3pa3ck3 píše:Tak zatiaľ prvý trest - prize money za dnešok sa nevyplatia, pôjdu na boj s koronou
3pa3ck3 píše:Včerajšia etapa môže mať vplyv aj na GC. Ineos, vidiac Keldermanovu slabšiu chvíľku, zrejme mal včera v pláne ísť svižnejšie tempo, aby mu nedovolili si oddýchnuť na rovine (v spolupráci so špurtérskými tímami by sa im to podarilo). Ale zase na druhej strane, po tých manévroch s autobusmi a rýchlej etape (aj pelotón mal priemer 46 km/h) to tiež nebol ideálny deň na zotavenie sa pred poslednými kopcami a časovkou.
Dnes som zvedavý na osobný súboj Hart vs. Hindley. Aj keď sa očakáva, že Kelderman im zajtra v časovke naloží, títo dvaja stále súperia o biely dres a je zjavné, že potom, čo si navzájom vyviedli v nedeľu a obrátene vo štvrtok, sa veľmi v láske nemajú.
nat píše:Ako ja som na vzdy na Elviskinej strane, ale myslim si ze toto cyklameno si okrem nahod, prehral Peto v hlave.
Kazdy normalny vedel aka bude etapa, ked by bola dlhsia, tak by este tazsie Bora kontrolovala priebeh.
Mal byt vpredu a skakat do kazdeho vacsieho uniku (pustit si 8 ludi ?). V ktorom nemusel pracovat ale mal byt tam. Chapem , ze je flustrovany a chyba motivacia , ale Peto 2014 by sa nedal.
elviska píše:nat píše:Ako ja som na vzdy na Elviskinej strane, ale myslim si ze toto cyklameno si okrem nahod, prehral Peto v hlave.
Kazdy normalny vedel aka bude etapa, ked by bola dlhsia, tak by este tazsie Bora kontrolovala priebeh.
Mal byt vpredu a skakat do kazdeho vacsieho uniku (pustit si 8 ludi ?). V ktorom nemusel pracovat ale mal byt tam. Chapem , ze je flustrovany a chyba motivacia , ale Peto 2014 by sa nedal.
Nemyslím si, že je flustrovany, https://www.facebook.com/14733204895585 ... /?sfnsn=mo Dobre, cyklámenovy dres nemá, ale etapu vyhral na Gire, dosť utocnym štýlom ako po minulé roky, mne to pripomenulo Ronde 2016.
elviska píše:nat píše:Ako ja som na vzdy na Elviskinej strane, ale myslim si ze toto cyklameno si okrem nahod, prehral Peto v hlave.
Nemyslím si, že je flustrovany, https://www.facebook.com/14733204895585 ... /?sfnsn=mo Dobre, cyklámenovy dres nemá, ale etapu vyhral na Gire, dosť utocnym štýlom ako po minulé roky, mne to pripomenulo Ronde 2016.
elviska píše:@nat
Prečo práve rok 2014? No možno v niektorých veciach sa zmenil. Dáva si väčší pozor, aj dospel. Aj keď stále vie aj pobaviť. Mna potešil útočným víťazstvom v 10 etape. Keď videl ze Demare vyhráva šprinty, tak asi si povedal, že nemá šancu.
nat píše:elviska píše:@nat
Prečo práve rok 2014? No možno v niektorých veciach sa zmenil. Dáva si väčší pozor, aj dospel. Aj keď stále vie aj pobaviť. Mna potešil útočným víťazstvom v 10 etape. Keď videl ze Demare vyhráva šprinty, tak asi si povedal, že nemá šancu.
No po tom ako ukazal formu v 10tej mi pride skoda, ze este nieco neukazal![]()
Pardon nie 2014 ale 2015 TDF ked sice nevyhral ani jednu etapu, ale skakal do kazdeho uniku. (kde mal zasluzene ziskat na konci najbojovnejsieho jazdca ale ziskal ho az o rok
nat píše:No vzhladom na nasledujuce etapy, hlavna strategia Bory by mala byt , drzat vzdy jedneho jazdca s "Demarom" , nech sa nepovozi ako na SM :twisted
Nejakeho pomocneho vrchara ked si odrobi, by mu mohli obetovat. A ked bude vidiet , ze je problem odychnuty zabere do kopca
sportovec píše:Keby vtedy neobetovali Juraja Sagana, tak by pán Strava K.O.M. nikdy nevypadol z tej Tour:
https://www.procyclingstats.com/race/to ... 17/stage-9
Budú to musieť rovnako aj teraz tak nejako vymyslieť.
Aj keď teraz nemajú takú motiváciu ako vtedy ... keď im frantíci vykopli mega hviezdu v dúhovom drese v najsledovanejšom preteku roka.
pmts píše:Čo vravíte na trasu? Podľa mňa lohoda; super trasa so všetkým čo k Taliansku patrí. Zároveň sa mi páči ako Taliani začali nenápadne dávať rovinatý prológ na začiatok a mám pocit že sa to v najbližších rokoch nezmení
...
Späť na Svetová cyklistika - sezóna
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia