:42

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod majo » Pon 07. Sep 2020 15:55:03

tak bora naozaj podpisala wilca...pre mna podstatne zaujimavejsi jazdec na poradie ako buchman
majo
 
Príspevky: 2215
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod pmts » Pon 07. Sep 2020 17:48:17

@majo tak tu si dovolím oponovať :lol: ... Buchmann neskutočne napreduje každý rok, na Dauphiné vyzeral znova ešte trocha silnejší ako na Tour na vlani, no a už vtedy útočil na pódium. Stačí ak trocha dostane gule a začne naplno pretekať, no a ptm môže byť ten žltý dres reálny... Kelderman je super pretekár, ale zhoršuje sa v časovke čo bola vždy jeho najväčšia a jediná zbraň, v kopcoch som ho ešte nikdy v živote nevidel nič iné ako ízť len tempo tempo a zase tempo a snažiť sa uvisieť... Aj na tej Vuelte 2017 kde bol asi zatiaľ v najlepšej forme ever tak absolútne neútočil, naopak Zakarin to skúšal a nakoniec tú bitku o 3tí flek aj vyhral.
pmts
 
Príspevky: 415
Registrovaný: Štv 25. Feb 2016 16:07:45

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod simko » Pon 07. Sep 2020 17:55:12

@pmts
suhlasim. Kelderman na zaciatku kariery vyzeral na podstatne vacsi talent nez je realita. myslim ze slusne vysledky na Vuelte je tak jeho maximum. Buchmann ma to maximum na Tour (nie Vuelte ako Kelderman), ale podla mna nie vitazstvo. je to trochu nudny pretekar, myslim si ze atakovanie podia je jeho strop.
simko
 
Príspevky: 1709
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:36

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod majo » Pon 07. Sep 2020 18:21:13

ja vam vase nazory neberiem ano nexcem vyvracat ale buchman je pre mna proste zatial totalne nezaujimavy svojim pretekarskym prejavom to ze ma fyzicky potencial a ze sa pekne zmepsuje to vobec bespochybnujem ale takych pretekarov ako je on ja fakt nemusim...priznam sa ze ja nemam takto z hlavy az taky prehlad o vysledkoch keldermana len viem ze je to velky smoliar ktory sa zvykne zranit este pred pretekmi na ktore smeruje...ale z toho co si matne pamatam tak ak bol vo forme tak sa vedel postavit a aspon nieco skusit...viete ja som odchovany contadorom a u neho bola jedna istota ze to urcite skusi nech sa uz citil akokolvek...taky buchman mozno minuly rok mohol byt na tour este aspon o miestecko vyssie lebo vykonnost mal ale nespravil ani jeden ten poveszny krok navyse
majo
 
Príspevky: 2215
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod ifčopifčo » Pon 07. Sep 2020 19:46:00

majo píše:ja vam vase nazory neberiem ano nexcem vyvracat ale buchman je pre mna proste zatial totalne nezaujimavy svojim pretekarskym prejavom to ze ma fyzicky potencial a ze sa pekne zmepsuje to vobec bespochybnujem ale takych pretekarov ako je on ja fakt nemusim...priznam sa ze ja nemam takto z hlavy az taky prehlad o vysledkoch keldermana len viem ze je to velky smoliar ktory sa zvykne zranit este pred pretekmi na ktore smeruje...ale z toho co si matne pamatam tak ak bol vo forme tak sa vedel postavit a aspon nieco skusit...viete ja som odchovany contadorom a u neho bola jedna istota ze to urcite skusi nech sa uz citil akokolvek...taky buchman mozno minuly rok mohol byt na tour este aspon o miestecko vyssie lebo vykonnost mal ale nespravil ani jeden ten poveszny krok navyse

Na Tour išiel konzervatívne asi bál výbuchu, ale spomeň si na jeho víťazstvá na Trofeo Trmuntana či etapu v Baskicku, tam všetkým zdrhol a konkurencia tam bola slušná.
https://www.youtube.com/watch?v=cBPGSA7R7qE
https://www.youtube.com/watch?v=6jCzJU5ZkHE
Fanúšik cyklistiky od roku 1972. Veľký fanúšik Petra Sagana, ktorý mu praje, aby vyhral každé preteky na ktoré nastúpi.
ifčopifčo
 
Príspevky: 2418
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod majo » Pon 07. Sep 2020 20:23:39

@ifco
fajn nejake zablesky boli ale pre mna to je zatial malo...ale je mlady este stale ma moze presvedcit potencial na to urcite ma len niesom si isty ci to ma aj v sebe proste nie kazdy ma gule na to vstat s tvorit pretek ist vabank nud-alebo...a sk xce vyhravat najvacsie preteky na svete tak si myslim ze tie gule musi mat lebo defenzivna jazda vitazstva casto neprinasa a sympatie fanusikov uz vobec nie...kazdopadne ja mu bude drzat palce a snad ma raz presvedci no zatial je pre mna ako hc jazdec nezaujimavy...nieje to hejt z mojej strany ani kritika len fanusikovsky nazor
majo
 
Príspevky: 2215
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod paula@sile » Pon 14. Sep 2020 23:44:48

k tej hlupej opici-
@ phobos@simko
je to tak na hranici, ked si citlivejsi mozes to brat ako urazku… :(
pocas pretekov si urcite nakricia a vynadaju, ale vraj to van aert povedal az po etape pre belg. tv, a to je urazka a drzost. mal by viac brzdit svoje ego.
poculi sme peta pocas jeho kariery, aby sa verejne takto vyjadroval o druhych pretekaroch? ja si nic take nepamätam
paula@sile
 
Príspevky: 304
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:36

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod elviska » Pon 14. Sep 2020 23:56:22

paula@sile píše:k tej hlupej opici-
@ phobos@simko
je to tak na hranici, ked si citlivejsi mozes to brat ako urazku… :(
pocas pretekov si urcite nakricia a vynadaju, ale vraj to van aert povedal az po etape pre belg. tv, a to je urazka a drzost. mal by viac brzdit svoje ego.
poculi sme peta pocas jeho kariery, aby sa verejne takto vyjadroval o druhych pretekaroch? ja si nic take nepamätam

Na Miláno Sanremo 2017, teda po. Ale nebola to kamera telky (skôr mobilom natočené). A pár dní na to už trénoval s Kwiatekom okolo Nice. Aert teraz ukázal aj fuckera.
elviska
 
Príspevky: 1474
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:36

Van Aert

Poslaťod Phobos » Uto 15. Sep 2020 10:33:35

Tak povedal, alebo nepovedal to pre belgickú televíziu? Existuje ešte nejaké iné video?
Obrázok užívateľa
Phobos
 
Príspevky: 269
Registrovaný: Uto 04. Aug 2015 14:15:38

Re: Tímy a cyklisti

Poslaťod Zutu » Uto 15. Sep 2020 12:37:20

elviska píše:Na Miláno Sanremo 2017, teda po. Ale nebola to kamera telky (skôr mobilom natočené). A pár dní na to už trénoval s Kwiatekom okolo Nice. Aert teraz ukázal aj fuckera.


Peter tam povedal "S k*****i sa pretekam ako p*******y." Myslim, ze jeho umyslom nebolo vyjadrit, ze Kwiatek a Julian su k****i, keby chcel mohol to povedat priamo. A ved koniec-koncov sam seba na zaklade svojho spravania oznacil za p*********o. :lol:
Navyse to bolo pezprostredne niekolko sekund po dojazde do ciela (ked druhy krat v kariere prehral M-SR o par milimetrov) a povedal to iba svojmu kamaratovi a kolegovi Marosovi Hladovi. Bola to iba nahoda, ze to nahral daaky fanusik na mobil a rozsirilo sa to na nete.
Zutu
 
Príspevky: 178
Registrovaný: Pon 16. Feb 2015 19:30:35

PredchádzajúciĎalší

Späť na Svetová cyklistika - sezóna

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: simko a 62 hostia