Keram píše:paula@sile píše:obdiv petovi, pretoze tam, kde ini cyklisti sliapali s vyplazenymi jazykmi, stacil pre svojich fanusikov predviest svoje slavne wheelie…![]()
Toto dovysvetluj prosim ta
motyliLET píše:No jednoznacne vidiet ze pave na tdf je nieco uplne ine ako PR kristoff formu nema a este mal aj smolu ale to ma neprekvapuje tento rok sa prilis sustredil na jar a ta mu vysla ani degenkolb nie je taky silny ako na jar a v tom sa ukazuje genialita sagana dokaze sa prravit na viac vrcholov , klasikari ako sep stybar degenkolb jednoznacne slabota ist etapu za etapou je nieco ine, dnesna etapa sa mi ale pacila bola napinava a stale sa nieco dialo, zajtra peto trochu vydycha urobi nejake podium a vo stvrtok pani berie peto zeleny a etapu je to etapa v ktorej ak nedojde unik co nepredpokladam neda nikomu sancu formu ma paradnu
Inak strasne ma rozculuje loto jumbo s tymi ich dresmi zlte dresy to je cista magorina pri pohlade zhora nemas sajn kto je zltak a kto nejaky nosic vody z jumba
Som to tak trochu tusil ze dal wheelie este pocas vystupu na Huy. To je blazonpaula@sile píše:ked sme sli dole z kopca ( mali sme samozrejme slovensku zastavu), ktora je uz veeelmi znama, zastavili nas holandski fans a ospevovali peta sagana, aky je super, ze veria, ze vyhra zelene a blaablaaa no a prave oni hovorili, ze niekde v zakrute na kopci im peto urobil wheelie,
nevideli sme, stali sme uplne hore v cieli.. ..vraj to bolo niekde na strmaku, kde peto vypustil,
dufam, ze to niekto nahral a hodi to na youtube ( alebo radej nie?, aby tinkov nedostal infarkt, koli takej lahkovaznosti)![]()
tak sa tony konecne dockal, nibaliho ataky nadhera, peto …nemam slov, kde berie tolko sily a energie… contador sa na svoj tim moze tentokrat fakt spolahnut
emor píše:;) Peter dnes Pistolera zachranil. Fenomenálne dokazal po stahovani cela z poslednych pave este zaspurtovat. Cavo dnes po hubovej polievke naozaj odmakal v prospech Tonyho kus roboty.. ale o inom chcem.
Ad EL Pistolero - už včera bol jasne vidno že nemá nohy a škrípe zubami. stratil na na priesvitnú motorku froomieho. No ja by som to videl asi nasledovne :
1. Pistolero je po Gire uz vymackany a nedokázal sa pripravit na Tour v 100% forme - tym padom na GC môže zabudnut
2. Pistolero po Gire casoval formu na druhy a hlavne treti tyzden - comu zodpoveda aj nedostatocna forma v uvode
3. Pistolero hraje divadlo ako uz velakrat v kariere a ukolembanych superov odbachne vo chvili ked to nebudu vobec cakat.
Keram píše:TPo dnesku su v boji o zeleny dres este styria pretekari. Sagan, Greipel, Degenkolb a Cav. Zatial sa to pre Petra vyvija dobre (klop,klop) Dufam ze v nasledujucich 3 etapach zaknihuje aspon jeden triumf. Najvhodnejsia by bola 6. etapa aj ked sa bojim ze nebude mat kto stahovat unik![]()
MichalJ píše:nat, fakt blbé porovnanie. Minulý rok bol lídrom a vyzeralo že v podobnej forme, a tiež vždy v špici, a koľko tých etáp vyhral, že jo. Byť v inom tíme možno by nezachytil druhú etapu (aj keď ťažko pri jeho pozičnej jazde), ale tak aj minulý rok bol v rovnakej situácií a etapu nevyhral. Dnes podobne, byť v inom tíme a etapa má taký istý priebeh, je možno druhý za Martinom. A to len za úplne rovnakých okolností, vôbec netreba spomínať veci že byť v inom tíme môže mať úplne inú formu atď.
Tak buďme radi že ho v podstate celý cyklistický svet aktuálne obdivuje aký skvelý je z neho domestik a popritom má aj tak super výsledky a zelený čaká na neho, ak sa nič nestane.
nat píše:Opakovanie: uvedomujete si priatelia, ze podla priebehu sucasnych etap , keby bol Peto v "neschopnom" Cannondali, ci iba v tyme kde by nemusel domestikovat, tak pravdepodobne by mal na konte 2 vitaztva zo 4roch etap . Naskok na zelene jak svina a ...atd
rrYan* píše:nat píše:Opakovanie: uvedomujete si priatelia, ze podla priebehu sucasnych etap , keby bol Peto v "neschopnom" Cannondali, ci iba v tyme kde by nemusel domestikovat, tak pravdepodobne by mal na konte 2 vitaztva zo 4roch etap . Naskok na zelene jak svina a ...atd
Treba si uvedomit, priatelu, ze "keby" bolo nieco inac ako je, tak by aj priebeh vyzeral inac, a netreba to zbytocne porovnavat...
nat píše:rrYan* píše:nat píše:Opakovanie: uvedomujete si priatelia, ze podla priebehu sucasnych etap , keby bol Peto v "neschopnom" Cannondali, ci iba v tyme kde by nemusel domestikovat, tak pravdepodobne by mal na konte 2 vitaztva zo 4roch etap . Naskok na zelene jak svina a ...atd
Treba si uvedomit, priatelu, ze "keby" bolo nieco inac ako je, tak by aj priebeh vyzeral inac, a netreba to zbytocne porovnavat...
Ja nevychadzam z "keby." Ja vychadzam z toho, ze napriek tomu, ze domestikoval ako blazon dokazal este supnut tesne 2he/3tie miesto, Stacilo aby mal od TS volnu ruku, ako mu min. rok bolo slubovane.
rrYan* píše:No praveze vychadzas z "keby"... keby bol v Cannondali, keby nemusel domestikovat...
Tak si to aspon pisal v predchadzajucom prispevku...
Mne vadi, ze porovnavas aktualny priebeh k niecomu, co neexistuje...
emor píše:;) Peter dnes Pistolera zachranil. Fenomenálne dokazal po stahovani cela z poslednych pave este zaspurtovat. Cavo dnes po hubovej polievke naozaj odmakal v prospech Tonyho kus roboty.. ale o inom chcem.
Ad EL Pistolero - už včera bol jasne vidno že nemá nohy a škrípe zubami. stratil na na priesvitnú motorku froomieho. No ja by som to videl asi nasledovne :
1. Pistolero je po Gire uz vymackany a nedokázal sa pripravit na Tour v 100% forme - tym padom na GC môže zabudnut
2. Pistolero po Gire casoval formu na druhy a hlavne treti tyzden - comu zodpoveda aj nedostatocna forma v uvode
3. Pistolero hraje divadlo ako uz velakrat v kariere a ukolembanych superov odbachne vo chvili ked to nebudu vobec cakat.
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 27 hostia