zakliata.panna píše:My tak napadlo, že ak by bol Peter v koncom decembra alebo v januári na Slovensku, mohli mu ako športovej osobnosti, ktorá robí skvelé meno Slovensku vo svete, pichnúť vakcínu. A teraz by nemusel riešiť postcovidové príznaky...Myslím si, že nikto by nebol proti, ak by jedna dvojdávka išla jemu... Škoda.
ifčopifčo píše:Ešte sa vrátim k Petrovi, povedal, že tým ako nemohol mesiac bicyklovať stratil vlastne celú zimnú prípravu. Podľa mňa je viac-menej jasné, že klasiky sú pasé, na Tirrene trénuje, nebolo by rozumnejšie ísť na nejaké VH sústredenie a prehodnotiť ciele v sezóne namiesto trápenia sa na pretekoch?
Erik a Juraj sú na súpiske Bory na Danilith Nokere Koerse ktoré sa idú v stredu.
Práve som sa pozrel a toto je môj jubilejný 1500 príspevok na tomto fóre (aspoň podľa oficiálnej štatistiky), nie som nejaký ukecaný?
majo píše:tak MvdP si v tejto forme moze dovolit prekvapkat cely peleton a zapnut turbo uz na ciprese a myslim ze on je dost odvazmy na to aby to spravil
simko píše:majo píše:tak MvdP si v tejto forme moze dovolit prekvapkat cely peleton a zapnut turbo uz na ciprese a myslim ze on je dost odvazmy na to aby to spravil
mozno ano ale podla mna to nie je nutne. staci zapnut turbo na Poggiu a udrzia sa ta aj tak len ti co aj na Cipresse. cize WvA, Alaphilippe a mozno este niekto kto dobre nacasoval formu.
Keram píše:No toto je definitivne potvrdenie ze jarna sezona je uz paseMSR asi pojde ale na vysledok asi tazko. Do Ronde sa nepripravi ani do Roubaix. To by bol zazrak. Verim ze v druhej polke sezony sa este vrati.
elviska píše:Zase sem dám exoticky rozhovor v maďarčine, ale asi to prebrali od HLN. No dám troska aj popis, ale pomôže Vám aj prekladač.Peter po10 dňoch bol negatívny, teplotu nemal, ale cítil sa slabo a nemal čuch - chuť. A potom začal s krátkymi treningami. S bratom a s Erikom si varili, mali niekoho kto im nakupoval potraviny atď. Vyjadril sa aj k novým pravidlám UCI a aj ku sprintom atď. A nemáme sa o neho báť, pomaličky sa vráti.
https://eurosport.hosszabbitas.hu/kerek ... isszaterek
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia